SavvasE******* Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά,κατλεβασα τον Explorer 8 και αυτός,παρά τα υποσχόμενα γρήγορος,είναι δέκα φορές πιο αργός και παρά το υποσχόμενο πιο προστατευτικός απο ιούς,τον Norton 360 Version 2.00 λέει μονίμως πως δεν είναι ασφαλές.Πατάω fix(αυτό και αν είναι μπελάς γιατί κάθε φορά πρέπει να γίνομαι admin και μετά ξανα τυπικός χρήστης!!!!).Κάλως,γίνετε πράσινο.Μόλις μπω στο Internet (Explorer 8),ξαναγίνετε κόκκινο,το ξαναφτι΄χνω,ξαναμπαίνω,και ξαναγίνετε κοκκινό.Για αυτο χρειάζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!!HELP!!!!
johnykim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε κ κανέναν αλλον broswer.O IE δεν ειναι κ ο καλυτερος opera ας πούμε για παράδειγμα.
Inkjjl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ που είμαι της πολύ λιτής φιλοσοφίας γουστάρω Safari μόνο και μόνο για την ταχύτητά του και τις μικρές απαιτήσεις σε μνήμη...Αλλά αν θέλεις και πολλά φρου-φρου (βλέπε extensions),τότε χώσε Firefox και θα είσαι jet.
spy187 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 βαλε mozilla να δεις ασπρη μερα! Ειναι πολυ πιο γρηγορος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 πιστεύω ότι έμαθες το μαθημά σου να μην βάζεις beta programs της Microsoft (είσαι και με Norton ε? )
The_WingedDemon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αντί να πας και να χάνεις χρόνο με άλλα browsers(καλά,αν είναι για μοζίλλα έφυγες).Απο ότι καταλαβένω,πρέπει να έχεις vista.αν έχεις xp θα το βρεις κατάργηση εγκατάστασης ενός προγραμάτος.αν έχεις vista όπως εγώ,πήγαινε στο πίνακα ελέγχου,πήγαινε κατάργηση εγκατάστασης ενός προγραμάτος,πήγαινε στο προβολή εγκατεστημλενων ενημερόσεων,και βρες το Internet Explorer 8.Μετά διαγραφή ενημέροσης ή τι γράφει εκει πέρα,κάνε επανεκκίνιση(όχι μόνος,όταν σου πει αυτό).Τέλος.(Καλύτερα mozilla όμως,και γρηγορότερο και ασφαλέστερο.)Και sorry που το ξέχασα το όνομα του λογοριασμού αυτού του χρήστη.Τέλος πάντων,μην ξανακάνεις download beta της Microsoft,όλα μάπα.Και έχεις και Norton 360!
Daredevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά βγάλε τον norton είναι πιο άχρηστος και από την αχρηστία
zousgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ,τον Norton 360 Version 2.00 λέει μονίμως πως δεν είναι ασφαλές.Πατάω fix(αυτό και αν είναι μπελάς γιατί κάθε φορά πρέπει να γίνομαι admin και μετά ξανα τυπικός χρήστης!!!!).Κάλως,γίνετε πράσινο. Λέγε! Βρήκε ο νόρτονας ιό?
farfalinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 μα καλά ρε φιλε ...συνδυασμός norton με internet explorer??? άσε p και τα δυο είναι για "σουτια"...αλλα λέμε τώρα δεν διαβάζεις τι γίνετε γκιάφτα τας δυο? θα πρότεινα linux...αλλα ξέρω ότι δεν θα δεχτείς "γιαυτο" και s λέω nod32+safari
Daredevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 όχι safari μπλιαξ firefoxakos τεσπά, εγώ πάντως που έχω και τον ie8β2 καμιά βδομάδα τώρα λόγω δουλείας μπορώ να πω ότι είναι ανώτερος του 7 και κολλήματα δεν τρώει. Οπότε πέτα τον άχρηστο norton και βάλε κάτι σε free όπως το avg.
johnykim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οπως είπαν κ τα παιδιά,εχεις τα 2 πιο άχρηστα προγράμματα που υπάρχουν Norton=virus οχι antivirus:p Nod32 και Opera Mπράβο,αυτά τα 2 χρησιμοποιω κ ειμαι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.