Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer 8=Απίστευτος μπελάς χ 8!!!Βοήθεια!!!!

SavvasE*******

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,κατλεβασα τον Explorer 8 και αυτός,παρά τα υποσχόμενα γρήγορος,είναι δέκα φορές πιο αργός και παρά το υποσχόμενο πιο προστατευτικός απο ιούς,τον Norton 360 Version 2.00 λέει μονίμως πως δεν είναι ασφαλές.Πατάω fix(αυτό και αν είναι μπελάς γιατί κάθε φορά πρέπει να γίνομαι admin και μετά ξανα τυπικός χρήστης!!!!).Κάλως,γίνετε πράσινο.Μόλις μπω στο Internet (Explorer 8),ξαναγίνετε κόκκινο,το ξαναφτι΄χνω,ξαναμπαίνω,και ξαναγίνετε κοκκινό.Για αυτο χρειάζομαι

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!!HELP!!!!

Δημοσ.

Εγώ που είμαι της πολύ λιτής φιλοσοφίας γουστάρω Safari μόνο και μόνο για την ταχύτητά του και τις μικρές απαιτήσεις σε μνήμη...Αλλά αν θέλεις και πολλά φρου-φρου (βλέπε extensions),τότε χώσε Firefox και θα είσαι jet.

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω ότι έμαθες το μαθημά σου να μην βάζεις beta programs της Microsoft :P

(είσαι και με Norton ε? :-( )

Δημοσ.

Αντί να πας και να χάνεις χρόνο με άλλα browsers(καλά,αν είναι για μοζίλλα έφυγες).Απο ότι καταλαβένω,πρέπει να έχεις vista.αν έχεις xp θα το βρεις κατάργηση εγκατάστασης ενός προγραμάτος.αν έχεις vista όπως εγώ,πήγαινε στο πίνακα ελέγχου,πήγαινε κατάργηση εγκατάστασης ενός προγραμάτος,πήγαινε στο προβολή εγκατεστημλενων ενημερόσεων,και βρες το Internet Explorer 8.Μετά διαγραφή ενημέροσης ή τι γράφει εκει πέρα,κάνε επανεκκίνιση(όχι μόνος,όταν σου πει αυτό).Τέλος.(Καλύτερα mozilla όμως,και γρηγορότερο και ασφαλέστερο.)Και sorry που το ξέχασα το όνομα του λογοριασμού αυτού του χρήστη.Τέλος πάντων,μην ξανακάνεις download beta της Microsoft,όλα μάπα.Και έχεις και Norton 360!

Δημοσ.
,τον Norton 360 Version 2.00 λέει μονίμως πως δεν είναι ασφαλές.Πατάω fix(αυτό και αν είναι μπελάς γιατί κάθε φορά πρέπει να γίνομαι admin και μετά ξανα τυπικός χρήστης!!!!).Κάλως,γίνετε πράσινο.

Λέγε! Βρήκε ο νόρτονας ιό? :lol::devil:

Δημοσ.

μα καλά ρε φιλε ...συνδυασμός norton με internet explorer??? άσε p και τα δυο είναι για "σουτια"...αλλα λέμε τώρα δεν διαβάζεις τι γίνετε γκιάφτα τας δυο? θα πρότεινα linux...αλλα ξέρω ότι δεν θα δεχτείς:P "γιαυτο" και s λέω nod32+safari

Δημοσ.

όχι safari μπλιαξ firefoxakos :) τεσπά, εγώ πάντως που έχω και τον ie8β2 καμιά βδομάδα τώρα λόγω δουλείας μπορώ να πω ότι είναι ανώτερος του 7 και κολλήματα δεν τρώει. Οπότε πέτα τον άχρηστο norton και βάλε κάτι σε free όπως το avg.

Δημοσ.

Οπως είπαν κ τα παιδιά,εχεις τα 2 πιο άχρηστα προγράμματα που υπάρχουν:P

Norton=virus οχι antivirus:p

Nod32 και Opera

Mπράβο,αυτά τα 2 χρησιμοποιω κ ειμαι μια χαρα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...