Jimakos77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Σκέφτομαι την αγορά εκτυπωτή όπου η βασική του χρήση θα είναι εκτύπωση φωτογραφιών.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αξίζει ένας φωτογραφικός (αναφέρομαι σε αυτούς που είναι για 10χ15) , ή καλύτερα ένας μεσαίας κατηγορίας Α4 που να παίρνει φωτογραφικό μελάνι.Η ερώτηση αφορά τόσο στην ποιότητα που θα πάρω όσο και στο κόστος εκτύπωσης...Ευχαριστώ
@topos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστευω πως οπως και να εχει δυσκολα θα εχεις ποιοτητα εκτυπωσης (χρωματικα κ αντοχη στο χρονο) αντιστοιχη με φωτογραφειο. Νομιζω πως με 20λεπτα που χρεωνουν την φωτο 10Χ15 δεν αξιζει να ασχοληθεις...
Jimakos77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχεις άδικο απλά το σκεφτόμουν για να υπάρχει η ευκολία της εκτύπωσης και στο σπίτι....
michalis2610 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Jimakos77 συμφωνώ με τον @topos. Δεν αξίζει τον κόπο εκτός και αν μιλάμε για πολύ μεγάλο όγκο εκτυπώσεων αλλά και πάλι η ποιότητα δεν ξέρω αν θα σε ευχαριστεί. Γνώμη μου είναι ότι αν θέλουμε φωτό, κρατάμε τις 5-10-20 που μας αρέσουν για να εκτυπώσουμε και τις υπόλοιπες στο σκληρό. Γενικά είναι πιο βολικό να έχεις ένα πολυμηχάνημα των 60 ευρώ για να κάνεις δουλειά σου και για να έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις καμιά φωτό, αν χρειαστεί κάποια στιγμή κάτι έκτακτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.