sdim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά,καλησπέρα. Χρήστης Mint Elyssa (Ubuntu Hardy),και ένα από τα συστατικά του,είναι το burner Brasero. Απλό και κατανοητό,αλλά νομίζω ότι ένα feature βασικό,του λείπει: δεν υπάρχει σύνδεση με CD Database,έτσι ώστε όταν αντιγράφεις ένα μουσικό CD,να κατεβάζει αυτόματα title και track list,ώστε να γραφτούν στο καινούργιο CD (ως CD text). Γνωρίζει κανείς εάν όντως αυτό είναι έτσι,ή απλώς κάτι δεν κάνω σωστά; Να πω ότι ήδη στο παρελθόν χρησιμοποιούσα το K3b,το οποίο είχε αυτή τη λειτουργία,και ήταν εν γένει ένα πολύ καλό feature σε οποιαδήποτε Ubuntu παραλλαγή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί δεν ξαναεγκαθιστάς το K3b; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Είπα να κρατήσω όσο το δυνατό τα προγράμματα που εγκαθιστώ,λιγότερα,εάν η δουλειές μπορούν να γίνουν με αυτά.Εάν όχι,τότε ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσω πάλι κάποια επιπρόσθετα. Ευχαριστώ,parsifal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κατάλαβα τη λογική σου αλλά όσον αφορά το disc burning, δεν υπάρχει πιο πλήρης εφαρμογή από το K3b σε Linux αυτήν τη στιγμή. Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ εγκατέστησα k3b μόνο και μόνο για ένα data cd, επειδή δεν ήθελα να κάνει follow symbolic links! Δεν 'ν' κακό που λέει κι ο parsifal! Μετά το αντίστοιχο feature request στο brasero βέβαια με ενημέρωσε ο developer ότι έχει προστεθεί στην τελευταία (development) έκδοση, οπότε το ξαναέβγαλα, δε μου χρειάζεται πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bugsface Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το k3b μου φαίνεται ψιλοβαρύ σε gnome. Λογικά όταν εκτελεί πρέπει να σηκώνει services του kde. Εγώ χρησιμοποιώ το nero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ όλους για τις γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.