Προς το περιεχόμενο

cosmote internet on the go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,είμαι φοιτητής και θέλω να βάλω internet αλλά να μη πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου.Είδα κάποιες καλές τιμές από διάφορους ISPs αλλά μερικοί δεν έχουν δίκτυο παντού.Είδα λοιπόν τα πακέτα cosmote internet on the go και θέλω να μάθω τη γνώμη σας για το cosmote internet on the go στα 25 ευρώ το μήνα για 5Gb.Είναι τα 5Gb αρκετά?Πρόκειται να έχω 7.2Μbps?

Αν εσείς έχετε κάτι καλύτερό θα χαρώ να το μάθω.Α και μη ξεχνάμε...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ:-D

Δημοσ.

αναλογως τι κανεις για να σου πουμε αν τα 5 giga ειναι αρκετα.αμα θες να κατεβασεις τραγουδια κτλ δεν ειναι αρκετα.με 17 ευρω θα μπορουσες να εβαζες μια adsl πχ απο οτε η δεν ξερω ποια ετερεια εστω και στα 768 με απεριοριστο download.επισης για το internet on the go αν εχεις σημα 3g κτλ κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

7.2Mbps θα έχεις μόνο αν στην περιοχή σου υπάρχει κάλυψη HSDPA (απ' όσο γνωρίζω προς το παρόν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν)

ειδικά αν δεν έχει κάλυψη ούτε 3G, τότε η ταχύτητα πέφτει στα 60kbps περίπου...

τώρα για τον όγκο...

5GB είναι αρκετά για mail, msn και surfing...

αν θες να κατεβάζεις αρχεία απλά ξέχνα το!!

νομίζω ότι αυτό που λέει και ο poulinos είναι το καλύτερο...

βρες μια φθηνή ADSL και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

Oυτε ειναι αρκετα ουτε θα πιανεις 7.2!!!

θα πιανεις παντα στην καλυτερη 2mbps με μπολικο ping ωστε να μην μπορεις να παιζεις και online games.

Οσο για τα 5gb αν τα ξεπερασεις θα πληρωνεις αν mb αν δηλαδη κατεβασεις συνολικα και ανεβασεις 5 μιση gb πληρωσεις κοντα στα 400 ? και πιστευω πως ειναι κριμα.

Απο την αλλη δεν ξερεις και τη σημα θα πιανεις σπιτι σου οποτε...

Βαλε κατη σταθερο να εισαι οκ

Δημοσ.
7.2Mbps θα έχεις μόνο αν στην περιοχή σου υπάρχει κάλυψη HSDPA (απ' όσο γνωρίζω προς το παρόν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν)

ειδικά αν δεν έχει κάλυψη ούτε 3G, τότε η ταχύτητα πέφτει στα 60kbps περίπου...

HSDPA υποστηριζεται σε πολλες πολεις και δεν ειναι μονο Αθηνα -Θεσσαλονικη.Σε περιοχη που εχει καλυψη 3G μονο μπορεις να φτασεις μεχρι 50-60kb.Σε περιπτωση που απουσιαζει και το 3G τοτε τα πραγματα γινονται τραγικά καθότι η περιήγηση μεσω GPRS γίνεται με ταχύτητες 5-6 Kbs.

@chrislsp Φιλε μου αν θελεις να βαλεις ασυρματο ιντερνετ καλυτερα να τσεκαρεις πριν το χωρο που θα εχεις προσβαση με καποιο 3G κινητο.Στο λεω γιατι κ εγω που ειχα παλιοτερα ADSM(WIND) τον φορητο με την data card τον ειχα διπλα απο το παραθυρο για να πιανει.Αν άλλαζα δωματιο ιντερνετ παπαλα..

Δημοσ.

Και φυσικα αμα βαλεις καλυτερα να παρεις το μεγαλο πακετο στο 30gb για να εισαι και σιγουρος πως δεν θα τα ξεπερασεις!!!

Εμενα παλι καλα τελειωνει το συμβολαιο μου με την wind(adsm) τον αλλο μηνα και θα βαλω σταθερο internet!!!

Παντως πρωσοπικα με εσωσε γιατι ειχα μπλεξιματα με ote & ontelecoms και πραγματικα μου ηρθε κορνιζα τοτε και γιαυτο το εβαλα.

Δημοσ.
Και φυσικα αμα βαλεις καλυτερα να παρεις το μεγαλο πακετο στο 30gb για να εισαι και σιγουρος πως δεν θα τα ξεπερασεις!!!

Μην εισαι τοσο σιγουρος..εγω ειχα κανει μια φορα hi-score 42GB και μου ηρθε ο λογαριασμος 180Ευρω :D.Μαλιστα μεσα σε 15 μερες και μια μερα δεν μπορω να μπω με τιποτα.Παιρνω τηλ και μου λενε οτι το κοψανε λογο υπερβασης οριου.Το καλο ειναι οτι η χρεωση αρχισε απο τα 40gb και πανω γιατι αλλιως ακομα θα τον πληρωνα αυτον τον λογαριασμο :D

ΥΓ:Σε όλα τα πακέτα ADSM.On the GO κλτ κτλ τα δωρεάν γιγα που δίνονται είναι μικτά upload/download.Ειναι συνολικη διακινηση

Δημοσ.
HSDPA υποστηριζεται σε πολλες πολεις και δεν ειναι μονο Αθηνα -Θεσσαλονικη.Σε περιοχη που εχει καλυψη 3G μονο μπορεις να φτασεις μεχρι 50-60kb.Σε περιπτωση που απουσιαζει και το 3G τοτε τα πραγματα γινονται τραγικά καθότι η περιήγηση μεσω GPRS γίνεται με ταχύτητες 5-6 Kbs.

Για άλλες πόλεις πέρα από Αθήνα - Θεσσαλονίκη δεν ήξερα ότι έχει κάλυψη... μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν μόνο σε αυτές τις πόλεις τουλάχιστον για την cosmote...

οι ταχύτητες τώρα...

HSDPA μέχρι 7.2Mbps, εγώ έχω πιάσει μέχρι 5 στην Αθήνα.

3G 2-3Mbps (Δεν μου έχει τύχει να μπω με 3G χωρίς HSDPA)

GPRS 50-60kbps (αν και έχω πιάσει μέχρι και 85)

μιλάμε πάντα για kilobit per second και όχι kiloByte... το τονίζω απλά για αποφυγή παρανοήσεων...

(γιατί όντως τα 50-60kbps που λέω εγώ αντιστοιχούν περίπου σε 5-6kByte/sec

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Έχω το πακέτο των 10GB και άρχισα να το λειτουργώ από 18 Δεκεμβρίου 21:50. Μέχρι σήμερα έχω κατεβάσει 9,8GB και έχω ανεβάσει 1,1GB. Δηλαδή 10,9GB σύνολο. Η εταιρεία όταν λέει 10GB free περιλαμβάνει το σύνολο download+upload, γιατί δεν το ξεκαθαρίζει κάπου. Ο λογαριασμός που μου ήρθε έχει από τις 18 του Δεκέμβρη μέχρι τις 31 του ιδίου. Δηλάδή εγώ μπορούσα να κατεβάσω σε εκείνο το διάστημα 10GB; Στο τέλος κάθε μήνα μηδενίζεται; Γιατί τώρα που έχω φτάσει στο όριο, δεν ξέρω τί να κάνω. Να βάλω να κατεβάσει (επειδή πέρασαν 30 μέρες) ή κάθε μήνας ημερολογιακά είναι ξεχωριστός και τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 31 του Ιανουαρίου. Από 01.01 μέχρι σήμερα 17.01 έχω κατεβάσει γύρω στα 7,5GB. Μου περισσεύουν 2,5 GB; Τί γίνεται;

Όποιος μπορεί να βοηθήσει....Please!!

Δημοσ.
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Έχω το πακέτο των 10GB και άρχισα να το λειτουργώ από 18 Δεκεμβρίου 21:50. Μέχρι σήμερα έχω κατεβάσει 9,8GB και έχω ανεβάσει 1,1GB. Δηλαδή 10,9GB σύνολο. Η εταιρεία όταν λέει 10GB free περιλαμβάνει το σύνολο download+upload, γιατί δεν το ξεκαθαρίζει κάπου. Ο λογαριασμός που μου ήρθε έχει από τις 18 του Δεκέμβρη μέχρι τις 31 του ιδίου. Δηλάδή εγώ μπορούσα να κατεβάσω σε εκείνο το διάστημα 10GB; Στο τέλος κάθε μήνα μηδενίζεται; Γιατί τώρα που έχω φτάσει στο όριο, δεν ξέρω τί να κάνω. Να βάλω να κατεβάσει (επειδή πέρασαν 30 μέρες) ή κάθε μήνας ημερολογιακά είναι ξεχωριστός και τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 31 του Ιανουαρίου. Από 01.01 μέχρι σήμερα 17.01 έχω κατεβάσει γύρω στα 7,5GB. Μου περισσεύουν 2,5 GB; Τί γίνεται;

Όποιος μπορεί να βοηθήσει....Please!!

Τα 10 γιγα ειναι συνολική διακίνηση up+down.Απο 18 δεκ μεχρι δεκ μπορούσες να κατεβάσεις την ποσότητα που αναλογει σε αυτες τις ημερες δηλ σε 30 μερες αναλογουν 10 γιγα σε 14 μερες ποσο?Απλά μαθηματικά.Τώρα ο μετρητής της ογκοχρεωσης μηδενίζει την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.Πιστεύω να βοήθησα

Δημοσ.

Δηλαδή τα 10gb ισχύουν από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού μέχρι τον επόμενο λογαριασμό; Άρα αφού είχα αρχίσει στις 18 του Δεκέμβρη. Σημαίνει ότι σήμερα το βράδυ μετά τις 00:00 μπορώ να συνεχίζω να κατεβάζω άλλα 10 GB. Θα έχω μπει στο νέο μήνα, έτσι;

Δημοσ.

Η ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα ειναι και ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού.Κοιταξε τον λογαριασμου σου ποτε εκδοθηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...