paranoid_gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων στον φορητο μου.Εχω ενα fujitsu-siemens amilo xi 2428 με καρτα γραφικων μια nvidia geforce 8400 gs 256 mb.λοιπον σε καποιες φασεις που παιζω ενα παιχνιδι και αρχισει να κολλαει λιγο.μου πεταει μια μαυρη οθονη για μερικα δευτερολεπτα και μετα μου πεταει ενα error που λεει "The driver has stopped responding and restarted".παταω οκ και μετα ειμαι ετοιμος δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι να υπερφορτωθει παλι λιγο η καρτα και να το ξανακανει. Αν ξερει καποιος τι εχει η καρτα ή πωσ μπορη να διορθωθει αυτο ασ μεβοηθησει. ευχαριστω
michalis2610 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασες να κάνεις clean install των drivers της κάρτας γραφικών?
Aristeidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις απ'τα προβληματικά chipset της nvidia που ανεβάζουν θερμοκρασίες. Δες μήπως βγήκε κανένα bios update για το μοντέλο σου.
paranoid_gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε μου εψαξα στο επισημο σαιτ της nvidia και στο google και δεν βρηκα κατι εγω.μπορεις σε παρακαλω να κοιταξεις και εσυ και αν μπορεις να δημοσιευσεις το link εδω η στειλε μου το σε pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.