sam sam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας, ενω ημουν ετοιμος να παρω και νεο πακετο ( προπληρωμενο ) στην altec εγιναν τα γνωστα... και τωρα ψαχνομαι... δεν εχω ιδεα απο αθηνα και την ποιοτητα της συνδεσης της καθε εταιριας... οποτε ζητω βοηθεια... πριν κανω το θεμα διαβαζα, διαβαζα... αλλοι να λενε π.χ. για την φορθνετ για μεγαλo ping για καποια αλλη για πολλες αποσυνδεσεις...αλλος να λεει οτι επιανε 16 με 15 mpps , και να ειναι και ευχαριστημενος ! .... εμενα μου φαινονται λιγο εξωπραγματικα αυτα, μεχρι τωρα δεν με απασχολησαν ειχα 23 mpps και ποτε δεν με ενοιαξαν... ( ολα αυτα στο αιγιο,οχι αθηνα, αθηνα δεν ξερω τι γινεται, γι αυτο κανω και το θεμα )... υπαρχει κανεις που να ειναι ή να ξερει τι γινεται στα κατω πατησια;;; απο οτι ειδα εχει πολλους παροχους.... ποιον εχετε ή ποιον προτεινετε ; ειστε ικανοποιημενοι;;; Helpppppp :shock: Helpppppp :shock:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 αλλοι να λενε π.χ. για την φορθνετ για μεγαλo ping για καποια αλλη για πολλες αποσυνδεσεις...αλλος να λεει οτι επιανε 16 με 15 mpps , και να ειναι και ευχαριστημενος ! .... για τα χάλια pings ισχύει, αλλά για τις πολλές αποσυνδέσεις και τις ταχύτητες που αναφέρεις είναι καθαρά ανάλογα με τον χρήστη... αν δεν μένει μάκρυα από το dslam και δεν είναι χάλια η γραμμή τότε προφανώς δεν ισχύουν... από την στιγμή που πιάνεις 23mbit τώρα, κατά πάσα πιθανότητα θα τα πιάνεις με όλους τους ISPs... από εκεί και πέρα κοιτάς την τιμή του πακέτου καθώς και το τι έχει αυτό... βέβαια αν σε ενδιαφέρει να έχεις νέα σύνδεση όσο πιο γρήγορα γίνεται θα πας ΟΤΕ
sam sam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 αν δεν μένει μάκρυα από το dslam και δεν είναι χάλια η γραμμή τότε προφανώς δεν ισχύουν... το ιδιοκτιτο δικτιο της φορθνετ εχει σε αλλο σημειο dslam απο οτι π.χ. ο οτε ή η χολ; μπορω να μαθω την αποσταση απο το σπιτι μου;;; από την στιγμή που πιάνεις 23mbit τώρα, κατά πάσα πιθανότητα θα τα πιάνεις με όλους τους ISPs... η νεα ( αυτη που θελω να κανω ειναι σε αλλη περιοχη απο την σημερινη,κατω πατησια ) βέβαια αν σε ενδιαφέρει να έχεις νέα σύνδεση όσο πιο γρήγορα γίνεται θα πας ΟΤΕ θελω και νεα τηλεφωνικη γραμμη... δεν υπαρχει τηλ στο σπιτι...ποσο καιρο λες να παρει;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στο ίδιος μέρος (της εκάστοτε περιοχής) βρίσκονται όλα τα dslam... άρα ο συγχρονισμός βάση της απόστασης είναι ίδιος με όλους τους ISPs αν δεν έχεις ήδη adsl για να δεις τα στατιστικά της γραμμής είναι δύσκολο να μάθεις την απόσταση με το dslam... τώρα για την τηλεφωνική γραμμή δεν ξέρω ακριβώς πόσο θα πάρει...κάπου διάβασα και 10 εργάσιμες...
sam sam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στο ίδιος μέρος (της εκάστοτε περιοχής) βρίσκονται όλα τα dslam...άρα ο συγχρονισμός βάση της απόστασης είναι ίδιος με όλους τους ISPs αν δεν έχεις ήδη adsl για να δεις τα στατιστικά της γραμμής είναι δύσκολο να μάθεις την απόσταση με το dslam... τώρα για την τηλεφωνική γραμμή δεν ξέρω ακριβώς πόσο θα πάρει...κάπου διάβασα και 10 εργάσιμες... kai αν εχεις, πως γινεται; ( σε περιπτωση που βρω καποιον να εχει... ) κανενας απο πατησια να πει καμια γνωμη;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 μόνο αν μένει δίπλα από το σπίτι που θα μετακομίσεις έχει σημασία... αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να βγάλει το νέο σπίτι ή τι πρόβλημα μπορεί να έχει το δικό του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.