Προς το περιεχόμενο

Ελαστικά αυτοκινήτου

alexos25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

είμαι σε αναζητηση καινουργιων ελαστικων για το Almera μου και θα ηθελα γνωμες.Η οδηγηση μου ειναι κανονικη(οχι σπορτιφ) και με μια προχειρη ερευνα αγορας μου συνεστησαν Dunlop SP Sport Fast Response τα οποια μου βγαινουν γυρω στα 480?

Εχει κανεις εμπειρια απο τα συγκεκριμενα ή γενικως απο αλλες μαρκες ή κανενα καταστημα που να κανει καλες τιμες

τα dunlop ειναι εξης

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=R-142602&dsco=37

Δημοσ.

Πόσα λεφτά διαθέτεις;

Αν δίνεις γύρω στα 600, τα Toyo Proxes T1-R είναι απο τις καλύτερες επιλογές. Επίσης τα ΤΟΥΟ Proxes 4, με ελαφρώς χαμηλότερο κόστος.

Eπίσης τα Continental Premium Contact 2 είναι πολύ καλά all-around λάστιχα.

Δημοσ.
Πόσα λεφτά διαθέτεις;

Αν δίνεις γύρω στα 600, τα Toyo Proxes T1-R είναι απο τις καλύτερες επιλογές. Επίσης τα ΤΟΥΟ Proxes 4, με ελαφρώς χαμηλότερο κόστος.

Kαι εγώ toyo έχω που μου συστήσαν ότι είναι καλά.Πράγματι για την τιμή καλή επιλογή.

Δημοσ.

Θα σου συνιστουσα να μην βαλεις σκληρη γομα με τους δρομους που εχουμε στην Ελλαδα.. Εκτος αν θες να κανεις πατιναζ μια στο τοσο... :P

Δημοσ.
Πόσα λεφτά διαθέτεις;

Γυρω στα 500? σκεφτομαι να δωσω

για τα Toyo βλεπω οτι οι κριτικες δεν ειναι τοσο καλες οσο αυτες των dunlop

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=R-119053&dsco=37

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=R-142602&dsco=37

(Απο τα αστερακια το βλεπω-γερμανικα δεν ξερω)

ή μηπως λενε μαλ@$#ες

Δημοσ.
Θα σου συνιστουσα να μην βαλεις σκληρη γομα με τους δρομους που εχουμε στην Ελλαδα.. Εκτος αν θες να κανεις πατιναζ μια στο τοσο... :P

Sorry δεν καταλαβα εννοεις οτι τα προαναφερθεντα λαστιχα ειναι λαστιχα με σκληρη γομα?

ps τα λαστιχα με μαλακη γομα φθειρονται πιο γρηγορα?

Δημοσ.

500E???600E????

παιδιά ανέβηκαν τόσο πολύ οι τιμές στα λάστιχα ή απλά είναι άλλης κατηγορίας αυτά που συζητάτε???

Επδ είναι να αλλάξω κ εγώ στο Xsara μου φέτος ρωτάω...

Πριν 4 χρόνια είχα βάλει τα MIchelen που φοράει από μαμά και μου είχε πάει 240Ε (από την αντιπροσωπία κιόλας....)

Μην μου πείτε ότι ανέβηκαν τόσο πολύ οι τιμές....θα τρελαθώ@@@@

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια και εμεις πριν μια εβδομαδα βαλαμε τα τελευταια λαστιχα που εχει βγαλει η Bridgestone και δωσαμε 240Ευρω με διαστασεις 185/50 R14.

Δημοσ.

κι εγώ προχτές έβαλα τα καλύτερα λάστιχα μόνο με 80 ευρώ. Στο παπάκι. Άντε, αν είχε 4 ρόδες, 160 ευρώ. Βρε ακρίβεια... :P :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Sorry δεν καταλαβα εννοεις οτι τα προαναφερθεντα λαστιχα ειναι λαστιχα με σκληρη γομα?

ps τα λαστιχα με μαλακη γομα φθειρονται πιο γρηγορα?

Δεν ξερω για τα συγκεκριμενα λαστιχα. Η σκληρη γομα παντως δεν κραταει στους "γυαλιστερους" δρομους της Ελλαδας.. Δεν φθειρονται πολυ πιο γρηγορα, ειναι πιο ευαισθητα ομως θεωρητικα

Δημοσ.

Michelin pilot exalto απο μένα.Μια χαρά All around λάστιχο.Σε διαστάσεις 195/50/15 μου πήγε κοντά στα 350ευρώ

Και η Continental βγάζει πολύ καλά ελαστικά,άλλα η τιμή τους είναι λίγο τσιμπημένη.

Δημοσ.
Γενικα τα michelin ειναι τα καλυτερα λαστιχα με μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα...

Tέλλος! Και τα τουότα τα καλύτερα αμάξια. Ολες οι άλλες εταιρίες να κλείσουν!:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...