ntg24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια πιστευετε ειναι η ποιο αξιοπιστη και οικονομικα συμφερουσα λυση της αγορας που παρεσει τις παρακατω υπηρεσιες: -απεριοριστα αστικα υπεραστικα (αν υπαρχει και χρονος προς κινητα ειναι καλοδεχουμενος) -ιντερνετ -2 γραμμες Ειμαι Κηφισια Της vivodi το telefonet+ το εχει δοκιμασει καποιος? Λεει μονο 20 ευρω thanx
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 2 γρμμες με απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και απο τις δυο εχει η netone που εχω εγω.Δεν ξερω αν εχει αλλη εταιρια. 38 ευρω με τον ΦΠΑ .
ApSiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 2 γρμμες με απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και απο τις δυο εχει η netone που εχω εγω.Δεν ξερω αν εχει αλλη εταιρια. 38 ευρω με τον ΦΠΑ . Χμμμμμ το ότι τόνισες το "και από τις 2 γραμμές" με έβαλε σε σκέψεις.... εγώ έχω HOL Που μου δίνει 2 γραμμές ουσιαστικά (του ΟΤΕ το παλιό μου τηλ και ένα νέο 213χχχχχχχ). Δεν χρησιμοποιώ την 2η γραμμή η αλήθεια είναι αλλά δεν το είχα ψάξει για το αν έχει διαφορετικές χρεώσεις η μια κ η άλλη γραμμή! Just for the record: 2 γραμμές (όπως είπα) internet απεριόριστα αστικά-υπεραστικά 34Ε τον μήνα Βασικό μείον: VoIP τηλεφωνία (=όχι ρεύμα όχι τηλέφωνο....) Γιάννη με έβαλες σε σκέψεις...για να το ψάξω λίγο!!!
titikos46 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Eιναι καλη λυση στο telefonet+ ειμαι 2 χρονια σε αυτη την εταιρια αλλα σε αλλο προγραμμα της.Εχει και δωρεαν απεριοριστες κλησεις σε 21 χωρες με 19.90 ευρω και internet εως 24 mbps.
extasy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμμμμ το ότι τόνισες το "και από τις 2 γραμμές" με έβαλε σε σκέψεις....εγώ έχω HOL Που μου δίνει 2 γραμμές ουσιαστικά (του ΟΤΕ το παλιό μου τηλ και ένα νέο 213χχχχχχχ). Δεν χρησιμοποιώ την 2η γραμμή η αλήθεια είναι αλλά δεν το είχα ψάξει για το αν έχει διαφορετικές χρεώσεις η μια κ η άλλη γραμμή! Just for the record: 2 γραμμές (όπως είπα) internet απεριόριστα αστικά-υπεραστικά 34Ε τον μήνα Βασικό μείον: VoIP τηλεφωνία (=όχι ρεύμα όχι τηλέφωνο....) Γιάννη με έβαλες σε σκέψεις...για να το ψάξω λίγο!!! Μην ανησυχείς,στην hol μπορείς να κάνεις δωρεάν αστικές-υπεραστικές κλήσεις και από τους 2 αριθμούς.Η On Telecoms απ'όσο ξέρω έχει διαφορετικές χρεώσεις στους 2 παρεχόμενους αριθμούς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικό μείον: VoIP τηλεφωνία (=όχι ρεύμα όχι τηλέφωνο....) Γιάννη με έβαλες σε σκέψεις...για να το ψάξω λίγο!!! Εγω εχω ενα 600αρι ups μονο για το router για αυτο τον λογο.Κραταει πανω απο 4 ωρες. Το ψαξιμο παντα κανει καλο.Εχω κανει και αλληλοεκτροπη στις δυο γραμμες και ειναι σαν να εχω isdn. Οταν μιλαει η μια γραμμη χτυπαει η αλλη που κανεις δεν χρειαζεται να ξερει τον αριθο της. Η On Telecoms απ'όσο ξέρω έχει διαφορετικές χρεώσεις στους 2 παρεχόμενους αριθμούς. Αυτο το ξερω σιγουρα για την On (Off).
ApSiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα την αλληλοεκτροπή την έχει default (πάντα όταν μιλάω στο 210χχχ κ πάρει κάποιος άλλος χτυπάει το 213χχχ, το οποίο μέχρι να το πάρω πρέφα έχανα τις 2ες κλήσεις καθότι δεν είχα βάλει συσκευή πάνω στο 213χχχ!!!!) extasy επιβεβαιώνεις το ψάξιμο μου.... και κάτι άσχετο....όσο έψαχνα για το αν παίζουν 2 χρεώσεις, είδα ότι το πρόγραμμα που είμαι στην HOL δεν το δίνουν πια...είναι με 39Ε κ έχει κ μια ώρα σε κινητά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.