kakofonixx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ηθελα αν γνωριζετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα κατασκευης ιστοσελιδων... Θα ηθελα να ειναι απλο στη χρηση και το περιβαλλον του να ειναι εξ'ολοκληρου γραφικο (να λειτουργει ας πουμε drag and drop) μιας και δεν εχω γνωση απο κωδικα προγραμματισμου. Επισης καλο θα ηταν αν θα μπορουσε να μου εξαγει το τελικο project σε εκτελεσιμη μορφη (.exe) ή τελος παντων σε ενα μονο αρχειο Ευχαριστω!
kastel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το μόνο που δουλεύει τόσο απλά είναι το Web Page Maker. Όσο για το δεύτερο που ζητάς (...θα μπορουσε να μου εξαγει το τελικο project σε εκτελεσιμη μορφη (.exe) ή τελος παντων σε ενα μονο αρχειο), δε νομίζω οτι υπάρχει πρόγραμμα με τέτοια δυνατότητα.
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλεις να κάνεις ιστοσελίδα και την θέλεις και σε exe???? Τρελό μου φαίνεται και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος, εκτός ίσως για να την παρουσιάζεις χωρίς να φοβάσαι μήπως δεν πληρωθείς. Αν είναι αυτό, μπορείς να κάνεις screen grab με κάποιο πρόγραμμα τα διάφορα μέρη της σελίδας και να τα παρουσιάζεις σαν εικόνες ή να κάνεις capture σε βίντεο το desktop και να δείχνεις με το αρχείο αυτό πως δουλεύει η σελίδα.
vasbill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασε το coffecup ειναι πολυ φθηνο περιπου 150$ και απλο στην λειτουργια του σε 2 ωρες κανεις θαυματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.