gk1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους . Ξεκινήσαμε μια παρέα να γράφουμε πράγματα που μας αρέσουν (με θέμα τα gadget)… Ριχτε μια ματία και πέστε μας την άποψη σας… http://www.digital-age.gr α και κάτι ακόμα, δεν το έχουμε τελείωση ακόμα!
gk1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 καποια παρατήρηση? έχει να προτίνει κανείς κάτι???
ioannak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 καλό μου φάνηκε εμένα αν και δεν έχει πολλά άρθρα.θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη δουλεία,βάζοντας περισσότερα άρθρα αλλά πρόσεξα ότι μερικά links δεν δουλέυουνε.θα πρέπει να το κοιτάξετε.
cave_man Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Μου άρεσε πολύ αν και είναι στην αρχή ακόμα.
Blondeamon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Danger: AVG Search-Shield has detected active threats on this page and has blocked access for your protection.
gk1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Danger: AVG Search-Shield has detected active threats on this page and has blocked access for your protection. To site το αγόρασα έτοιμο, το banner αυτό που λες είναι μέσα στον κώδικα και δεν βρίσκω να το απενεργοποιήσω!!!! Πάντως βγαίνει μια φορά μόνο και δεν είναι ιός!!! Ευχαριστώ πάντως για τα καλά λόγια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.