damv Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δεν ξέρω καν εάν το συγκεκριμενο θέμα πρέπει να βρεθει εδώ (νομίζω όμως ότι μάλλον εδώ ταιριάζει).<p>Αφορμή για αυτό στάθηκε η αντλαγή μεταξυ μερικών posts ανάμεσα σε εμένα και τον Coilworks_ . Στο link http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=9;t=000985 ,μπορείτε να δείτε το τι υπόθηκε. Ο Coilworks_ μου απάντησε με ένα προσοπικό mail το οποίο είναι το παρακάτω :<p>Έτσι μπράβο, πρέπει να με ευχαριστείς damv.Τι έγινε ? Σε πείραξαν τα σχόλια μου?? Δεν είμαι αρκετά "κόσμιος" για εσένα?<p> ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?<p>(ξέρεις...)<p>Υ.Γ.Δεν "κριτίκαρα" κανέναν άλλο ,αλλά τις απόψεις τους.Τι νόημα θα είχε αν όλοι έλεγαν "Ναι...ροκ φίλε,γουστάρω" "Συμφωνώ ,ροκ για πάντα.." Μια μαλακία topic θα ήταν (και πάλι είναι,εξαιτίας ατόμων σαν και εσένα)<p>Αυτό το φαινόμενο , του να βρίζει κάποιος είτε απευθείας με posts είτε με προσωπικά mail έχει παρατηρηθεί και παλαιότερα σε αυτό το forum.<p>Προσωπικά πιστεύω ότι όποια και αν είναι η αποψή μας για τις θέσεις κάποιου δεν θα πρέπει να παντάμε με βρισιές απέναντι στον άλλο. Αυτό είναι ένα δείγμα ανωριμότητας. Από τον καιρό των παλιών BBS οι χρήστες βοηθάγανε ο ένας τον άλλο και συζητάγανε διάφορα θέματα πάντα όμως σωστά και ώριμα. Αυτό το forum έχει ένα υπέροχο περιβάλλον και πάρα πολλούς χρήστες οι οποίοι βοηθάνε ο ένας τον άλλο ή ανταλλάσουν απόψεις. Κια κάπως έτσι μάλλον θα πρέπει να συνεχίσει.<p>Θα ενδιαφερόμουν πραγματικά να άκουγα την γνώμη σας όποια και να είναι αυτή (άλλωστε κάθε άποψη θα πρέπει να είναι σεβαστή ακόμη και αν δεν είναι αποδεκτή), ακόμη και του coilworks_ ο οπο΄λιος ελπίζω να μην συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.<p>Ευχαριστώ όλους του ς insomniacs για τον χρόνο που θα αφιερώσουν για να διαβάσουν αυτό το topic καθώς και για την απαντησή τους.<p>PS. Σου έκανα το χατήρι Typhoon και γράφω και μικρά<p>
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Nai alla KAI afto to rolo paizoun kai ta pm , na antika8istoun h na synexizoun kapoia kontra-syzhthsh EKTOS tou ekastote topic. polles fores einai kalytera h kontra anamesa s e2 melh-insomniacs na lamvanei xwra me pms gia na ginetai MONAXA ANAMESA tous toso gia na mhn dhmiourghtai asxhmo klima alla kai EPEIDH POLLES FORES DNE ENDIAFEREI TOUS YPOLOIPOUS GIA KAPOIA KONTR ANAMESA STA MELH. mhn ksexname oti eimaste kapou stous 3390 En pash peruiptwsh afto einai ka8ara proswpikh mou apopsh kai dne 8elw oite aposkopw na yposthriksw kanenan. Yparxei kai esxath lysh na paei "pshla".....an kai edw dne eimaste nhpiagwgeio.<p>[ 25-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Triton ]</p>
Sean Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Διαβάστε τους κανόνες του forum και συμπεριφερθείτε ανάλογα...<p>Θα τους βρείτε εδώ: http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=6;t=002270
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.