LuNaTiC Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 άλλαξα οθόνη στο κατεβαστήρι μου και εβαλα μια 19αρα LG...ειχα μια 15αρα LiteOn... Τα γραφικα φαινοταν χαλια...αλλαξα την αναλυση σε 1280χ1024 και το pc απο και και περα οταν ξεκιναει δειχνει κατι κοτλε γραμμες που αναβοσβηνου... οσο και να περιμενα δεν μπαινει το pc σε windows ...το ανεμηστιρακι της καρτας μου δεν δουλευει καθολου χωρις ομως να μαι σιγουρος αν αυτο γινοταν πριν... καρτα MSI ti 4200 8x agp .. νομιζω...παει καιρος... καμια ιδεα?
ArisG88 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Και παλια η καρτα και ισως δεν μπορει να δωσει τετοια αναλυση. Αληθεια κατεβαστηρι, γιατι δεν το ελεγχεις με remote desktop control?
LuNaTiC Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Νομιζω και πριν σε τοσο δουλευα...δεν ειμαι σιγουρος... Να επαναφερω καπως την αναλυση τωρα γινεται? Εγω νομιζω οτι εχει καει ... το μονο που δε ξερω ( δεν εχω χανακαψει ποτε GPU) Ειναι οταν καιγετε μια καρτα δειχνει αυτες τις γραμμες? η απλα δε δειχνει τπτ ... Remote desktop δεν εχω πολυ ασχοληθει..αν θες να μου πεις ενα δυο πραγματα στειλε μου ενα PM Πολυ παλια ειχα δοκιμάσει VLC αν ενοεις κατι παρομοιο
thinlizzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Και τόσα χρόνια που δούλεψε μη το πεις πουθενά... Απλά μην ξοδευτείς και πολύ για νέα κάρτα γιατί δεν αξίζει, εφόσον το έχεις για κατεβαστήρι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Και παλια η καρτα και ισως δεν μπορει να δωσει τετοια αναλυση. Αληθεια κατεβαστηρι, γιατι δεν το ελεγχεις με remote desktop control? δεν παίζει κάτι τέτοιο...ακόμα και η S3 Virge 2mb δίνει 1280χ1024... το ανεμηστιρακι της καρτας μου δεν δουλευει καθολου χωρις ομως να μαι σιγουρος αν αυτο γινοταν πριν... ίσως να φταίει αυτό...
Ailuros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 δεν παίζει κάτι τέτοιο...ακόμα και η S3 Virge 2mb δίνει 1280χ1024... &%$(&&%|(&^%##^^ (αρχαία αιγυπτιακή κατάρα που μου θύμισες την χειρότερη κάρτα όλων των εποχών). ίσως να φταίει αυτό... Aφού δεν γυρίζει το ανεμιστηράκι το πιθανότερο είναι να έχει καεί και η κάρτα γραφικών. Το απεύχομαι φυσικά αλλά μόνο η αλλαγή του ανεμιστήρα θα δείξει αν ζει ο ασθενής ή απεβίωσε.
LuNaTiC Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δε νομιζω να ζει γιατι και αν ακομα ζεστενοτανε γρηγορα θα μπορουσα να δω εστω καποια εικονα στο πισι... Και πολυ αντεξε οντως αν σκεφτεις οτι αυτο το pc ειναι / ηταν μονιμος ανοιχτο 24/7 για πολλα χρονια... Ρεβοοτ εφτανα να κανω στις 11 βδομαδες και .... Το καλυτερο ειναι ο DLT3C 1700+ αρης που ειναι πανω σε 220fsb αεροψυκτος...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Η 15'' δουλευουν σε 1024 οχι 1280. Η 4Ti μια χαρα δινει 1280. Εφοσον σταματησε το κουλερ και δινει γραμμες (και εφοσον δεν ειναι προβληματικο το καλωδιο συνδεσης, δοκιμασε να το κουνησεις να δεις αν αλλαζουν οι γραμμες), ειτε 1) η καρτα τα παιξε ειτε 2) αμα βαλεις ενα fan να φυσαει το ψυκτρακι της αντεχει ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.