Προς το περιεχόμενο

αγορά τροφοδοτικού εως 100 ευρώ

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα τροφοδοτικά της thermaltake λένε τίποτα, σκέφτομαι για ένα 700 watt έως100 ευρά, καμια πρόταση για κανα silent αξιόλογο τροφοδοτικό απο e-shop?

θέλω να συνδέσω 5 σάτα δίσκους επάνω, κανα δυο drive επισης σε σάτα κι μια ατι hd4850 + τα Κλασικά....

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό για CF το συγκεκριμένο τροφοδοτικό της σειράς Toughpower θα είναι μια χαρά και έχει σχετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Δημοσ.

Tην αγορά από το eshop δεν γίνεται να την παρακάμψεις?

Γιατί υπάρχουν πιο αξιόλογα τροφοδοτικά σε αυτά τα χρήματα που δεν τα φέρνει το eshop.

(μια χαρά είναι τα toughpower, αλλά δεν θα τα προτιμούσα σε αυτά τα λεφτά).

• Super Moderators
Δημοσ.

για το αθόρυβο θα διαφωνήσουν μερικοί στην περίπτωση του 750w Corsair...

πάντως υπάρχει και η λύση του 620w Corsair που είναι πραγματικά ήσυχο...

Δημοσ.

Μιλάω σε σχέση με το Thermaltake.

Τα έχω ακούσει και τα δύο σε παραπλήσιο σύστημα και το Corsair που ακουγόταν πιο ήσυχο. Το δικό μου πάντως (Corsair 550W) είναι πολύ ήσυχο, σε σύστημα βέβαια με λιγότερες απαιτήσεις από του rem451.

Δημοσ.

Μια απορία,το 1 x 8-pin Power Connector είναι για motherboard οπου εχουν 8pino φυσάκι για ρεύμα περα απο το 24pino, σωστά?

Το PSU που έβαλα δεύτερο,το ιδιο που εβαλε κ ο Thresh δεν εχει 8pino αλλα 4pino+4 οπως γράφει:(1 x 4+4-pin +12V Power Connector).Τι ακριβώς ειναι αυτό?

Δημοσ.
λογικα είναι 2 4pin που ενώνονται και κάνουν την 8pin τροφοδοσία του mobo...

Ενω το 1Χ8pin και 1x4pin τα εχει ξεχωριστά το τροφοδοτικό για την ανάλογη σύνδεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...