Carebear Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 εψαξα στο forum αλλα δεν βρηκα τπτ. ξερει κανεις κανενα καλο, λυτο και ευχρηστο widget να βλεπω τη θερμοκρασια του επεξεργαστη μου στο desktop ;;
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για ποια Widget engine; Του Yahoo; Για τη Sidebar των Windows Vista; Κάποια άλλη... ;
alex2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Υποθέτοντας ότι αναφέρεσαι για Vista sidebar, θα σου πω πως δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Βασικά όσο και να το ψάξεις δεν θα βρεις gadget που να τρέχει από μόνο του, καθώς θα πρέπει να επικοινωνεί με κάποια εφαρμογή που κάνει αυτήν την δουλειά. Το Everest πάντως έχει επιλογή να σου δείχνει τις θερμοκρασίες στο sidebar.
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για Vista sidebar υπάρχει ένα gadget που τραβάει πληροφορία από το CoreTemp. Αν έχεις έναν από αυτούς τους επεξεργαστές (και Vista εννοείται), τσέκαρέ το.
Carebear Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 i c... οχι δεν εχω vista, ολοι μου λενε να μην βαλω, lolxD ελεγα μηπως υπηρχε κανενα stand-alone. γιατι αν ειναι κατεβαζω yahoo widgets που εχουν και απο αυτο ^^ thx anyway
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν σε καίει να είναι σε μορφή widget αλλά βολεύεσαι και με εικονιδιάκι στο system tray, δες το CoreTemp. Είναι πολύ ελαφρύ...
Carebear Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 thx και τους δυο. τα δοκιμασα και τα 2 και usaro το core temp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.