Προς το περιεχόμενο

wi-fi router altec....

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aδερφια για δωστε μια βοηθεια...

Η κοπελα μου ειχε παρει ενα laptop toshiba πριν ενα 6μηνο με δωρο 8μηνες adsl απο altec.

Και οπως γνωριζετε η εν λογο εταιρια εκλεισε,οποτε εχασε ενα διμηνο "πληρωμενης" συνδεσης και εκανε καινουργια συνδεση οτε.

Της ειπα να μην παρει το πακετο με το ασυρματο αφου ηδη ειχε ενα απο την συνδεση της altec.

Αλλα το συγκεκριμενο ειναι κλειδωμενο και εκτος απο αυτο πρεπει να ειναι κατασκευη "φασον" και δεν αναφερει πουθενα εταιρια παραγωγης.

Το μονο που γραφει ειναι :

Altec Telecoms

i-Call

και απο κατω

i-Call:H2914260 A

Ειναι κακιστης κατασκευης χρωματος γκρι και το πανελ ασημι με εξωτερικη κεραια...

Καμια ιδεα του πιο μπορει να ειναι το μοντέλο αδερφια....

Η καμια ιδεα για τον κωδικο?

Δημοσ.

Να σαι καλα...

Ειχα φαει καμια ωρα με τυχαια pasword/username (π.χ altec/altec κτλ...) αλλα δεν μου ειχε κοψει για το user/user...

ok μπηκα στο μενου του.

Το μοντελο οπως λεει ειναι i-call με argon 435 chipset(?)...

Eχω καποια θεματα με το wireless (μου συνδεετε με limited access χωρις ιντερνετ) αλλα υποθετω πως ειναι θεμα χρονου να δουλεψει και αυτο...

Και παλι ευχαριστω...

Δημοσ.

και εγω θυμαμε οτι δινουν vigor 2700 ασυρματο.τωρα οτι ειναι κλειδωμενο ισως να εχει καποιο custom firmware που ισως ομως απλα να ειναι locked για το κοματι του voip.λογικα username kai pass θα μπορει να αλλαξει πιστευω.αν δεν μπορει ας δει μηπως μπορει να περασει καποιο official firmware πανω απο το ηδη υπαρχων ωστε να ειναι πλεον σαν ενα κανονικο ρουτερ.για το wireless δοκιμασε με αλλο κλειδωμα εκτος αν δεν εχει μπει στο ιντερνετ οποτε ειναι λογικο αυτο που σου βγαζει.επισης δες για πιο νεο firmware διοτι βγαζει πολλα h vigor.

Δημοσ.

Στο link αυτο που εχει δεν ειναι το ιδιο ε? τρεχα γυρευε δλδ.

Στο wireless δοκιμασε με encryption και χωρις, δοκιμασε αλλο mode b,g π.χ και σε αλλο καναλι 6,7,8 π.χ , τσεκαρε και τι ΙΡ παιρνει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα που έκλεισε η Altec πρέπει να αλλάξουμε το firmware για να το κάνουμε σαν ένα κανονικό draytek!!!

Αλλά πώς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...