Προς το περιεχόμενο

Με ποιο πάροχο θα έχω συντομότερα ADSL σε σπίτι χωρίς τηλεφωνική γραμμή?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ μου λεει για 10+7 εργάσιμες, 10 μέρες για να γίνει η νέα γραμμή, η αριθμοδότηση, συν 7 μέρες για την ADSL.

H Tellas μου είπε για 20 εργάσιμες μέρες για όλα, η Fortnet ένα με ενάμιση μήνα κ.ο.κ...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν οι διαδικασίες από κάποιο πάροχο το γρηγορότερο δυνατό?

Αυτή τη στιγμή είμαι πιο κοντά σε ΟΤΕ, με τα μηνιαία πάγια να είναι εντελώς κερατιάτικα βέβαια, αλλά η ταχύτητα με την οποία θα γίνουν οι διαδικασίες να με νοιάζει περισσότερο και από απόδοση και από κόστος...

Δημοσ.

Αν τελικά απαντήσεις στο ερώτημα του thread, λύσε σε παρακαλώ και το παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα...μετά από αυτό θα σου είναι παιχνιδάκι...:-D

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι το πότε θα σου πούνε αλλά το πότε θα έχεις τηλέφωνο. Σε ένα φίλο μου η Vivodi είχε πει πέρυσι 25 μέρες και έκανε 4 μήνες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν τελικά απαντήσεις στο ερώτημα του thread, λύσε σε παρακαλώ και το παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα...μετά από αυτό θα σου είναι παιχνιδάκι...:-D

ahem, ορίστε?

Δημοσ.

Εγώ με Tellas κάνανε 7 μήνες, ενώ στο ίδιο κτήριο αίτηση στον ΟΤΕ μετά από 5 μήνες από μένα, σε 5 μέρες. Έμαθα πως το πρόστιμο που έφαγε ο ΟΤΕ για την συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ?30,000. Τι να το κάνεις όμως ... δεν τα πήρα εγώ ....

Δημοσ.

με οτε, θα κάνεις όσο σου λενε οι ίδιοι.

με τους εναλλακτικούς, θα κάνεις περίπου 15 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν ο οτέ "ξεχαστεί" (ως συνήθως), και δεν τους παραδώσει όπως προβλέπεται τη γραμμή σου!

παράδειγμα: Φίλος, με ΝΕΤΟΝΕ, έκανε 15 ημέρες για τηλ + νετ μαζί.

Σε εμένα, ο οτε έκανε 2 μήνες να παραδώσει στην ΝΕΤΟΝΕ τη γραμμή, και μόλις την παρέδωσε,σε μια ημερα είχα κ τηλ κ νετ.

Σε φίλο, με ον τελεκομ, έκαναν 3 μήνες να δωσουν τη γραμμή από οτε, απογοητευτηκε,και γύρισε στον οτε, και σε μια ημέρα,είχε και απο τα 2!

ΣυμπερασμΑ: ναι,ο οτε ειναι πιο γρήγορος, αλλά πρέπει (κατα τη γνωμη μου) ως καταναλωτές, να τον τιμωρησουμε για τις τιμές του και τον εκβιαστικό του τρόπο....

Δημοσ.
με οτε, θα κάνεις όσο σου λενε οι ίδιοι.

με τους εναλλακτικούς, θα κάνεις περίπου 15 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν ο οτέ "ξεχαστεί" (ως συνήθως), και δεν τους παραδώσει όπως προβλέπεται τη γραμμή σου!

παράδειγμα: Φίλος, με ΝΕΤΟΝΕ, έκανε 15 ημέρες για τηλ + νετ μαζί.

Σε εμένα, ο οτε έκανε 2 μήνες να παραδώσει στην ΝΕΤΟΝΕ τη γραμμή, και μόλις την παρέδωσε,σε μια ημερα είχα κ τηλ κ νετ.

Σε φίλο, με ον τελεκομ, έκαναν 3 μήνες να δωσουν τη γραμμή από οτε, απογοητευτηκε,και γύρισε στον οτε, και σε μια ημέρα,είχε και απο τα 2!

ΣυμπερασμΑ: ναι,ο οτε ειναι πιο γρήγορος, αλλά πρέπει (κατα τη γνωμη μου) ως καταναλωτές, να τον τιμωρησουμε για τις τιμές του και τον εκβιαστικό του τρόπο....

με αυτο το ποστ εχεις ανοιξει ενα τεραστειο κεφαλαιο

1ον ολες οι ιδιωτικες εταιριες χρωστανε στον οτε εκτως απο την on.επισης ο χρονος προετοιμασιας τηςγραμης ειναι αναλογα.εκτως απο την γραμμη του καθενως μας υπαρχουν εχα σωρο νεες συνδες που πρεπει να πραγματοποιηθουν.κατα μεσο ορο 2-5 την ημερα διοτι πρεπει να φτιαξουν την γραμη και του τηλ σου αλλα και του net.

2ον οι τεχνικοι χωριζονται σε 2 τμηματα [για τις γραμμες]ενα για τον οτε και ενα αλλο για τις αλλες.τωρα οι πιο πολοι ελληνες βαζουν αλλες εταιριες και ετσι επικρατει ενα πανδεμονειο.κατα μεσο ορο 1-2 χιλιαδες ελληνες το 6μηνο θελουν να μπουν σε ιδιοτικη εταιρια.οπως καταλαβενετε οι αλλες εταιρις αφου παρουν την γραμμη ετοιμη απο τον οτε τι θα κανουν νομιζετε?απλα θα την συνδεσουν στο δυκτιο τους.δηλαδη το συμπερασμα ειναι το εξης:οι τεχνικοι του οτε το τραβανε το λουκι και οχι των αλλων εταιριων.

Δημοσ.

Είχα κάνει αίτηση στη forthnet και πείμενα πάνω από 3,5 μήνες. Έκανα στο ΟΤΕ και μπήκε σε 3 μέρες. Κερατιάτικα μεν, συμφωνώ, αλλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...