zakos52 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει πρόγραμμα για να μειώσω τις στροφές του ανεμιστήρα του επεξεργαστή σε laptop γιατι κάνει αρκετό θόρυβο? ή να δείχνει τις στροφές του ανεμιστήρα? Το laptop ειναι fujitsu siemens amilo pi 2550-202
michalis2610 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.filehippo.com/download_speedfan/4064/ Δεν παίζει όμως με όλα. Επίσης ελεγξε αν έχεις το τελευταίο ΒΙΟΣ περασμένο στο φορητό. H καλύτερη αρχή πάντως είναι αυτή που περιγράφεται εδώ. Tέλος ρίξε και μια ματιά σε αυτό.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 υπαρχει και το Notebook Hardware Control πολυ καλο το εχω δοκιμασει. θα το βρεις εδω http://www.pbus-167.com/ ειναι freeware
Venisk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει πρόγραμμα για να μειώσω τις στροφές του ανεμιστήρατου επεξεργαστή σε laptop γιατι κάνει αρκετό θόρυβο? Αυτό μπορεί να κάνει ζημιά στο φορητό σου..ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο επειδή για κάποιο λόγο ζεσταίνεται πολύ..κακή επιφάνεια(όπως γυαλί ή πάνω στο κρεβάτι/καναπέ που είναι "φραγμένος"..)πολύωρη απαιτητική χρήση.. Θα σου πρότεινα απλά να βάλεις το χέρι σου από κάτω..αν ο αέρας που βγάζει, όταν κάνει θόρυβο, είναι ζεστός να τον αφήσεις ως έχει.. Επίσης με το πρόγραμμα που πρότειναν τα παιδιά πάνω να μας πεις τι θερμοκρασίες έχεις..
P270 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 το φορητο σου εχει συστημα που κατεβαζει τις στροφες πατοντας το κοθμπακι που εχει πανω αριστερα αυτο με το σημα του ανεμιστηρα οταν το πατας μειωνει τις στροφες του fan αλλα πρεπει να προσεχεις ποτε θα το θετεις σε λειτουργεια
zakos52 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Κανενα απο τα προγράμματα που προτεινετε δεν μου δειχνει τις στροφές του ανεμιστηρα.τις αλλες λυσεις που προτεινετε τις εχω εφαρμοσει αλλα το προβλημα παραμενει. δηλ ο ανεμιστηρας ξεκιναει στους 59 βαθμους και σταματαει στους 48.εχει επισης ενα κουμπι και μπορεις να τον σταματησεις γυρω στους 55 βαθμους.το προβλημα ειναι ο θορυβος που κανει δηλ. δεν ειναι ενα δυνατο φυσημα οπως κανουν συνηθως οι ανεμιστηρες στις γρηγορες στροφες αλλα ακουγεται ενα βουισμα που ειναι ενοχλητικο.εχω ανοιξει το κατω καπακι για να δω μηπως δεν παταει καλα ή καποια βιδα χρειαζεται σφηξιμο αλλα δεν εγινε τιποτα.ετσι σκεφτικα να δοκιμασω καποιο προγραμμα μειωσης στροφων αλλα τελικα οπως φαινεται ειμαι ατυχος.πρεπει να συνιθισω το βουισμα τελικα!!!!
P270 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ισως εχει προβλημα το fan να το πας για ελενχο ετσι και αλλοιως εισαι σιγουρα σε εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.