forlorn_hope Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 εδώ και 2 εβδομάδεσ περίπου το laptop μου κλείνει απο μόνο του στα καλά καθούμενα! αρχικά σβήνει η οθόνη και μετά απο ένα δευτερόλεπτο σβήνει τελείως.δεν το κάνει σε συγκεκριμένο διάστημα.μπορεί να το κάνει μια μέρα 2 φορές και μετά να το ξανακάνει μετά απο μέρες.τι να φταίει? αν βοηθάει να πώ οτι το έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου και ποτέ δεν το δούλεψα με μπαταρία.πάντα με ρεύμα.
islandero Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 μαλλον απο υπερθερμανση. Και γω ειχα τρομαξει οταν το επαθα για πρωτη φορα στο λαπτοπ. Ετσι σαν κ σενα οταν χρονιασε το επαθε. Εκτοτε σε καθε λαπτοπ βαση με ανεμιστηρακι και ανοιγμα ποτε ποτε για φυσηγμα της σκονης και thermal paste stin cpu
forlorn_hope Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 thanks για την απάντηση!αυτό υπέθεσα και εγώ γιατί όταν πιάνω στα αριστερά τον επεξεργαστή(εκεί νομίζω είναι)καίει πάρα πολύ! τώρα να τον ανοίξω χλωμό το βλέπω..τι άλλο μπορώ να κάνω?
alex2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν θες να τον ανοίξεις, τότε το πας σε κάποιον να στο κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.