Προς το περιεχόμενο

απεγκατασταση Opensuse 10.3 σε συστημα με dual boot

geoplr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα pc με δυο λειτουργικά XP και opensuse 10.3

οταν bootαρει βγαζει μια πρασινη οθονη και με ρωταει αν θελω να τρεξει XP ή opensuse.

η οθονη αυτη πρεπει να ειναι του opensuse.

το προβλημα μου ειναι οτι θελω να απεγκαταστησω το opensuse και δεν ξερω πως να το κάνω για να μην παρουσιαστει προβλημα στα XP γιατι το εχω για δουλειά.

Μπορει κανεις να βοηθήσει?:cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.softwaretipsandtricks.com/forum/windows-xp/22183-how-would-i-remove-suse-linux-dual-boot-system-xp.html

Υπέθεσα οτι δεν το πολυ συμπάθησες, άρα και δεν το 'μαθες, οπότε καντο απο εκεί που ξέρεις καλλίτερα.

ρε συ ειμαι ασχετος απο linux

προσπαθησα να το δουλεψω αλλα η αναλυση που εχει ειναι 800*600 με μια ΑΤΙ 2400

και εχω σπασει τα νευρα μου να εγκαταστησω τους τελευταιους οδηγους αλλα εχει ένα σωρο προγραμματακια που πρεπει να εγκατστησω πρωτα οπως λεει στο site της AMD και για μενα ειναι βουνο.

το μηχανημα ειναι για δουλεια το εχουμε παρει απο multirama και μας το εχουν φερει με linux και XP.

εχει 150αρη σκληρο και εχουν δωσει 100 στο linux kai 50 se XP.

εχω εξαντλησει τα 50 και ψαχνομαι λοιπον....

δεν δουλευει και το δικτυο στο linux και ψαχνω στο δικτυο απο τα XP και μετα επανεκίνηση και παω linux και δοκιμάζω, αποτυγχανω και ....:mad:

οποτε λεω δεν παει αλλο, ουτε καρτα δικτυου ουτε γραφικων να μπορω τουλαχιστον να βλεπω ανθρώπινα ....θα το βγάλω.

ευχαριστω που ασχοληθηκες αλλα ο οδηγος απεγκαταστασης ειναι για μηχανημα που παταει σε XP. Εμενα απ οτι φαινεται παταει σε linux.

αμα διαγραψω τους δισκους του linux απο τη διαχειριση δισκων των XP μηπως κολλήσω το μηχανημα και μετα δεν bootαρει με τιποτα?

σημειωση: δεν μας εχουν δωσει καν cd με το opensuse 10.3 που εχουν εγκαταστησει.

Καταρχήν έχεις ένα δισκο.

ευχαριστω που ασχοληθηκες αλλα ο οδηγος απεγκαταστασης ειναι για μηχανημα που παταει σε XP. Εμενα απ οτι φαινεται παταει σε linux.

Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι η περίπτωση σου είναι διαφορετικη, απο την περίπτωση που αντιμετωπίζεται στον οδηγό του link ;

αμα διαγραψω τους δισκους του linux απο τη διαχειριση δισκων των XP μηπως κολλήσω το μηχανημα και μετα δεν bootαρει με τιποτα?

Δεν είναι δίσκοι, έιναι τμήματα του δίσκου με διαφορετικό format. Εσύ, θέλεις να πάρεις αυτά τα τμήματα, και να τα μετατρεψεις σε NTFS format (ίδιο με το τμήμα του δισκου που φιλοξενεί τα windows) για να είναι προσπελάσημα(να διαβάζεις και να αποθηκεύεις), απο το λειτουργικό των win.

Δεν πρόκειται να συμβεί τιποτε κακό, αρκει να ακολουθήσεις σωστά των οδηγό.

επιτελους ολα καλα!!!

ο οδηγος αυτος ειναι πανευκολος και σωστος

η μονη δυσκολια ήταν να κανω bootable disk 98 την οποια εκανα απο

εδω http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια !!!:-):-D:-):lol::lol::-D ;)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...