Προς το περιεχόμενο

Hp dv5-1080ev vs Toshiba Qosmio F50

GeoP0300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχηκα ειχα αποφασισει να αγορασω το hp ομως οταν ειδα την καρτα γραφικων τ toshiba σκαλωσα..εδω λοιπον θελω τν γνωμη σας..Αξιζει λιγοτερη ram(3gb) και παλιοτερη cpu(P8400-2.26ghz,3mb cache) για μια 9700m gts(ddr3) εναντια μιας νεας cpu(T9400-2.53ghz 6mb cache) μιας 9600m gt(ddr2) και λιγο περισσοτερης ram(4gb)?Πειτε τις αποψεις σας!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Τα παρακατω links δειχνουν τα χαρακτηρηστικα τ καθε laptop:

Toshiba Qosmio F50-108 : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1161164

Hp Dv5-1080ev : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900393

Υ.Γ. Το laptop το θελω κυριως για gaming.

Δημοσ.

Οι CPU δεν έχουν καμία διαφορά χρονικά. Ισα-ίσα που η P8400 είναι με μικρότερο δείκτη TDP 25W έναντι 35 όμως ο Τ9400 είναι όντως ισχυρότερος.

Συνολικά το Toshiba θα είναι πολύ καλύτερο για τη χρήση που λες μιας και η κάρτα του είναι πολύ πιο ισχυρή έναντι του ΗΡ.

Γενικά όμως αυτή η κατηγορία φορητών είναι η πιο ΗΛΙΘΙΑ από όλες. Γιατί μόνο ηλίθιο μπορώ να χαρακτηρίσω το να διαθέσεις 1400 ευρώ για να παίζεις παιγνίδια σε φορητό. Πανάκριβη, με τον ταχύτερο ρυθμό απαξίωσης, ελάχιστη φορητότητα και όλα αυτά γιατί? Για 5 παιγνίδια.

Πήγαινε αγόρασε και εσύ ένα Amilo Xi 2428-903 με 700 ευρώ να παίξεις τα παιγνίδια σου σε φορητό να σου φύγει η κάψα και να γλιτώσεις άλλα τόσα.

Σαν Μιχάλης πιστεύω ότι με την έλευση των netbooks η αγορά ακριβών φορητών 800+ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι πραγματικά ένα καταναλωτικό αποθυμένο και όχι ανάγκη.

Αγοράζεις το σταθερό σου με 800-900 ευρώ που σκοτώνει και αναβαθμίζεται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και με τα ρέστα τσιμπάς ένα netbook για να το έχεις παντού και πάντα μαζί. Για ιντερνετ, ταινίες, μουσική άντε και κανένα bubble bubble :P

Δημοσ.

michalis2610 είμαι παντού γιατί έχω θολώσει με την αγορά του laptop και δεν ξέρω τι να πάρω.

Καλό το FS που μου προτείνεις και σε ευχαριστώ που με βοηθάς αλλά και το HP DV5-1030 έχει πολύ ωραίο design και αρκετά καλά χαρακτηριστικά.

Είμαι σε δίλημμα (ξέρω θα με κράξετε που λέω για design αλλά θα το χρησιμοποιεί και η γυναίκα μου...και καταλαβαίνετε).

Α! και michalis2610 πέρασες το φράγμα των 1000 posts!!!

Δημοσ.
michalis2610 είμαι παντού γιατί έχω θολώσει με την αγορά του laptop και δεν ξέρω τι να πάρω.

Καταρχάς μην πελαγώνεις. Για αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε.

Για να μην κάνουμε κατάχρηση της φιλοξενία στο θέμα του φίλου, επιστρέφω με σχόλια στο θέμα που είχες ξεκινήσει εσύ για το Amilo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...