Προς το περιεχόμενο

Έκτακτες εργασίες της ΔΕΗ στην περιοχή μας……

LykoSgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

« ΤΙΣ ΔΕΗ» !!!! Η ανορθογραφία σε όλο το μεγαλείο της!!!!

Είναι ο ΤΙΤΛΟΣ επίσημης ανακοίνωσης του «πρώτου site δημοπρασιών» όπως θέλει να αυτοαποκαλείται η έστω όπως όντως ήταν κάποτε δημοσιευμένη εδώ και 10 μέρες και

δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τους πει ότι η γενική είναι ΤΗΣ και όχι τις ………

Έκτακτες εργασίες τις ΔΕΗ στην περιοχή μας 01/09/2008

• Super Moderators
Δημοσ.

στην Γ' Σεπτεμβρίου κέντρο Αθήνας το είχαν βάλει φαντάζομαι...κλασικά κάπου το είχα πετύχει στο internet και το έκανα save :P

Δημοσ.
« ΤΙΣ ΔΕΗ» !!!! Η ανορθογραφία σε όλο το μεγαλείο της!!!!

Είναι ο ΤΙΤΛΟΣ επίσημης ανακοίνωσης του «πρώτου site δημοπρασιών» όπως θέλει να αυτοαποκαλείται η έστω όπως όντως ήταν κάποτε δημοσιευμένη εδώ και 10 μέρες και

δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τους πει ότι η γενική είναι ΤΗΣ και όχι τις ………

Έκτακτες εργασίες τις ΔΕΗ στην περιοχή μας 01/09/2008

Είδες ; Απέδειξε ο ThReSh ότι υπάρχουν και χειρότερα!:lol:
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο νομίζω οτι το κατάστρωμα (κακώς) δεν είναι λάθος και έτσι λέγεται ο χώρος των στάσεων (για κάποιο ηλίθιο λόγο)...

Συγκρατημένα πάντα..

• Super Moderators
Δημοσ.

ακόμα και αν ισχύει αυτό, μόνο μια στάση έχει η Γ' Σεπτεμβρίου? :o

κατά πόσα πιθανότητα για το δρόμο λένε ή έστω προσπαθούν να πουν...

Δημοσ.

Όπως και να'ναι το comment τα σπάει :P

Αν δεν κάνω λάθος κάτω γωνία γράφει Η.Σ(ΑΠ?). Δεν σκαμπάζω απο Αθήνα άπειρα γι αυτό λέω μήπως (μήπως) υπάρχει στάση/κατάστρωμα Γ'σεπτεμβρίου ;p Αλλα απο μία γρήγορη ματιά στο isap.gr δεν παίζει τέτοιο πράγμα... Deck... απο εκεί μου φάνηκε λογικό..

Δημοσ.
έλα μωρέ υπάρχουν και χειρότερα...πχ η ΕΥΔΑΠ...

bkv94szwnylvquafamk2.jpg

Την συγκεκριμένη φωτό την έχω βγάλει (κι)εγώ μόλις είχα αγοράσει την πρώτη μου ψηφιακή.ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2001.Μάλλον είναι η δική μου αν κρίνω από την γωνία.Δεν κέρω που την έχω αποθηκευμένη για να συγκρίνω.Περιττό να σας πώ οτι γέλαγα σαν τον μαλάκα μες τη μέση του σταθμου του ΗΣΑΠ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...