LykoSgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 « ΤΙΣ ΔΕΗ» !!!! Η ανορθογραφία σε όλο το μεγαλείο της!!!! Είναι ο ΤΙΤΛΟΣ επίσημης ανακοίνωσης του «πρώτου site δημοπρασιών» όπως θέλει να αυτοαποκαλείται η έστω όπως όντως ήταν κάποτε δημοσιευμένη εδώ και 10 μέρες και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τους πει ότι η γενική είναι ΤΗΣ και όχι τις ……… Έκτακτες εργασίες τις ΔΕΗ στην περιοχή μας 01/09/2008
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 έλα μωρέ υπάρχουν και χειρότερα...πχ η ΕΥΔΑΠ...
xardas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι ηταν αυτο ορε Thresh??? ακομα γελαω που το βρηκες υπαρχει ακομα σε κανενα δρομο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στην Γ' Σεπτεμβρίου κέντρο Αθήνας το είχαν βάλει φαντάζομαι...κλασικά κάπου το είχα πετύχει στο internet και το έκανα save
pluss Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 « ΤΙΣ ΔΕΗ» !!!! Η ανορθογραφία σε όλο το μεγαλείο της!!!! Είναι ο ΤΙΤΛΟΣ επίσημης ανακοίνωσης του «πρώτου site δημοπρασιών» όπως θέλει να αυτοαποκαλείται η έστω όπως όντως ήταν κάποτε δημοσιευμένη εδώ και 10 μέρες και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τους πει ότι η γενική είναι ΤΗΣ και όχι τις ……… Έκτακτες εργασίες τις ΔΕΗ στην περιοχή μας 01/09/2008 Είδες ; Απέδειξε ο ThReSh ότι υπάρχουν και χειρότερα!
klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για κάποιο λόγο νομίζω οτι το κατάστρωμα (κακώς) δεν είναι λάθος και έτσι λέγεται ο χώρος των στάσεων (για κάποιο ηλίθιο λόγο)... Συγκρατημένα πάντα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ακόμα και αν ισχύει αυτό, μόνο μια στάση έχει η Γ' Σεπτεμβρίου? κατά πόσα πιθανότητα για το δρόμο λένε ή έστω προσπαθούν να πουν...
klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως και να'ναι το comment τα σπάει Αν δεν κάνω λάθος κάτω γωνία γράφει Η.Σ(ΑΠ?). Δεν σκαμπάζω απο Αθήνα άπειρα γι αυτό λέω μήπως (μήπως) υπάρχει στάση/κατάστρωμα Γ'σεπτεμβρίου ;p Αλλα απο μία γρήγορη ματιά στο isap.gr δεν παίζει τέτοιο πράγμα... Deck... απο εκεί μου φάνηκε λογικό..
De@th L0rd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 έλα μωρέ υπάρχουν και χειρότερα...πχ η ΕΥΔΑΠ... Την συγκεκριμένη φωτό την έχω βγάλει (κι)εγώ μόλις είχα αγοράσει την πρώτη μου ψηφιακή.ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2001.Μάλλον είναι η δική μου αν κρίνω από την γωνία.Δεν κέρω που την έχω αποθηκευμένη για να συγκρίνω.Περιττό να σας πώ οτι γέλαγα σαν τον μαλάκα μες τη μέση του σταθμου του ΗΣΑΠ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.