jiraya sama Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ξερω γιατι αλλα έχω το νορτον στο μακ μου.. και θέλω να διαγραψω εντελώς. το έκανα με το appdelete αλλα στα system preferences υπάρχει.. τι να κάνω....
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 σβησε το εικονίδιο απο το system preferences δεξί κλικ πανω στο εικονιδιο του νορτον και κανε "Remove Norton from System Preferences"...
jiraya sama Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 δηλαδη τώρα διαγράφτηκε τελέιως?
Spyros E Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος αλλά γιατί είχες το norton?
De@th L0rd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος αλλά γιατί είχες το norton? Επειδή αρκετός κόσμος ακόμα πιστεύει ότι είναι το καλύτερο Antivirus...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 μπορεί να το χρησιμοποιηουσε για να ψαχνει αρχεια .exe. π.χ. εχω το clamXav στο Μακ για να σκαναρω αρχεια .exe ή flashακια... συμφέρει...
jiraya sama Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 καμία σχεση.. απλα όταν το αγόρασα μου το είχε βάλει και τώρα κατάλαβα γιατί αργουσε το μακ μου.. βασικα ρε παιδια επειδή τώρα το ξαναάνοιξα με ρώτησε για το νορτον αν θέλω να έιναι κλειστό.. μήπως δεν διαγράφτηκε εντελώς....
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 κοιτα, αφαιρεσε το απο τα login items τοτε System Preferences -> Accounts -> (επιλέγεις το account σου) ->Login Items και θα αφαιρέσεις οτιδήποτε εχει στο ονομα τη συμβολοσειρά "norton"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.