Προς το περιεχόμενο

εφημεριδα της κυβερνησεως

spilia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειχα την απωλεια της γιαγιας μου για να μεταφερθει η ιδιοκτησια του σπιτιου πρεπει να δημοσιοποιηθει στην εφημεριδα της κυβερνησης.τουλαχιστον ετσι μας ειπαν

Δημοσ.

νομίζω ότι δεν έχεις τέτοια δυνατότητα. η εφημερίδα της κυβερνήσεως δεν δημοσιεύει μόνο ότι αφορά την κυβέρνηση, τη χώρα και τα συναφή?

Δημοσ.

Μηπως σας ειπαν να το δημοσιευσετε σε καποια εφημεριδα γιατι δεν μπορει ολοι για αποδοχη κληρονομιας να κανουν δημοσιευση στην εφημεριδα της Κυβερνησης.

Δημοσ.

πρεπει να κανεις αναγκελια θανατου οπως κανεις και αναγκελια γαμου. για το γαμο παντως παιρνουν κανενα 10κακι τωρα για την περιπτωση σου δεν ξερω

Δημοσ.
Σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας νομίζω είναι η απαίτηση, και όχι φυσικά στην ΕτΚ...

Ακριβώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις αναγγελία θανάτου στην ΕτΚ.

Δεν είναθ σπουδαία δουλειά. Θεσ/νικη μπορείς σίγουρα στον Αγγελιοφόρο και στη Μακεδονία. Για κάτω δεν ξέρω. Ένα τηλέφωνο δουλειά είναι. Άντε να θέλει να στείλεις και κάνα fax/mail.

Δημοσ.

Αν θέλει απλη δημοσιευση πας σε μια τοπικη εφημεριδα και κανεις τη δουλεια σου π.χ. στη φωνη του Τριγωνου Πανοροματος. Εκτός αν λεει πως θελει δημοσιευση σε εφημεριδα ευρειας κυκλοφοριας. Ενας νομικος θα σου λυσει την απορια.

Δημοσ.

οντως η ΕτΚ δεν δημοσιευει τετοιου ειδους γεγονοτα.για κληρονομια θες διαδικασια με δικαστηριο (οχι δικη,μην τρομαζεις) ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...