stamosT Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ήθελα την βοηθεία σας για ένα πρόβλημα που έχω εδώ και λίγο καιρό με το flashget ενώ κατευάζω διάφορα αρχεία(παραπάνω απο δύο) όταν ολοκληρωθεί κάποιο ενώ να ξεκινήσει το επόμενο ο flashget σταματάει και δεν δουλεύει και μου βγάζει μήνυμα ( οτι το πρόγραμα δεν ανταποκρίνεται ) δεν ξέρω τι να κάνω το έχω απεγκαταστίσει και εγκαταστίσει πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα το ίδιο πρόβλημα συνέχεια τι μπορώ να κάνω????
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Βρες κανένα άλλο manager. Τι κόλλησες με αυτό. Δοκίμασε με FDM ή Orbit
stamosT Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εβαλα το cryptload αλλά έχω τα ίδια κόλπα αν φταίει κάτι στη σύνδεση μου (οτε 4αρα) πως μπορώ να το διαπιστόσω????
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κανένα full scan για ιούς και trojans έκανες; Αν κατεβάσεις απλά ένα αρχείο χωρίς dl manager έχεις κι εκεί προβλήματα; Δοκίμασε και με firefox. Η σύνδεσή σου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Αν είχε θα έβλεπες και κολλήματα στις σελίδες.
Cocobillys Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πωσ δουλέυει το FDM ας βοηθήσει κάποιος με κάποια φώτο..
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιό είναι το πρόβλημά σου? Το εγκατέστησα μόλις τώρα σε ένα νέο pc και δουλεύει κανονικά. Μπορείς να προσθέσεις λινκς με πολλούς τρόπους. 1. να κάνεις αντιγραφή την συντόμευση και να πατήσεις το + πάνω αριστερά στο FDM 2. να σύρεις το λινκ πάνω στο drop box με το μπλέ βελάκι που εμφανίζεται στην οθόνη όταν τρέχει το fdm. 3. Στο μενού Options->DOwnload Options, καρτέλα Monitoring μπορείς να τσεκάρεις τι θέλεις να παρακολουθεί το fdm. α. Αν έχεις Firefox τσεκάρισε και το ανάλογο τμήμα β. Αν τσεκάρεις το Clipboard και κάνεις αντιγραφή συντόμευσης από κάπου θα στο πάρει κατευθείαν γ. Αν τσεκάρεις το ALT must be pressed, για να πάρει το λινκ ο FDM θα πρέπει να είναι πατημένο το πλήκτρο ALT όταν κάνεις κλικ σε ένα λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.