logo15 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω μια απορια.Καταρχην πια τα πλεονεκτιματα του καθε ειδους καμερας(DvD,flash,HDD,minidv) Επειτα τι ρολο παιζουν τα pixels,Ο φακος,και το ζοομ(οπτικο και ψηφιακο). Και θελω να μου προτεινετε μερικες καλες καμερες,την τιμη τους και που μποω να τις βρω.(ενδιαφερομε για μεχρι 300 ευρο) Αυτα... Περιμενω τις πληροφοριες σας. Logo15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
griper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω μια απορια.Καταρχην πια τα πλεονεκτιματα του καθε ειδους καμερας(DvD,flash,HDD,minidv)Επειτα τι ρολο παιζουν τα pixels,Ο φακος,και το ζοομ(οπτικο και ψηφιακο). Και θελω να μου προτεινετε μερικες καλες καμερες,την τιμη τους και που μποω να τις βρω.(ενδιαφερομε για μεχρι 300 ευρο) Αυτα... Περιμενω τις πληροφοριες σας. Logo15 Επειδή εδώ και κάτι εβδομάδες το ψάχνω πολύ το θέμα έχω μάθει κάποια πράγματα. Αφού ψάχνεις κάμερα μέχρι 300 Ευρώ τότε αποκλείουμε την περίπτωση HDD(μονάδα σκληρού δίσκου) γιατί είναι ακριβές. Αφού ψάχνεις κάτι οικονομικό η καλύτερη λύση είναι οι miniDV εφόσον έχεις υπολογιστή με θύρα firewire ή αν θες να κρατάς τα βίντεο σου σε κασέτες. Επίσης, η ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη απο τις DVD και οι κασέτες είναι φθηνές(3 Ευρώ) και επανεγγράψιμες. Ενώ τα DVD είναι πιο ακριβά, γεμίζουν σχετικά γρήγορα και είναι πιο ευαίσθητες αυτές οι κάμερες. Βέβαια αν δεν έχεις pc ή δεν σ'ενδιαφέρει το μοντάζ και απλά θέλεις να γράφεις βίντεο και να τα βλέπεις τότε θα σου πρότεινα DVD. Flash memory δεν θα σου πρότεινα. Τα Megapixels είναι μόνο για τις φωτογραφίες που βγάζεις και όχι για τα βίντεο. O φακός παίζει ρόλο στα βίντεο και οπτικό ζουμ οι περισσότερες έχουν περίπου 40χ και ξέρω ότι είναι πολυ καλό. Για περισσότερες πληροφορίες θα με ενδιέφερε κι εμένα αν καποιος είχε εμπειρία από κάμερες miniDV και μπορούσε να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή εδώ και κάτι εβδομάδες το ψάχνω πολύ το θέμα έχω μάθει κάποια πράγματα.Αφού ψάχνεις κάμερα μέχρι 300 Ευρώ τότε αποκλείουμε την περίπτωση HDD(μονάδα σκληρού δίσκου) γιατί είναι ακριβές. Αφού ψάχνεις κάτι οικονομικό η καλύτερη λύση είναι οι miniDV εφόσον έχεις υπολογιστή με θύρα firewire ή αν θες να κρατάς τα βίντεο σου σε κασέτες. Επίσης, η ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη απο τις DVD και οι κασέτες είναι φθηνές(3 Ευρώ) και επανεγγράψιμες. Ενώ τα DVD είναι πιο ακριβά, γεμίζουν σχετικά γρήγορα και είναι πιο ευαίσθητες αυτές οι κάμερες. Βέβαια αν δεν έχεις pc ή δεν σ'ενδιαφέρει το μοντάζ και απλά θέλεις να γράφεις βίντεο και να τα βλέπεις τότε θα σου πρότεινα DVD. Flash memory δεν θα σου πρότεινα. Τα Megapixels είναι μόνο για τις φωτογραφίες που βγάζεις και όχι για τα βίντεο. O φακός παίζει ρόλο στα βίντεο και οπτικό ζουμ οι περισσότερες έχουν περίπου 40χ και ξέρω ότι είναι πολυ καλό. Για περισσότερες πληροφορίες θα με ενδιέφερε κι εμένα αν καποιος είχε εμπειρία από κάμερες miniDV και μπορούσε να βοηθήσει. firewire θυρα δεν εχω γιατι εχω μια μαπα laptop(acer aspire 5620) αλλα μηπος υπαρχει τπτ μεσω usb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 HDD + USB ... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563334 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 HDD + USB ... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563334 Διαβασα οτι οι HDD δεν εχουν πολυ καλη ποιοτιτα εικονας. Ισχιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
griper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 firewire θυρα δεν εχω γιατι εχω μια μαπα laptop(acer aspire 5620)αλλα μηπος υπαρχει τπτ μεσω usb?? Κι εγώ έχω ένα λαπτοπ HP και δεν έχει θύρα για firewire αλλά μπορέις να βάλεις. Δες εδώ Για μάρκα θα σου πρότεινα Sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Διαβασα οτι οι HDD δεν εχουν πολυ καλη ποιοτιτα εικονας. Ισχιει? Εγώ έχω ένα μοντέλο με HD, όχι αυτό που προτείνο, αλλά της ίδιας τιμής. Δεν έχω δει αποτελέσματα από άλλες κάμερες για να συγκρίνω, αλλά είμαι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω από την δικιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για περισσότερες πληροφορίες θα με ενδιέφερε κι εμένα αν καποιος είχε εμπειρία από κάμερες miniDV και μπορούσε να βοηθήσει. τι θα θελες να μαθεις ακομα για τις minidv, τα λεγαμε και στο αλλο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω εδω και 1 μήνα αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563344 και είμαι αρκέτα ικανοποιημένος. Για τα λέφτά της, έχει πολύ καλή απόδοση τόσο στον υπολογιστή όσο και στην 42" τηλεόραση. Το μόνο που θα σε δυσκολέψει λίγο είναι η επεξεργασία των αρχείων, αλλά με λίγο ψάξιμο σε προγράμματα επεξεργασίας θα τα καταφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 τι θα θελες να μαθεις ακομα για τις minidv, τα λεγαμε και στο αλλο θεμα Έχω μάθει οτι οι minidv ειναι πιο δυσκολες στο εντιτ στον υπολογιστη.Ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.