Magrugada Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Πως μπορώ να κάνω rip στον σκληρό μου μια ταινία blue-ray σε format mkv; Οποιος ξέρει να μου απαντήσει σας παρακαλώ.
vagpap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στον οδηγό του parsifal στο MeGUI HOWTO
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για Bluray, το άρθρο έχει ισχύ από το βήμα της δημιουργίας Avisynth script και μετά. Δεν καλύπτει Bluray ripping, ούτε προβλέπεται στο κοντινό μέλλον να το κάνει, γιατί δεν έχω το απαραίτητο hardware. Όποιος όμως έχει προσωπική εμπειρία στο θέμα αυτό και θέλει να ενημερώσει το άρθρο με σχετικές πληροφορίες, καλό είναι να το κάνει. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο έγινε το Wiki...
tsakonas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Πως μπορώ να κάνω rip στον σκληρό μου μια ταινία blue-ray σε format mkv; Οποιος ξέρει να μου απαντήσει σας παρακαλώ. Εχεις blue ray rom?
vagpap Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για τα πρώτα στάδια (BD ripping & demuxing) που δεν τα καλύπτει ακόμα το wiki, ρίξε μια ματιά εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.