Προς το περιεχόμενο

από Q6600 (overclocked) σε τι ;

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά,

έχω τον Q6000 (από 2,4 στα 3,6GHz με ψύκτρα Thermalright XP120 extreme, Gigabyte P35-DS4, OCZ 700W, δουλεύει 100% stable)

επειδή έχουμε λίγο τη τρέλα με τα pc και μπορώ να δώσω τον Q6600 και να πληρώσω έτσι μόνο τη διαφορά για κάποιον άλλον, σκέφτηκα την αλλαγή

1) σε Q9550 (πρακτικά αξίζει να μείνω σε 4πύρηνο;)

2) σε E8500/E8600

βέβαια εννοείτε ότι οι καινούριοι θα χρησιμοποιηθούν overclocked

1) σε τι συχνότητα μπορούν να δουλέψουν οι παραπάνω (μέσες-άκρες) και ποιος πραγματικά αξίζει για να δω μια κάποια διαφορά σε σχέση με τον overclocked Q6600. θα έχω την καλύτερη απόδοση με τον E8600 λόγω 10χ multiplier ;

μιλάω πάντα για σύγκριση του overclocked Q6600 με τον καινούριο overclocked

Δημοσ.
ποιος πραγματικά αξίζει για να δω μια κάποια διαφορά σε σχέση με τον overclocked Q6600.

Ποιες είναι οι πιο CPU-intensive εφαρμογές που τρέχεις συχνότερα; Από αυτό πρέπει να ξεκινήσεις, για να δεις αν σε συμφέρει 4πύρηνος O/Ced σε μεγάλη συχνότητα ή 2πύρηνος σε ακόμη μεγαλύτερη. Ελπίζω η απάντηση να μην είναι κάνα Prime test...

Δημοσ.
Κράτα τα λεφτά σου για nehalem. Ο Q6600 @ 3,6 ροκάρει για όποια δουλειά και αν τον θες. Οι nehalem είναι κοντά :-)

+1 και απο μενα 0 Q6600 ειναι αρχοντας ακομα.:-)

Δημοσ.

γενική χρήση κάνω...

δίνω βάρος και στα παιχνίδια (έχω ATI 4870)

στα Win συνήθως είμαι με ανοιχτα Firefox, Windows explorer όπου θα αντιγράφω από δίσκο σε δίσκο, win amp να ακούω ράδιο

Δημοσ.

Κάθεσαι όπως είσαι, τότε. Αυτά τα πράγματα γίνονται άνετα και με 2πύρηνο προηγούμενης γενιάς. Αν δεν ήταν το gaming στη μέση, και με ακόμη παλαιότερες CPU...

Δημοσ.

Χωρίς Gaming οι δουλειές που κάνεις είναι για P4 3,2 ΗΤ socket 478, βλέπεις άνετα και 720p mkv με αυτόν που σου λέω. Οπότε εκτός αν έχεις χρήματα για πέταμα κάτσε όπως είσαι.

Δημοσ.
Κράτα τα λεφτά σου για nehalem. Ο Q6600 @ 3,6 ροκάρει για όποια δουλειά και αν τον θες. Οι nehalem είναι κοντά :-)

συμφωνώ,

και εγω που τον άλλαξα, σε καθημερινή χρηση δεν κατάλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα και το μετάνοιωσα....

τωρα ακομη κι αν παιζεις παιχνιδια μια φορα στο τόσο, παλι δεν νομιζω να καταλάβεις καποια διαφορα που να αξιζει την αλλαγη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...