Προς το περιεχόμενο

πρακτικη στον οτε

mixalisT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι να κανω την πρακτικη μου στον οτε.Ξερει κανεις για μισθο, ποσες ωρες η καποια αλλη χρισιμη πληροφορια???Ευχαριστω!

Δημοσ.

Απο ΤΕΙ Κρήτης έκανα πρακτική στον ΟΤΕ στην Ερμού/Θεσσαλονίκη.

Δούλευα απο τις 7.20 εώς τις 15.00 κι έπερνα γύρω στα 580!

Δημοσ.
και τι ακριβως κανουν σε μια πρακτικη στον ΟΤΕ?

πωλητες?τηλεφωνητες?

Εξαρτάται που θα είσαι. Εγώ που ήμουν στο τμήμα πληροφορική του Κ.Ε.Κ. έκανα μαθήματα υπολογιστών σε άλλους εργαζόμενους, γράφαμε διάφορες εφαρμογές σε VB, συντηρούσαμε όλο το τοπικό δίκτυο του Κ.Ε.Κ. και μερικούς server (G.I.S. του ΟΤΕ, τα μητρώα τους και κάτι άλλα). Τις περισσότερες μέρες πήγαινα στις 9 με 10 το πρωί και έφευγα στις 12 με 1 το μεσημέρι. Είχα δύο καταπληκτικούς προϊσταμένους. Έπαιρνα γύρω στα 500 ευρό.

Δημοσ.

Εγώ ήμουν στο τμήμα λειτουργικής υποστήριξης (Cardex) στο οποίο γινόταν αποτύπωση του δικτύου του ΟΤΕ στην εφαρμογή Προμηθεάς.Επίσης κλείναμε και ραντεβού με τα συνεργεία για νέες συνδέσεις τηλ.

Δημοσ.

εγώ πάλι δούλευα στα DSLAM στη διαχείρηση adsl συνδέσεων...ωραία ήταν κ τα λεφτά σχετικά καλα...και δουλεύαμε και 7ωρο :P

Δημοσ.

Παιδια...αποψη μου ειναι οτι πρακτικη καποιος παει να κανει καπου για να μαθει.Στον οτε δε μαθαινεις με το να πουλας τηλεφωνα , με το να εισαι στο ταμειο , με το να εισαι στο κεντρο υποστηριξης.Για μενα καποιος πρεπει να διαλεξει μια εταιρεια με αντικειμενο εκεινο που σκοπευει να ακολουθησει στο μελλον.

Δημοσ.
Παιδια...αποψη μου ειναι οτι πρακτικη καποιος παει να κανει καπου για να μαθει.Στον οτε δε μαθαινεις με το να πουλας τηλεφωνα , με το να εισαι στο ταμειο , με το να εισαι στο κεντρο υποστηριξης.Για μενα καποιος πρεπει να διαλεξει μια εταιρεια με αντικειμενο εκεινο που σκοπευει να ακολουθησει στο μελλον.

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

Και επίσης (για όποιον βέβαια τον ενδιαφέρει) να υπάρχει και μία προοπτική να μείνει και μετά την πρακτική.

Δημοσ.

παιδιά και στον οτέ μαθαίνεις, απλά τα τμήματα είναι λίγα...δηλαδή πρέπει να ξέρεις απο την αρχή που θα σε βάλουν...δε μιλάμε για ταμεια/τηλεφωνιτές κτλ...γι'αυτά έχετε δίκιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...