Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS? Προτάσεις?

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας.

Σκεφτομαι να αγοράσω gps. Εχω διαθεσιμα λιγα χρηματα και λεω για το MIO MOOV 200.

Σε σχεση με το MOOV 330, η μονη διαφορα του ειναι οτι εχει μικροτερη οθονη και λιγοτερη μνημη. Σωστα? Οι χαρτες δηλαδη ειναι οι ιδιοι και στα δυο?

Επισης , υπαρχει καμια εξελιξη με το τι γινεται με τισ αναβαθμισεις των χαρτων ? Θα γινονται δωρεαν ή θα χρεώνονται ?

Thanks

Δημοσ.

Θα μπορούσες να τσεκάρεις και κάποιο εκ των RYE -νομίζω είναι της Creative Image. Η σειρά έχει κι εγώ δεν ξέρω πόσα μηχανάκια σε τιμές που ποικίλουν για κάθε τσέπη, με διάφορες λειτουργίες και τσαμπέ αναβαθμίσεις χαρτών.

Δημοσ.
Θα μπορούσες να τσεκάρεις και κάποιο εκ των RYE -νομίζω είναι της Creative Image. Η σειρά έχει κι εγώ δεν ξέρω πόσα μηχανάκια σε τιμές που ποικίλουν για κάθε τσέπη, με διάφορες λειτουργίες και τσαμπέ αναβαθμίσεις χαρτών.

Και παιρνουν πανευκολα και destinator.Οσο υπαρχει βεβαια...

Δημοσ.
Και παιρνουν πανευκολα και destinator.Οσο υπαρχει βεβαια...

Αυτό ξαναπές το! Η Creative Image πάντως τα διαφημίζει ως "ορθάνοιχτα" σαν συσκευές ;)

Δημοσ.

Nαι, και εγώ θα ήθελα κριτική για αυτό το GPS.

Ελεγα να πάρω το Mio C220, αλλά εξαφανίστηκε από το Πλαίσιο(115 ευρώ).

Oπότε, είναι καλό το Navigon 1200?Από χάρτες τι λέει?

Δημοσ.
Nαι, και εγώ θα ήθελα κριτική για αυτό το GPS.

Ελεγα να πάρω το Mio C220, αλλά εξαφανίστηκε από το Πλαίσιο(115 ευρώ).

Oπότε, είναι καλό το Navigon 1200?Από χάρτες τι λέει?

Χάρτες navteq έχει, μακριά. Κυνήγα τα τελευταία miomoov. Ουσιαστικά, αυτά έχουν τους τελευταίους και σωστότερους ελληνικούς χάρτες της NGi. Εγώ πάντως δεν αγοράζω PNA πριν αλλάξει ο χρόνος και ανακοινώσουν τις νέες "συνεργασίες" αλλά και το "νέο" πρόγραμμα-χάρτη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους,

Ανάμεσα σε αυτό και αυτό πιό προτείνεται (τελικά μάλλον σκέφτομαι να είναι αυτόνομο το GPS απο το κινητό τηλέφωνο).

GR1337 γίνε λίγο πιό αναλυτικός,

και τα δύο έχουν απίστευτα καλα χαρακτηριστικα για την τιμή τους.

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα απο gps και θελω να κανω δωρο σε συγγενη.κατι φτηνο βεβαια,αλλα και αξιοπιστο.τι προτεινετε?και τους λογους επιλογης(και λιγο λιανα αν γινεται),γιατι προβλεπω να παιρνω κ εγω στο κοντινο μελλον.ευχαριστω:)

Δημοσ.
δεν εχω ιδεα απο gps και θελω να κανω δωρο σε συγγενη.κατι φτηνο βεβαια,αλλα και αξιοπιστο.τι προτεινετε?και τους λογους επιλογης(και λιγο λιανα αν γινεται),γιατι προβλεπω να παιρνω κ εγω στο κοντινο μελλον.ευχαριστω:)

Απο τα πιο αξιοπιστα pna ειναι τα Tibo.

Κατι σαν αυτο που πουλαω στην υπογραφη μου θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
Χάρτες navteq έχει, μακριά. Κυνήγα τα τελευταία miomoov. Ουσιαστικά, αυτά έχουν τους τελευταίους και σωστότερους ελληνικούς χάρτες της NGi. Εγώ πάντως δεν αγοράζω PNA πριν αλλάξει ο χρόνος και ανακοινώσουν τις νέες "συνεργασίες" αλλά και το "νέο" πρόγραμμα-χάρτη.

Tελικά το αγόρασα, αλλά δεν είχα δει το ποστ σου φίλτατε!:-(

Πάντως, για να πω και του στραβού το δίκιο, μέχρι στιγμής αποδεικνύεται εξαιρετικό για τα λεφτά του, γρήγορο και ακριβέστατο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...