GR1337 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο και στη FNAC, έτοιμη να αγοράσω το Mio Moov 330, και μου είπαν οτι η Destinator δεν έχει κλείσει σαν εταιρία και όλοι μου πρότειναν το MLS 4800Bt γιατί λέει έχει καλύτερους χάρτες αυτή τη στιγμή απ' όλα... Τι να κάνω βρε παιδιά?? Παίζονται πολλά και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Εννοείται οτι δεν ακούς τους άσχετους πωλητές. Επίσης οι καλύτεροι-τελευταίοι χάρτες της Gi είναι αυτοί στο 330. Αυτά είναι γεγονότα. Επίσης το MLS έχει τους χάρτες που έχει κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί destinator. Aν έχεις χρόνο και διάθεση διάβασε αυτό (με τα σχόλια) και θα καταλάβεις αρκετά πράγματα.
elenpi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Παίζονται πολλά και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Εννοείται οτι δεν ακούς τους άσχετους πωλητές.Επίσης οι καλύτεροι-τελευταίοι χάρτες της Gi είναι αυτοί στο 330. Αυτά είναι γεγονότα. Επίσης το MLS έχει τους χάρτες που έχει κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί destinator. Aν έχεις χρόνο και διάθεση διάβασε αυτό (με τα σχόλια) και θα καταλάβεις αρκετά πράγματα. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για το άρθρο. Ήταν διαφωτιστικότατο..Τελικά μετέωρο το μέλλον της Destinator. Και να φανταστείς πήγα Πλαίσιο, Fnac και Media Markt και στις 3 μου είπαν πως είμαι τρελή γιατί (και στισ 3 όμως!) σήμερα το πρωί ήταν ο εκπρόσωπος της MLS Destinator εκεί, και κάνανε παραλαβή (και μου είπαν χαρακτηριστικά και οι 3 "Τόοοοοοσα κομμάτια παραλάβαμε! Και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα μας ενημερώνανε μήνες πριν...")
GR1337 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για το άρθρο. Ήταν διαφωτιστικότατο..Τελικά μετέωρο το μέλλον της Destinator. Και να φανταστείς πήγα Πλαίσιο, Fnac και Media Markt και στις 3 μου είπαν πως είμαι τρελή γιατί (και στισ 3 όμως!) σήμερα το πρωί ήταν ο εκπρόσωπος της MLS Destinator εκεί, και κάνανε παραλαβή (και μου είπαν χαρακτηριστικά και οι 3 "Τόοοοοοσα κομμάτια παραλάβαμε! Και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα μας ενημερώνανε μήνες πριν...") Φυσικά αυτοί θα συνεχίσουν να πουλάνε, απλά θα έχουν ένα προϊόν που δεν θα υποστηρίζεται και θα αργοπεθαίνει. Αν πάρεις destinator αυτή τη στιγμή είναι πολυ πιθανό να κλαίς τα χρήματά σου πολύ σύντομα. Πιστεύω σε διάστημα ενός μήνα το πολύ θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Όσο για την MLS η υποστήριξη τους είναι μηδενική. Μην υποστηρίζεις τέτοιους εισαγωγείς.
Hamurabi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Φιλε ΓΙαννη_ΠΛατανο, επειδη το Tibo A1200i αποτι βλεπω κανει 300 ευρω, καμια πιο value for money λυση εχεις να μου προτεινεις; οπως ειπαμε με ενδιαφερει μεγεθος οθονης,καλος χαρτης ελλαδας και δυνατοτητα να βαλω και χαρτη ευρωπης. Δε θαθελα να δωσω πανω απο 200ευρω...
GR1337 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Φιλε ΓΙαννη_ΠΛατανο, επειδη το Tibo A1200i αποτι βλεπω κανει 300 ευρω, καμια πιο value for money λυση εχεις να μου προτεινεις; οπως ειπαμε με ενδιαφερει μεγεθος οθονης,καλος χαρτης ελλαδας και δυνατοτητα να βαλω και χαρτη ευρωπης. Δε θαθελα να δωσω πανω απο 200ευρω... http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1139185
o_anemelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Aναμεσα σε mio 330 και garmin 200 wide... ποιο? μπορω να παρω gps απο ιταλια και να φορτωσω ελληνικο menu? και επισης τα tom tom γιατι δεν κυκλοφορουν καθολου στην ελλαδα??? παντου βλεπω μονο mls, mio, και μετα ολες οι αλλες..
furious99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για το άρθρο. Ήταν διαφωτιστικότατο..Τελικά μετέωρο το μέλλον της Destinator. Και να φανταστείς πήγα Πλαίσιο, Fnac και Media Markt και στις 3 μου είπαν πως είμαι τρελή γιατί (και στισ 3 όμως!) σήμερα το πρωί ήταν ο εκπρόσωπος της MLS Destinator εκεί, και κάνανε παραλαβή (και μου είπαν χαρακτηριστικά και οι 3 "Τόοοοοοσα κομμάτια παραλάβαμε! Και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα μας ενημερώνανε μήνες πριν...") Οι πωλητές δεν έχουν ιδέα ούτε τι πουλάνε όχι να σου πούνε και για το μέλλον τι θα γίνει... Άσε που τα αρνητικά πάντα τα κρύβουν και αν τα ξέρουν για τα φράγκα - σε πολλές συσκευές ειδικά στις πολύ ακριβές συστηματα ηχου, tv κλπ. παίρνουν μίζα 5-10+ ευρω το κομμάτι... Aναμεσα σε mio 330 και garmin 200 wide... ποιο? μπορω να παρω gps απο ιταλια και να φορτωσω ελληνικο menu? και επισης τα tom tom γιατι δεν κυκλοφορουν καθολου στην ελλαδα??? παντου βλεπω μονο mls, mio, και μετα ολες οι αλλες.. το tom tom σαν συσκευη δεν κυκλοφορει εδω γιατι την tom tom δεν την ενδιαφερει η ελληνικη αγορα - ελληνικες εταιρειες και ειδικα η MLS δε μπορουσαν να δωσουν τα αντιστοιχα φραγκα στην tom tom για το προγραμμα, οποτε αγορασαν το πολυ χειροτερο destinator απο τη γνωστη νυν χρεωκοπημενη εταιρεια... Παντως εγω επειδη ειχα αγορασει το Destinator 3 με συσκευη και δωρεαν αναβαθμίσεις και μετα 2 μηνες μου ειχαν ζητησει να σκασω 50 ευρω για το Destinator PN τους εχω δει τι $#%$#$ ειναι... Οταν τα εγραφα στα forum βγαινανε ατομα που νομιζανε οτι θα εχουν μια ζωη τσαμπα χαρτες να απαντανε σαν υπαλληλοι της εταιρειας... Τωρα που θα μεινουνε με Dest7 και χαρτη Q1.2008 μεχρι τη δευτερα παρουσια αν δεν τους τα σκασουνε να δω τα μουτρα τους...
Rubin074 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να βασιστεί στη γνώμη πωλητή για αγορά hardware, software ή gadget (κινητού, GPS, mp3 player κλπ). Δε λέω, υπάρχουν και πολλοί υπάλληλοι που σεβόμενοι τα χρήματα που παίρνουν και κυρίως τον πελάτη που έχουν απέναντί τους, τον πληροφορούν τίμια για τα τεκταινόμενα της αγοράς χωρίς διάθεση παραπλάνησης. Επειδή όμως οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει πραγματικά στην αγορά, χίλιες φορές ενημέρωση και ενδελεχής έρευνα μέσω internet. Τώρα, αναφορικά με τη Destinator, σιγά μη σου έλεγαν τι υποτίθεται ότι πραγματικά συμβαίνει: "μάλιστα κύριε, κλείσαμε ή μάλλον μας εξαγόρασαν". Εν καιρώ αυτά, που θα έχουν περάσει και τα Χριστούγεννα...
kirileman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Που να ξέρει ο πωλητής ότι οι χάρτες της GI βρίσκονται πλέον "αλλού" αφήνοντας το Destinator ξεκρέμαστο; Δεν θέλω να πω που αφού δεν μου επιτρέπεται, άλλωστε θα το ανακοινώσει σύντομα η εταιρεία. Απλά αποφύγετε την αγορά Destinator αυτή την εποχή, ούτε να περιμένετε την τελευταία αναβάθμιση της Gi να καλύψει τα κενά του χάρτη. Λίγοι δρόμοι, μερικά POI και αυτό είναι όλο. Τη βαρβάτη αναβάθμιση θα τη δούμε σε miomoov (όπως συμβαίνει εδώ και καιρό αν δεν το χουν πάρει χαμπάρι ορισμένοι) και όπως είπα, "αλλού"!... (και μια και αναφέρθηκε και το Tom Tom, είναι θέμα χρόνου να δούμε και το πρόγραμμα TomTom με δεδομένα GI, ίσως όχι τόσο γρήγορα όσο εγώ και πολλοί άλλοι θα θέλαμε.)
GR1337 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πολύ σωστά τα λέει ο kirileman, άλλωστε είναι από τους παλιούς στο χώρο. Σε θυμάμαι από το forum της ngi. Το μόνο που άλλαξε με την αλλαγή σε navimania είναι οτι παίζουν λεφτά από διαφημισεις, φύγαν οι παλιοί χρήστες και έμειναν οι εμπορικοί χρήστες. Υποβάθμιση δηλαδή.
o_anemelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Το mio moov 330 με ευρωπα'ι'κους χαρτες καλυπτει στην ελλαδα ολες τις οδους οπως η ελληνικη εκδοση [miomap08 (greece)]...?
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το μόνο που άλλαξε με την αλλαγή σε navimania είναι οτι παίζουν λεφτά από διαφημισεις, φύγαν οι παλιοί χρήστες και έμειναν οι εμπορικοί χρήστες. Υποβάθμιση δηλαδή. Έτσι είναι αλλά δεν είναι ο χώρος κατάλληλος να το συζητήσουμε... Σε ότι αφορά τα Mio, έχουν τους τελευταίους χάρτες της Gi και θα συνεχίσουν να έχουν. Μπορεί το πρόγραμμα να έχει τα προβληματάκια του αλλά θα βελτιωθεί και... μην ξαφνιαστείτε αν δείτε κάποια εμπλουτισμένη έκδοση του MioMoov σε PNA που θα διατίθονται αποκλειστικά από GI! Έτσι, μου ρθε μια φλασιά τώρα, όχι ότι παίζει κάτι τέτοιο... Φυσικά ο κόσμος άλλο καημό έχει, το Igo ...και γω το TomTom!
GR1337 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 To igo στην τελευταία του έκδοση (8.3) έχει γίνει πολύ δυνατό.
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Έναν ελληνικό χάρτη στη σελίδα του Tom Tom με μέγεθος 21.3 ΜΒ και όπως λέει το site, " with 78% street network coverage and almost 37,000 points of interest", τον είδες; Υπήρχε αυτός εκεί ή τώρα τελευταία μπήκε;...Λες; Μπα... Λες; http://www.tomtom.com/products/maps/select.php?D=1057&Language=1&P=5546
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.