dhmak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ πολυ furious99 για τις πολύτιμες πληροφορίες. Μία πρόταση που δέν έχει τίποτε άλλο εκτός GPS αλλα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, η τιμή του νομίζω είναι ευκαιρία. Πώς σας φαίνεται ;;
Hamurabi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Παιδια ενδιαφερομαι για ενα GPS σχετικα φτηνο ~150 ευρω και να εχει πολυ καλους χαρτες για εντος αττικης κυριως. αλλα επειδη που και που κανω ταξιδια ευρωπη να εχει ή εστω να μπορω να βαλω χαρτη ευρωπης. Ποια ειναι η καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα περιπου; ευχαριστω προκαταβολικα
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Παιδια ενδιαφερομαι για ενα GPS σχετικα φτηνο ~150 ευρω και να εχει πολυ καλους χαρτες για εντος αττικης κυριως. αλλα επειδη που και που κανω ταξιδια ευρωπη να εχει ή εστω να μπορω να βαλω χαρτη ευρωπης. Ποια ειναι η καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα περιπου;ευχαριστω προκαταβολικα Μπορεις να παρεις το Rye travler απο Κοτοβολο με 130 ευρω και νε περσεις το destinator 7 με οτι χαρτες θελεις .Το εχω δοκικασει επιτυχως σε φιλη.
mchatz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ξεκινάμε με το απλό...Θέλουμε ένα μηχανάκι που να λέει μόνο "στρίψε δεξιά" , "στρίψε αριστερά" , ή που να μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω? Θα πρότεινα ενα απλό φτηνό palmtop με WM5 h 6 (καλύτερα) στο οποίο μπορείς αφενός μέν να διαλέγεις πρόγραμμα πλοήγησης (όχι αυτό που αναγκαστικά σου σερβίρουν με ένα αμιγώς gps μηχάνημα) και τους ανάλογους χάρτες....Συμφωνούμε ότι οι χάρτες για destinator είναι οι πιο πλήρεις μέχρι στιγμης για ελλάδα, αλλά στην ευρώπη οι χάρτες για igo είναι πολύ καλύτεροι (γνώμη μου)...... μπορεί όμως καποια στιγμή, αν έχεις και μηχανή, να θελήσεις να φορτώσεις και off road χάρτες, η να το χρησιμοποιήσεις με ποδήλατο ή για trekking, η στη θάλασσα με σκάφος..... Γιατι να δεσμευόμαστε από ένα πρόγραμμα και συγκεκριμένους χάρτες? Επιπλέον, έχεις το πλεονέκτημα να διαλέγεις εσύ και τον gps receiver που θα χρησιμοποιήσεις...(πχ. χρησιμοποις τον qstarz btq1000 51ch double 32 που είναι απίστευτα γρήγορος και ακριβής σε σχέση με τους περισσότερους sirf3 δεκτες!!) Η επιλογη δική σας
dhmak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 mchatz γιά πές κάποιο σύγχρονο κινητό-gps με qstarz btq1000 51ch double 32
mchatz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ο συγκεκριμένος δέκτης είναι εξωτερικό εξάρτηματακι πολυ μικρού μεγέθους και χρησιμοποιεί αντι για SIRF chipset το chipset της MTK για tracking 51 δορυφόρων (όχι πως υπάρχουν τόσοι βέβαια, αλλα τεσπα.... Επιπλέον μπορεί να κάνει καταγραφή διαδρομής και να την απεικονίσει σε πραγματικό χάρτη αργότερα (πχ google maps)...εκτός αυτού έχει και 32 ώρες αυτονομία(!) Δεν ξέρω αν υπαρχει κάτι σε συσκευή με ενσωματωμένο to συγκεκριμένο chipset.... νομίζω καποια μοντέλα της garmin .... Είναι bluetooth δέκτης, και αυτό σημαίνει ότι πρακτικά οποιάδήποτε συσκευή διαθέτει bt μπορεί να συνεργαστεί με τον δέκτη αυτό ...εγώ τον χρησιμοποιώ με ipaq2790 και destinator 6 αλλά και igo 8. Επίσης έχει δουλέψει και με off rοad προγράμματα πλοήγησης. Απλά τον ανέφερα, σαν παράδειγμα ότι μπορούμε πχ να "αναβαθμίσουμε" μια μή αμιγώς gps συσκευή είτε με λογισμικό είτε με καλύτερο υλικό και να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας http://www.qstarz.com/Products/GPS%20Products/BT-Q1000.html
aggelos74 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 για το navigon 2110 max έχει καποιος εμπειρια να μου πει πως πάει? βασικα ενδιαφερομαι για καποιο αξιοπιστο μηχανηματακι και αν εχει και bluetooth ακομα καλυτερα
Hamurabi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Στο rye traveller εκτος απο Destinator μπορω να βαλω και το igo ας πουμε;
xelonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Στο rye traveller εκτος απο Destinator μπορω να βαλω και το igo ας πουμε; Αφου σου λεμε οτι δεν ειναι κλειδωμενο και μπορεις να βαλεις οτι θελεις μεχρι 4Gb μνημη!! Εχει 2 μπαταριες και πολυ καλη οθονη. Δεν το βρηκα αλλου ουτε στο ebay και...εδωσα 170ε εδω αλλα τουλαχιστον εχει εγγθηση 1 ετος
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δεν το βρηκα αλλου ουτε στο ebay και...εδωσα 170ε εδω αλλα τουλαχιστον εχει εγγθηση 1 ετος Τα εχει εδω >[url]http://www.kotsovolos.gr/site/products_results.jsp?catid=7453[/url] απο 99 ευρω . Οσο για την οθονη σε ενα 3508 που ειδα δεν ειναι και η καλυτερη.
furious99 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ξεκινάμε με το απλό...Θέλουμε ένα μηχανάκι που να λέει μόνο "στρίψε δεξιά" , "στρίψε αριστερά" , ή που να μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω? Θα πρότεινα ενα απλό φτηνό palmtop με WM5 h 6 (καλύτερα) στο οποίο μπορείς αφενός μέν να διαλέγεις πρόγραμμα πλοήγησης (όχι αυτό που αναγκαστικά σου σερβίρουν με ένα αμιγώς gps μηχάνημα) και τους ανάλογους χάρτες....Συμφωνούμε ότι οι χάρτες για destinator είναι οι πιο πλήρεις μέχρι στιγμης για ελλάδα, αλλά στην ευρώπη οι χάρτες για igo είναι πολύ καλύτεροι (γνώμη μου)...... μπορεί όμως καποια στιγμή, αν έχεις και μηχανή, να θελήσεις να φορτώσεις και off road χάρτες, η να το χρησιμοποιήσεις με ποδήλατο ή για trekking, η στη θάλασσα με σκάφος..... Γιατι να δεσμευόμαστε από ένα πρόγραμμα και συγκεκριμένους χάρτες? Επιπλέον, έχεις το πλεονέκτημα να διαλέγεις εσύ και τον gps receiver που θα χρησιμοποιήσεις...(πχ. χρησιμοποις τον qstarz btq1000 51ch double 32 που είναι απίστευτα γρήγορος και ακριβής σε σχέση με τους περισσότερους sirf3 δεκτες!!) Η επιλογη δική σας Τα εξωτερικά bluetooth GPS είναι λύση ανάγκης, καθώς φορτίζεις μια ακόμα συσκευή και την κουβαλάς επίσης... Και πλέον στο 90% των PNA περνάς ότι πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις...
Luxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παιδια θελω την βοηθεια σας! Ο πατερας μου εχει το garmin nuvi 200, το οποιο χρησιμοποιει το auto drive hellas. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο το εν' λογω gps. Χανει συνεχεια το σημα, και δε λεει σωστα τους δρομους. Βεβαια εχει πολλη παλια εκδοση του auto drive hellas ( ενος χρονου!! ), αλλα και παλι δε το βλεπω και πολυ αξιπιστο. Μπορει να προτινει καποιος ενα καλο gps; Να εχει και δωρεαν αναβαθμιση χαρτων και πιο πολυ με ενδιαφερει να μπορω να κινουμαι μεσα στην Αθηνα. Επισης αυτο με το εξωτερικο δεκτη bluetooth πως λειτουργει; Τι μου προτεινετε και σε ποια τιμη; Μαλλον θα παω mediamark αυριο, αν ξερετε μηπως υπαρχει κανα καλο μοντελο για να το αγορασω απο εκει, πειτε μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παιδια θελω την βοηθεια σας! Ο πατερας μου εχει το garmin nuvi 200, το οποιο χρησιμοποιει το auto drive hellas. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο το εν' λογω gps. Χανει συνεχεια το σημα, και δε λεει σωστα τους δρομους. Βεβαια εχει πολλη παλια εκδοση του auto drive hellas ( ενος χρονου!! ), αλλα και παλι δε το βλεπω και πολυ αξιπιστο. Μπορει να προτινει καποιος ενα καλο gps; Να εχει και δωρεαν αναβαθμιση χαρτων και πιο πολυ με ενδιαφερει να μπορω να κινουμαι μεσα στην Αθηνα. Επισης αυτο με το εξωτερικο δεκτη bluetooth πως λειτουργει; Τι μου προτεινετε και σε ποια τιμη; Μαλλον θα παω mediamark αυριο, αν ξερετε μηπως υπαρχει κανα καλο μοντελο για να το αγορασω απο εκει, πειτε μου. Παρε οποιο εχει destinator πορογραμμα. Εχει τους χαρτες της ngi που για Ελλαδα ειναι οι καλυτεροι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγω εχω το tibo v4150 και ειναι σθπερ Tibo σημαινει εγγυηση. Οτι πληρωνεις παιρνεις εξ αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.