furious99 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μio moov και περνάς D7(αλλά θέλει λίγο ψάξιμο)... MLS για αρχάριους στα GPS και όσους δε θέλουν να ψάχνονται... Κινέζικο από ebay ή Roadfinder 135 από Κωτσόβολο, και περνάς D7 για όσους δεν έχουν φράγκα (πάλι θέλει λίγο ψάξιμο) Τα HTC είναι μονόδρομος για όσους θέλουν κινητό+GPS μαζί...
dhmak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ποιά η γνώμη σας για το ΜΙΟ Α702 , ΝΟΚΙΑ Ν96 , SonyEricsson Xperia X1 Τελικά το Omnia της Samsung απ' τα χαρακτηριστικά του, με άφησε άφωνο, τί να πώ, ότι θέλω (ραδιόφωνο RDS, WiFi - Bluetooth, τεράστια μνήμη, μεγάλη οθόνη αφής - οπτικό ποντίκι, GPS και άλλα) Θά 'θελα να ρωτήσω όσους έχουν κάποιο απ' αυτά που έχω ξεχωρίσει, άν έχουν πρόβλημα στην πολύωρη χρήση του GPS ;; (όπως τα HTC που λέει ο GR1337, σε αντίθεση βέβαια με τον furious99)
ripperakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή αν πάρω το MIO Moov 200 θα έχω πρόβλημα το MIOMAP2008 ;;
pado21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά σκέφτομαι για GPS και PDA!Ακούγονται πολλά για το mio 560!!Ξέρεις κανείς τι παίζει?κόμα κι άλλη εταιρεία!Το κόστος κοντά στα 450!
aggelos74 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Για τις navigon με navteq τι λέτε?ή για τις garmin? υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί?
furious99 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή αν πάρω το MIO Moov 200 θα έχω πρόβλημα το MIOMAP2008 ;; Αναφέρεται από αρκετούς χρήστες ότι έχει πρόβλημα στον υπολογισμό σωστής γρήγορης διαδρομής. Μπορείς όμως να περάσεις ότι άλλο πρόγραμμα θες... Το Miomap υπάρχει και "διαθέσιμο" στο νετ όπως ακριβώς είναι στα ελληνικά moov, οπότε αν έχεις κάποια άλλη συσκευή μπορείς να το δοκιμάσεις... Παιδιά σκέφτομαι για GPS και PDA!Ακούγονται πολλά για το mio 560!!Ξέρεις κανείς τι παίζει?κόμα κι άλλη εταιρεία!Το κόστος κοντά στα 450! Τρελλά λεφτά για PDA που μόνο κινητό+ppc ίσως δικαιολογεί... Ποιά η γνώμη σας για το ΜΙΟ Α702 , ΝΟΚΙΑ Ν96 , SonyEricsson Xperia X1Τελικά το Omnia της Samsung απ' τα χαρακτηριστικά του, με άφησε άφωνο, τί να πώ, ότι θέλω (ραδιόφωνο RDS, WiFi - Bluetooth, τεράστια μνήμη, μεγάλη οθόνη αφής - οπτικό ποντίκι, GPS και άλλα) Θά 'θελα να ρωτήσω όσους έχουν κάποιο απ' αυτά που έχω ξεχωρίσει, άν έχουν πρόβλημα στην πολύωρη χρήση του GPS ;; (όπως τα HTC που λέει ο GR1337, σε αντίθεση βέβαια με τον furious99) Δες το HTC Diamond από κοντά για να καταλαβεις τη διαφορά της VGA οθόνης (ανάλυση 640χ480) από τις υπόλοιπες. Ότι δεν έχει VGA οθόνη είναι πλέον μια γενιά πίσω... Σε πολύωρη χρήση του GPS κανένα δεν έχει πρόβλημα πλην μπαταρίας (αδιάφορο βέβαια αν το δουλεύεις με φορτιστή αυτοκινήτου). Από εκεί και πέρα από τα βασικά χαρακτηριστικά για ένα καλό GPS είναι επεξεργαστής τουλάχιστον 400Mhz και δέκτης SirfStar3... -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 10 : 13 : 47----- Για τις navigon με navteq τι λέτε?ή για τις garmin?υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί? Στα Garmin οι χάρτες είναι μέτριοι και δε μπορείς να φορτώσεις άλλο πρόγραμμα...
ten-ten78 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά σκέφτομαι για GPS και PDA!Ακούγονται πολλά για το mio 560!!Ξέρεις κανείς τι παίζει?κόμα κι άλλη εταιρεία!Το κόστος κοντά στα 450! 450!!!!! Δεν νομίζω ότι κάνει τοσο
aggelos74 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 αν εννοεις τα καινουρια με την 4,7 οθονη θα κανουν 199 και 229 με χαρτη ευρώπης
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 450!!!!! Δεν νομίζω ότι κάνει τοσο 250e εχει και βαζεις οτι θες μεσα και μπαινεις και ιντερνετ με wifi
dhmak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Για το HTC Touch HD ποιά η γνώμη σας ;; GR1337 o furious99 έχει αντίθετη γνώμη απ' την δικιά σου για το GPS των HTC, εγώ ποιόν να πιστέψω, τελικά τα HTC κάνουν για GPS ή όχι ;; GR1337 για τα πιό πάνω κινητά που παραθέτω, πιά η γνώμη σου ;; GR1337 για προτεινέ μου εσύ ένα που να τα κάνει όλα καλά.
GR1337 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Για το HTC Touch HD ποιά η γνώμη σας ;; Για GPS δεν κάνει. Αν θές wm τηλέφωνο που να κάνει λίγο απ'όλα (και τίποτα πολύ καλά) τότε μάλλον το βρήκες.
ripperakos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν θέλουμε να πειράξουμε το λογισμικό που υπάρχει εγκατεστημένο στο PNA που θα αγοράσουμε, τότε ποιο PNA είναι καλύτερη αγορά;; Γιατί ήθελα να αγοράσω το MIO Moov 200, αλλά με αυτά που λέτε με βάζετε σε σκέψεις!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν θέλουμε να πειράξουμε το λογισμικό που υπάρχει εγκατεστημένο στο PNA που θα αγοράσουμε, τότε ποιο PNA είναι καλύτερη αγορά;; Γιατί ήθελα να αγοράσω το MIO Moov 200, αλλά με αυτά που λέτε με βάζετε σε σκέψεις! Για την ωρα πιστευω οποιο εχει destinator ειναι και το καλυτερο.Παρε και με 400αρι επεξεργαστη για πιο γρηγορο.
furious99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Για GPS δεν κάνει. Αν θές wm τηλέφωνο που να κάνει λίγο απ'όλα (και τίποτα πολύ καλά) τότε μάλλον το βρήκες. Το δεν κάνει για GPS είναι πολύ απόλυτο. To ότι τα κάνει όλα και λίγο, σωστό είναι, αλλά ορισμένοι δε θέλουν 4-5 συσκευές (τους καταλαβαίνω αλλά δεν ανήκω πλέον σε αυτούς, έχοντας περάσει από πολλά ppc-κινητά) @dhmak τι εννοείς πολύωρη χρήση του GPS? Επαγγελματική και που: μέσα στην πόλη? Τότε θα πας σε ένα PNA με SirfStar3 και αν πάλι έχεις πρόβλημα σε στενά με ψηλά κτίρια, παράδρομους κλπ. θα βάλεις και μια εξωτερική κεραία για καλύτερο σήμα. Για απλή περιστασιακή χρήση και ο δέκτης των HTC αρκεί... To HTC Diamond το σέταρα για φίλο και δεν είχε πρόβλημα και μάλιστα το δοκίμασα σε γαλλικό αμάξι με τζάμια που έχουν επίστρωση που "ζορίζει" τα GPS (κάτι κινέζικα που δοκίμασα έκαναν 15 λεπτά να βρούνε σήμα!). Πάντως ρίξε μια ματιά στο myphone και το navimania στα αντίστοιχα θέματα για σχόλια χρηστών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.