charlie_GR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θα το ελεγα οχι οτι δεν υπαρχουν μερικοι που πραγματικα γνωριζουν το αντικειμενο εκτος κ αν το ειπες ειρωνικα Παιδια το MLS αν λεει ΒΤ σημαινει οτι μπορεις να μιλας στο αυτοκινητο μεσω του navigator σαν να εχεις το parrot.Το ιδιο ισχυει και για το mio μοον?Γιατι το μιο μου αρεσει πιο πολυ ....
costasmarkoglou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μετα απο μια πρωτη βολτα με το MLS 4800 εχω να πω τα εξης: 1)Πολυ ευχρηστο μενου 2)ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ χαρτες 3)Γρηγορη ληψη σηματος απο δορυφορο 4)Συνηθισμενα γραφικα 5)Οχι τοσο καλη μπαταρια
k_dinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Και εγω εχω το mls 4800BT και εχω ακουσει οτι μπορει να ξεκλειδωθει και να λειτουργησει ως PDA. Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο και που μπορουμε να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες?
ripperakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το Mio Moov 200 είναι καλό;;;; Γιατί ειναι αρκετά οικονομικό! Επίσης σε σύγκριση με το Garmin Nuvi 200 ποιο είναι καλύτερο;; Ποια η διαφορά των Garmin Nuvi 200 και 205 ;;;
GR1337 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το Mio Moov 200 είναι καλό;;;; Γιατί ειναι αρκετά οικονομικό! Επίσης σε σύγκριση με το Garmin Nuvi 200 ποιο είναι καλύτερο;; Ποια η διαφορά των Garmin Nuvi 200 και 205 ;;; Tα moov 200 και 330 είναι πολύ καλά και με εξαιρετικούς χάρτες.
Tzimmys Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχω ξανααγοράσει gps και ήρθε η ώρα. Διαβάζοντας σε διάφορα sites, κατέληξα στο να μη πάρω το mls desrinator γιατί αν και λένε τα καλύτερα, λογικά σε λίγο καιρό θα υπάρξει πρόβλημα με τους χάρτες τους. Έτσι είμαι ανάμεσα σε δύο mio, στο moov 330 στα 173 ευρώ και στο moov 370 στα 230 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά. Καταρχην για να μου είναι απόλυτα ξεκάθαρο, και τα δύο περιλαμβάνουν χάρτες οι οποίοι αναβαθμίζονται, σωστά? Μετά το 370 παρέχει κάτι ουσιαστικά καλύτερο από το 330? Ευχαριστώ.
GR1337 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Όχι το 370, το 330 πάρε που έχει χάρτες της Gi.
Tzimmys Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Όχι το 370, το 330 πάρε που έχει χάρτες της Gi. Δεν έχουν τους ίδιους χάρτες? Γενικά αξίζει? Σε αυτά χρήματα παίζει κάτι άλλο καλύτερο?
GR1337 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχουν τους ίδιους χάρτες? Γενικά αξίζει? Σε αυτά χρήματα παίζει κάτι άλλο καλύτερο? Το 330 έχει τους καλύτερους ελληνικούς χάρτες (της Gi), ενω το 370 έχει το πακέτο των ευρωπαϊκών χαρτών που για την Ελλάδα δε λέει. Αξίζει και με το παραπάνω το 330.
Tzimmys Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και κάτι τελευταίο. Αφού πάω για το 330, γενικά είναι παραμετροποιήσιμο? Γιατί βλέπω ότι οι πιο πολλές από αυτές τις συσκευές "σπάνε", ξεκλειδώνουν, αποκτούν επιπρόσθετες δυνατότητες. Πώς τα πάει σε αυτό το κομμάτι?
aggelos74 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Τzimmys για να καταλάβω γιατι σκεφτομαι να αγοράσω το mls. γιατι να έχουν πρόβλημα οι χάρτες του σε καποιο διάστημα? και αφου η mio χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες δεν θα έχει πρόβλημα? sorry αλλα μπερδευτηκα με αυτα που διαβάζω
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Τzimmys για να καταλάβω γιατι σκεφτομαι να αγοράσω το mls.γιατι να έχουν πρόβλημα οι χάρτες του σε καποιο διάστημα? και αφου η mio χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες δεν θα έχει πρόβλημα? sorry αλλα μπερδευτηκα με αυτα που διαβάζω Τους καλυτερους χαρτες για Ελλαδα τους εχει η ngi(gi). Λενε καποιοι ,αν και εγω δεν εχω παραπονο ,οτι το destinator (αυτο ειναι ενα προγραμμα πλοηγησης που μονο του δεν κανει τιποτα) δεν ειναι το καλυτερο και υπαρχουν καλυτερα αλλα η ngi μεχρι πριν απο λιγο καιρο δεν εδινε τους χαρτες σε αλλο προγραμμα.Νομιζω οτι τωρα τους δινει σε καποιες συσκευες mio που δεν εχουν destinator αλλα αλλο καλυτερο προγραμμα. Η εταιρια που ειχε το destinator εξαγοραστηκε απο αλλη κια δεν ξερουμε τι θα γινει με τις αναβαθμισεις του προγραμματος.
dhmak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Γειά χαρά παιδιά κι απο 'μένα, σκέφτομαι κι εγώ ν' αγοράσω GPS αλλα ενσωματωμένο σε κινητό τηλέφωνο, δέν φαντάζομαι τα ενσωματωμένα να μήν είναι πλήρως λειτουργικά GPS (υπάρχει διαφορά ;; ) Θέλω να χρησιμοποιώ το GPS για όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα, χωρίς το κινητό να μου καίει τα χέρια απ' την υπερθέρμανση. Με λίγα λόγια τα θέλω όλα: Κανονικότατο GPS ενσωματομένο σε κινητό τηλέφωνο με όσο το δυνατόν κατώτατες θερμοκρασίες γίνεται, σε πολύωρη απασχόληση του GPS.
furious99 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Τα Mio moov φοράνε miomap2008 (το οποίο αναφέρεται ότι έχει πρόβλημα στη δρομολόγηση, δηλαδή του βάζεις τη συντομότερη διαδρομή και μόνο από εκεί δε σε πάει) και χάρτες GI (που μάλλον δε θα αναβαθμιστούν καθόλου, αφού η εταιρεία που τα φέρνει δεν απαντάει αν θα αναβαθμίσει + στο παρελθόν δεν αναβάθμισε χάρτες σε συσκευές της). Τα moov όμως είναι οι καλύτερες συσκευές GPS αυτή τη στιγμή στην αγορά ( sirfinstantfixII ) και μπορείς να περάσεις και άλλο πρόγραμμα+χάρτες... Στα MLS που φοράνε Destinator7 (που δε θα αναβαθμιστεί μάλλον αφού η εταιρεία έκλεισε) και χάρτες GI οι αναβαθμίσεις χαρτών είναι free αυτή τη στιγμή αλλά όχι για πάντα... Τα HTC έχουν αρκετά καλό GPS αλλά όχι άριστο, με το GPS πέφτει πολύ η αυτονομία της συσκευής αλλά έχεις την επιλογή της εξτρά μπαταρίας (δεν την έχεις στα PNA) ή του φορτιστή αυτοκινήτου που θα πάρεις εξτρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.