Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 τα pda τι προβλήματα γενικά παρουσιάζουν με το σήμα? δλδ αν έχει ενα καλό επεξεργαστή όπως στα 400Mhz με SiRFStarIII chipset μπορεί να παρουσιάζει προβλήματα σε αντίθεση πχ με το Mio 330 που έχει τα ίδια χαρ/κα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 τα pda τι προβλήματα γενικά παρουσιάζουν με το σήμα? δλδ αν έχει ενα καλό επεξεργαστή όπως στα 400Mhz με SiRFStarIII chipset μπορεί να παρουσιάζει προβλήματα σε αντίθεση πχ με το Mio 330 που έχει τα ίδια χαρ/κα? Ετσι εχω διαβασει...Δεν εχω για να ξερω σιγουρα.Οποιος εχει ας μας πει εκ πειρας.
papahlamidas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Έχει κανείς αυτό? Αξίζει τα λεφτά του? Λειτουργεί σωστά ή άλλα του λες και αλλού σε πάει? Έχω ένα MIO με destinator 7 επάνω και είμαι γενικά ευχαριστημένος από το πρόγραμμα αλλά σε πολύ μεγάλες αποστάσεις εκτός ότι κάνει πολύ ώρα να υπολογίσει την διαδρομή μου έχει τύχει να κολλήσει καθ οδόν και πραγματικά ήτανε μαύρο χάλι. Πιθανολογώ βέβαια ότι για κάτι τέτοιο φταίει το ότι πειραγμένο και όχι Original σε δικιά του συσκευή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Έχει κανείς αυτό?Αξίζει τα λεφτά του? Λειτουργεί σωστά ή άλλα του λες και αλλού σε πάει? Έχω ένα MIO με destinator 7 επάνω και είμαι γενικά ευχαριστημένος από το πρόγραμμα αλλά σε πολύ μεγάλες αποστάσεις εκτός ότι κάνει πολύ ώρα να υπολογίσει την διαδρομή μου έχει τύχει να κολλήσει καθ οδόν και πραγματικά ήτανε μαύρο χάλι. Πιθανολογώ βέβαια ότι για κάτι τέτοιο φταίει το ότι πειραγμένο και όχι Original σε δικιά του συσκευή. Απο οσους ακουσα το talk and drive ειναι μεγαλη αποτυχια για τον λογο που λες κι εσυ. Για αυτο η MLS εχει ριξει τις τιμες του.
papahlamidas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Τότε μου φαίνεται θα επιλέξω τις απλές λύσεις της MLS.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Τότε μου φαίνεται θα επιλέξω τις απλές λύσεις της MLS. Πολυ πιο αξιοπιστα αν και θα σου προτεινα τα Tibo της www.elasyn.gr με το νεο προγραμμα της ngi(gi) Ginius driver και τους δικους της χαρτες που εχει και το destinator.
fallen_angel82 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Γεια χαρά σε όλους! Ψήνομαι να πάρω gps και έχω καταλήξει σε 2: Mio moov 200 και 330. Απ'ότι διάβασα τα mio μαμά φοράνε χάρτες της (N)GI, οπότε λόγος για σπάσιμο τουλάχιστον για χρήση στην Ελλάδα δεν υπάρχει ιδιαίτερος. Με χαλάει το 330 γιατί είναι μεγάλο, εκτός αν το 200 είναι πολύ μικρό. Δεν τα έχω δει live οπότε δεν έχω γνώμη. Παρακαλώ τα φώτα σας... Κανένα από τα 2 νομίζω δεν παίζει mp3. Αν τα ξεκλειδώσω μπορώ με κάποιο player να έχω αυτή τη δυνατότητα? (όχι ότι με καίει, αλλά έτσι...) Και κάτι τελευταίο: έχω peugeot 206 μοντέλο 2005 οπότε και το παρμπρίζ είναι λίγο σκούρο. Θα έχω προβλήματα με το σήμα? Τι να επιλέξω? Να πάρω το 200 ή να τολμήσω το 300? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
ados Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 (απλα να αναφερω και εγω τη γνωμη μου και ισως καποιος βοηθηθει) εχω το vector master 300 που το πηρα 99 ευρω 3.5οθονη το ξεκλιδωσα και εβαλα destinator7 με οτι χαρτη θελω.βρηκα πολη πραμα στο internet.δουλευει κανονικοτατα και ειμαι ευχαριστημενος.
ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίος. Εγώ με Moov330 είμαι επίσης πολύ γρήγορο στο σήμα Καλησπερα φιλε μου.Εχω αγορασει το ΜΙΟ330 και θελω να μου πεισ αν γνωριζεις ποιοι ειναι οι τελευταιοι χαρτες;Εχει μεσα την εκδοση 2008/04.Ειναι η τελευταια εκδοση η υπαρχει νειτερη;Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.