Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS? Προτάσεις?

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η βαση.Αν θα βρω και αν θα εχει νορμαλ τιμη...Γιατι το Vector master ερχεται μαζι με την βαση...

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τις τιμές στο Ram Mount τις είδες; Γιατί δεν παραγγέλνεις από εκεί; Σίγουρα θα είναι πολύ ποιοτικότερες από αυτή του vector master.

Δημοσ.

πενακια για οθόνες αφής στα gps πού μπορούμε να βρούμε; έχει κανείς κανα λινκ; στο eshop ας πούμε που έριξα μια ματιά δεν βρίσκω σε ποια κατηγορία είναι αυτά τα πενάκια

Δημοσ.
πενακια για οθόνες αφής στα gps πού μπορούμε να βρούμε; έχει κανείς κανα λινκ; στο eshop ας πούμε που έριξα μια ματιά δεν βρίσκω σε ποια κατηγορία είναι αυτά τα πενάκια

Ανετα.....

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=21&category=69977975&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE652B599D02A2B3BDAF89F7E1C23F4F141DF0B759D9258F645DE7CF9E607ACC7C412BB53C913434AA138E278961E8B44FB3DA8F2CC9CA9D35E6008BCD1A5E9637DCB2E2E79F31ED646A9BF2E339BFC95B003A5017DAB8EB29210F31B508F792B48FEDF2C6DA35F84EED069410614240DF077BBC66921830D3

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ψαχνω 1 gps με οθονη (κατα προτιμηση) 4,3'' κ φωνητική εντολη, σχετικα απλο στη χρηση-μιας κ δεν ειμαι σχετικος με ξεκλειδωματα κ τετοια... Μπορω να διαθεσω το πολυ 200€

Ποιο θα μου προτείνατε?

Δημοσ.

Αν και άσχετη διαβάζοντας το θέμα λέω να πάρω το MLS DESTINATOR 4800 . Είδα ότι έχει χάρτες από Ελλάδα και Κύπρο. Αν θέλω κάποια στιγμή να έχω χάρτες εξωτερικού, μπορώ να τους φορτώσω? Ή είναι μόνο για Ελλάδα το συγκεκριμένο?

Αν είναι μόνο για Ελλάδα ποιο άλλο είναι εξίσου καλό, στα ίδια περίπου χρήματα και συνδιάζει και Ευρώπη?

Δημοσ.
Αν και άσχετη διαβάζοντας το θέμα λέω να πάρω το MLS DESTINATOR 4800 . Είδα ότι έχει χάρτες από Ελλάδα και Κύπρο. Αν θέλω κάποια στιγμή να έχω χάρτες εξωτερικού, μπορώ να τους φορτώσω? Ή είναι μόνο για Ελλάδα το συγκεκριμένο?

Αν είναι μόνο για Ελλάδα ποιο άλλο είναι εξίσου καλό, στα ίδια περίπου χρήματα και συνδιάζει και Ευρώπη?

αν εχεις τις γνωσεις για να του αλλαξεις λογισμικο (βαζοντας destinator) κι αν ισχυει η τιμη του (69 ευρω απο την DIS και 65 στα Carrefour)..πιστευω οτι αυτο το μηχανακι εχει εξαιρετικο δεικτη value for money!

http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=5&p=20

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ευχαριστω για της απαντησεις.Το globalnav z350 ειναι αδιαβροχο?

σε ένα forum για μηχανές συζητούσαν για gps και βροχή και βρέθηκε ένας τύπος και λέει ότι του βάζει προφυλακτικό άμα βρέχει :o ....και έτσι μένει μένει πάντα στεγνό! :-D

λοιπόν επειδή θέλω να πάρω gps θέλω να ρωτήσω με το MIO ΜΌΟΝ 500 μπορώ να το ξεκλειδώσω ώστε να βάλω χάρτες από άλλες εταιρίες?αξίζει τα λεφτά του? η στα ίδια λεφτά μου προτείνεται κάτι άλλο?γιατί έχω μπερδευτεί με όλα αυτά!

p.s

κανένας που να δίνει προφυλακτικά ντόρς ξέρετε? :)

Δημοσ.
σε ένα forum για μηχανές συζητούσαν για gps και βροχή και βρέθηκε ένας τύπος και λέει ότι του βάζει προφυλακτικό άμα βρέχει :o ....και έτσι μένει μένει πάντα στεγνό! :-D

λοιπόν επειδή θέλω να πάρω gps θέλω να ρωτήσω με το MIO ΜΌΟΝ 500 μπορώ να το ξεκλειδώσω ώστε να βάλω χάρτες από άλλες εταιρίες?αξίζει τα λεφτά του? η στα ίδια λεφτά μου προτείνεται κάτι άλλο?γιατί έχω μπερδευτεί με όλα αυτά!

p.s

Tο Mio 500 είναι καλό μηχάνημα, σίγουρα αξίζει τα λεφτά του για αυτόν που χρειάζεται το συγκεκριμένο μέγεθος οθόνης. Το 330 έχει μικρότερη οθόνη αλλά την ίδια λειτουργικότητα και είναι πιό φθηνό. Από χάρτες δεν νομίζω να χρειαστεί να εγκαταστήσεις άλλους

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με κριτήριο

-την καλή μετάδοση σήματος,χωρίς καθυστερήσεις

-την φορητότητα (δηλαδή να το χεις και στην τσέπη σου αν είσαι πεζός πχ),ρόλο σε αυτό παίζει και η οθόνη, η να μην είναι ογκώδες πολύ.

-την δυνατότητα να το "πειράξεις" με destinators κλπ

-τη φήμη του περι προβληματικών συσκευών κλπ

Ποιο Μio GPS προτείνετε σύμφωνα με την εμπειρία σας ή με αυτά που έχετε ακούσει?

Δημοσ.
με κριτήριο

-την καλή μετάδοση σήματος,χωρίς καθυστερήσεις

-την φορητότητα (δηλαδή να το χεις και στην τσέπη σου αν είσαι πεζός πχ),ρόλο σε αυτό παίζει και η οθόνη, η να μην είναι ογκώδες πολύ.

-την δυνατότητα να το "πειράξεις" με destinators κλπ

-τη φήμη του περι προβληματικών συσκευών κλπ

Ποιο Μio GPS προτείνετε σύμφωνα με την εμπειρία σας ή με αυτά που έχετε ακούσει?

Οποιο pna παρεις δυσκιλο να το εχεις στην τσεπη σου λογω ογκου.Αν θελεις κατι τοσο μικρο θα πας σε pda αλλα για το σημα που λες δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο.

Για destinator σε ολα τα pda μπαινει ευκολα .

Δημοσ.

p.s

Μπορεί να εννοούσε προφυλακτικό με την γενική έννοια. Η λέξη δε σημαίνει πάντα Trojan/Durex/κτλ. Εκτός αν το έκανε απόλυτα σαφές ότι εννοούσε αυτό που λες :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...