Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS? Προτάσεις?

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την ενημέρωση,αλλά ποιο απο αυτά που προτείνεται έχει δωρεάν αναβάθμιση χαρτών?

Ευχαριστώ

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστώ για την ενημέρωση,αλλά ποιο απο αυτά που προτείνεται έχει δωρεάν αναβάθμιση χαρτών?

Ευχαριστώ

Οσα εχουν σαν προγραμμα το destinator αρα και χαρτες της ngi εχουν δωρεαν αναβαθμιση.

Δημοσ.
Παιδια κατεληξα προς αυτα τα 2 GPS: Mio Moov330 και MLS Destinator 4800. Τι λετε? Ποιο νομιζετε ειναι καλυτερο?

MLS Destinator 4800

Δημοσ.
Οσα εχουν σαν προγραμμα το destinator αρα και χαρτες της ngi εχουν δωρεαν αναβαθμιση.

Aυτό ας μην το πάρουμε σαν δεδομένο. Η Mls θα διανέμει πλέον τους χάρτες ...

Δημοσ.

Επισημη ανακοινωση ακομα δεν υπαρχει αλλα οπως λεει και ο admin εδω

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9612&page=6

κι εδω

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9612&page=7

τα πραγματα εχουν αλλαξει.Περιμενουμε για περισσοτερες πληροφοριες...

Δημοσ.

H MLS έχει το πρόγραμμα Destinator και παίρνει τους χάρτες από τη GI (όχι αποκλειστικά πλέον).

H ΜΙΟ (Zegetron) επίσης τώρα αγόρασε χάρτες από τη GI και έβαλε στα moov που φοράνε το miomap 2008.

Το αν και κατά πόσο οι αναβαθμίσεις θα είναι δωρεάν και μέχρι πότε, εξαρτάται από τις εταιρείες MLS, ΜΙΟ κλπ. H GI θα θέλει να τις πληρώνεται, οπότε εξαρτάται από αυτούς (MLS, ΜΙΟ) αν θα απορροφήσουν ή θα τις περάσουν στους αγοραστές των συσκευών...

Πάντως έχουν καλομάθει όλοι με τις δωρεάν αναβαθμίσεις, εγώ βάζω πάντα σπασμένους χάρτες, γιατί είχα αγοράσει το Destinator 3 και μου ζήτησαν 50 ευρώ τότε να βάλω το PN-μόλις 3 μήνες μετά την αγορά του (από ότι μου είπαν η MLS τα ζητούσε για να πληρώσει τις άδειες για το PN- όχι ότι και η GI ήταν άμοιρη ευθυνών, αφού θα μπορούσε άνετα να κάνει compile τους νέους χάρτες και για το 3 εκτός από το PN αλλά δεν τους ενδιέφερε -κακό του κεφαλιού τους, από τότε έχω εγκαταστήσει 15 συσκευές με σπασμένα σε φίλους, χώρια αυτούς που έχω βοηθήσει μέσω internet). Να δω όλοι αυτοί που γυρνάνε τα forum και ευλογάνε τα γένια τους, τι θα κάνουν όταν τους ζητήσουν να ξαναπληρώσουν για τις αναβαθμίσεις των χαρτών...

Δημοσ.

Δε με αφορά αν χρησιμοποιείς παράνομο λογισμικό και το πέρασες και σε 15 φίλους σου, αλλά δε θεωρώ σωστό να καμαρώνεις για αυτό. Το τεράστιο ποσοστό χρηστών στην Ελλάδα χρησιμοποιεί παράνομο software, αλλά δε χρειάζεται να το διαφημίζουμε κιόλας.

Δημοσ.
Δε με αφορά αν χρησιμοποιείς παράνομο λογισμικό και το πέρασες και σε 15 φίλους σου, αλλά δε θεωρώ σωστό να καμαρώνεις για αυτό. Το τεράστιο ποσοστό χρηστών στην Ελλάδα χρησιμοποιεί παράνομο software, αλλά δε χρειάζεται να το διαφημίζουμε κιόλας.

Το ότι δε σε αφορά το γνωρίζω, αλλά δεν το έγραψα για να το διαβάσεις εσύ, αλλά κάποιοι άλλοι που ετοιμάζονται να ζητήσουν φράγκα για αναβαθμίσεις... Αν πρόσεξες το έκανα για συγκεκριμένους λόγους και όχι γιατί δεν έχω λεφτά ή γουστάρω να μην πληρώνω... Καταναλωτική αντίδραση καθαρά...

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια κατεληξα προς αυτα τα 2 GPS: Mio Moov330 και MLS Destinator 4800. Τι λετε? Ποιο νομιζετε ειναι καλυτερο?

MLS Destinator 4800

Μια εξηγησουλα γι αυτο παρακαλω?

Δημοσ.

Τελικα παιδια μιλησα κ με 2 τεχνικους του πλαισιου κ μου συνεστησαν κ αυτοι το MLS Destinator 4800BT, λεγοντας μου: παρε αυτο χωρις 2η σκεψη ειναι με διαφορα το καλυτερο με αυτα τα χρηματα! και αυτο αγορασα τελικα! Θα το τεσταρω το βραδυ κ θα σας γραψω εντυπωσεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...