furious99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ξεκλειδωτα για να βαλεις οτι θες ειναι μονο το rye+roadfinder? Ολες σχεδον οι συσκευες της αγορας ξεκλειδωνουν... Πολυ ακριβα τα Mio γαμωτο! Τα mio ομως ειναι και απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας, και ενω δεν ειμαι καθολου του "οτι πληρωνεις παιρνεις", εδω θα κανω μια εξαιρεση. Samsung, Sirf Instant Fix, οθονη, ποιοτητα πλαστικων, τα ξεχωριζουν απο τον ανταγωνισμο. Τωρα με χαρτες GI ειναι ακομα πιο δυνατα (επισης ξεκλειδωνουν με ενα καταλληλο copy-paste σε μια SD καρτα για Destinator ή οτι αλλο) μια συσκευή ως 150 ευρώ max, αν ειναι δυνατο ξεκλείδωτο μιας και ειμαι απειρος σχετικα χρήστης τι θα μου προτείνατε; Mio 200 ή 330(>150 το τελευταιο)...
furious99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ξεκλειδωτα για να βαλεις οτι θες ειναι μονο το rye+roadfinder? Ολες σχεδον οι συσκευες της αγορας ξεκλειδωνουν... Πολυ ακριβα τα Mio γαμωτο! Τα mio ομως ειναι και απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας, και ενω δεν ειμαι καθολου του "οτι πληρωνεις παιρνεις", εδω θα κανω μια εξαιρεση. Samsung, Sirf Instant Fix, οθονη, ποιοτητα πλαστικων, τα ξεχωριζουν απο τον ανταγωνισμο. Τωρα με χαρτες GI ειναι ακομα πιο δυνατα (επισης ξεκλειδωνουν με ενα καταλληλο copy-paste σε μια SD καρτα για Destinator ή οτι αλλο) μια συσκευή ως 150 ευρώ max, αν ειναι δυνατο ξεκλείδωτο μιας και ειμαι απειρος σχετικα χρήστης τι θα μου προτείνατε; Mio 200 ή 330(>150 το τελευταιο)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 μια συσκευή ως 150 ευρώ max, αν ειναι δυνατο ξεκλείδωτο μιας και ειμαι απειρος σχετικα χρήστης τι θα μου προτείνατε; Rye traveler απο Κωτσοβολο. Δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα γιατι δν ειναι κλειδωμενο. http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=7453
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 μια συσκευή ως 150 ευρώ max, αν ειναι δυνατο ξεκλείδωτο μιας και ειμαι απειρος σχετικα χρήστης τι θα μου προτείνατε; Rye traveler απο Κωτσοβολο. Δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα γιατι δν ειναι κλειδωμενο. http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=7453
GR1337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 μια συσκευή ως 150 ευρώ max, αν ειναι δυνατο ξεκλείδωτο μιας και ειμαι απειρος σχετικα χρήστης τι θα μου προτείνατε; Mio moov200.
GR1337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 μια συσκευή ως 150 ευρώ max, αν ειναι δυνατο ξεκλείδωτο μιας και ειμαι απειρος σχετικα χρήστης τι θα μου προτείνατε; Mio moov200.
nteminio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 φιλε εγω πηρα το mls 3900bt. Δεν εχω και μεγαλη εμπειρια ομως καλουτσικο φαινεται αν και μικρη η 3.5" ειναι ομως βολικο και κομψο και εχεις και ανοιχτη ακροαση μεσω bluetooth στο αμαξι
Panathinaikara Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Tο Mio moov200 ξεκλειδώνει εύκολα;
pp6210 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Tο Mio moov200 ξεκλειδώνει εύκολα; όχι "ιδιαίτερα" εύκολα, γι'αυτό σου πρότειναν RYE, που είναι ξεκλείδωτα από τη μαμά τους. Απλά είχαν μεγάλο ποσοστό ελλατωματικών, οπότε αν σου κατσει πιθανότατα να πρέπει να το στειλεις πίσω - αν δεν προκύψει πρόβλημα την πρώτη βδομάδα χρήσης θα είσαι ΟΚ.
furious99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Tο Mio moov200 ξεκλειδώνει εύκολα; Πολυ δυσκολα... Αντιγραφεις μερικα αρχεια σε μια καρτα SD, τη βαζεις μεσα στο Mio, και μετα (εδω ειναι το δυσκολο ) βαζεις το διακοπτη της συσκευης στο ON!!!! Σοβαρα τωρα το μονο θεμα ειναι να ξερεις ποια αρχεια να αντιγραψεις (γι΄αυτο υπαρχουν τα προσωπικα μηνυματα - pm)
Panathinaikara Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 τhnx για τις απαντήσεις. Μάλλον λοιπόν θα πάω για Mio moov200
pp6210 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Πολυ δυσκολα... Αντιγραφεις μερικα αρχεια σε μια καρτα SD, τη βαζεις μεσα στο Mio, και μετα (εδω ειναι το δυσκολο ) βαζεις το διακοπτη της συσκευης στο ON!!!! Σοβαρα τωρα το μονο θεμα ειναι να ξερεις ποια αρχεια να αντιγραψεις (γι΄αυτο υπαρχουν τα προσωπικα μηνυματα - pm) το έχεις κάνει αυτό και δούλεψε? Γιατί εγώ διάβασα οτι πρέπει να επέμβεις στη μνήμη της συσκευής με activesync και οτι κατά περίπτωση δεν πάιζει σωστά το ντεστινέιτορ....για αυτό πήρα RYE, το οποίο μου βγήκε μια χαρά - μην το ματιάσω....
furious99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 το έχεις κάνει αυτό και δούλεψε? Γιατί εγώ διάβασα οτι πρέπει να επέμβεις στη μνήμη της συσκευής με activesync και οτι κατά περίπτωση δεν πάιζει σωστά το ντεστινέιτορ....για αυτό πήρα RYE, το οποίο μου βγήκε μια χαρά - μην το ματιάσω.... Mio moov 200, 330, 370 ολα εχουν δοκιμαστει με επιτυχια Οι οποιες αλλαγες αντιστρεφονται ευκολα με 2 τροπους 1. αφηνοντας τη συσκευη να ξεφορτισει πληρως, οποτε επανερχεται στην κατασταση που ηταν οταν το αγορασες 2. αν εχεις κανει backup μεσω activesync (wmdc στα vista) το φακελο MyFlashDisk και το επαναφερεις Επισης το Miomap δε σβηνεται, μπορεις να το χρησιμοποιησεις οπως και οποιο αλλο προγραμμα GPS θες να βαλεις...
giopap87 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Mio moov 200, 330, 370 ολα εχουν δοκιμαστει με επιτυχια Οι οποιες αλλαγες αντιστρεφονται ευκολα με 2 τροπους 1. αφηνοντας τη συσκευη να ξεφορτισει πληρως, οποτε επανερχεται στην κατασταση που ηταν οταν το αγορασες 2. αν εχεις κανει backup μεσω activesync (wmdc στα vista) το φακελο MyFlashDisk και το επαναφερεις Επισης το Miomap δε σβηνεται, μπορεις να το χρησιμοποιησεις οπως και οποιο αλλο προγραμμα GPS θες να βαλεις... Δηλαδή τα mio παιζούν τα πάντα (dest - igo κτλ) με τις απαραίτητες κινήσεις?
furious99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή τα mio παιζούν τα πάντα (dest - igo κτλ) με τις απαραίτητες κινήσεις? Ακριβως... To μενου επιλογης ειναι περιπου ετσι: http://www.gpspassion.com/upload/VistaUltimate320x240.jpg στην καρτελα navigation βρισκονται αντιστοιχα εικονιδια για τις εφαρμογες GPS http://i184.photobucket.com/albums/x193/Bmle06/MIOC520/display.jpg (χωρις το παραθυρο των windows γυρω γυρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.