Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS? Προτάσεις?

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξεκλειδωτα για να βαλεις οτι θες ειναι μονο το rye+roadfinder?

Ολες σχεδον οι συσκευες της αγορας ξεκλειδωνουν...

Πολυ ακριβα τα Mio γαμωτο!

Τα mio ομως ειναι και απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας, και ενω δεν ειμαι καθολου του "οτι πληρωνεις παιρνεις", εδω θα κανω μια εξαιρεση. Samsung, Sirf Instant Fix, οθονη, ποιοτητα πλαστικων, τα ξεχωριζουν απο τον ανταγωνισμο. Τωρα με χαρτες GI ειναι ακομα πιο δυνατα (επισης ξεκλειδωνουν με ενα καταλληλο copy-paste σε μια SD καρτα για Destinator ή οτι αλλο)

μια συσκευή ως 150 ευρώ max, αν ειναι δυνατο ξεκλείδωτο μιας και ειμαι απειρος σχετικα χρήστης τι θα μου προτείνατε;

Mio 200 ή 330(>150 το τελευταιο)...

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ξεκλειδωτα για να βαλεις οτι θες ειναι μονο το rye+roadfinder?

Ολες σχεδον οι συσκευες της αγορας ξεκλειδωνουν...

Πολυ ακριβα τα Mio γαμωτο!

Τα mio ομως ειναι και απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας, και ενω δεν ειμαι καθολου του "οτι πληρωνεις παιρνεις", εδω θα κανω μια εξαιρεση. Samsung, Sirf Instant Fix, οθονη, ποιοτητα πλαστικων, τα ξεχωριζουν απο τον ανταγωνισμο. Τωρα με χαρτες GI ειναι ακομα πιο δυνατα (επισης ξεκλειδωνουν με ενα καταλληλο copy-paste σε μια SD καρτα για Destinator ή οτι αλλο)

μια συσκευή ως 150 ευρώ max, αν ειναι δυνατο ξεκλείδωτο μιας και ειμαι απειρος σχετικα χρήστης τι θα μου προτείνατε;

Mio 200 ή 330(>150 το τελευταιο)...

Δημοσ.

Rye traveler απο Κωτσοβολο. Δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα γιατι δν ειναι κλειδωμενο.

http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=7453

Δημοσ.

Rye traveler απο Κωτσοβολο. Δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα γιατι δν ειναι κλειδωμενο.

http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=7453

Δημοσ.

Mio moov200.

Δημοσ.

Mio moov200.

Δημοσ.

φιλε εγω πηρα το mls 3900bt. Δεν εχω και μεγαλη εμπειρια ομως καλουτσικο φαινεται αν και μικρη η 3.5" ειναι ομως βολικο και κομψο και εχεις και ανοιχτη ακροαση μεσω bluetooth στο αμαξι :)

Δημοσ.
Tο Mio moov200 ξεκλειδώνει εύκολα;

όχι "ιδιαίτερα" εύκολα, γι'αυτό σου πρότειναν RYE, που είναι ξεκλείδωτα από τη μαμά τους. Απλά είχαν μεγάλο ποσοστό ελλατωματικών, οπότε αν σου κατσει πιθανότατα να πρέπει να το στειλεις πίσω - αν δεν προκύψει πρόβλημα την πρώτη βδομάδα χρήσης θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.
Tο Mio moov200 ξεκλειδώνει εύκολα;

Πολυ δυσκολα... Αντιγραφεις μερικα αρχεια σε μια καρτα SD, τη βαζεις μεσα στο Mio, και μετα (εδω ειναι το δυσκολο :confused: ) βαζεις το διακοπτη της συσκευης στο ON!!!! :-D

Σοβαρα τωρα το μονο θεμα ειναι να ξερεις ποια αρχεια να αντιγραψεις (γι΄αυτο υπαρχουν τα προσωπικα μηνυματα - pm)

Δημοσ.
Πολυ δυσκολα... Αντιγραφεις μερικα αρχεια σε μια καρτα SD, τη βαζεις μεσα στο Mio, και μετα (εδω ειναι το δυσκολο :confused: ) βαζεις το διακοπτη της συσκευης στο ON!!!! :-D

Σοβαρα τωρα το μονο θεμα ειναι να ξερεις ποια αρχεια να αντιγραψεις (γι΄αυτο υπαρχουν τα προσωπικα μηνυματα - pm)

το έχεις κάνει αυτό και δούλεψε? Γιατί εγώ διάβασα οτι πρέπει να επέμβεις στη μνήμη της συσκευής με activesync και οτι κατά περίπτωση δεν πάιζει σωστά το ντεστινέιτορ....για αυτό πήρα RYE, το οποίο μου βγήκε μια χαρά - μην το ματιάσω....

Δημοσ.
το έχεις κάνει αυτό και δούλεψε? Γιατί εγώ διάβασα οτι πρέπει να επέμβεις στη μνήμη της συσκευής με activesync και οτι κατά περίπτωση δεν πάιζει σωστά το ντεστινέιτορ....για αυτό πήρα RYE, το οποίο μου βγήκε μια χαρά - μην το ματιάσω....

Mio moov 200, 330, 370 ολα εχουν δοκιμαστει με επιτυχια ;)

Οι οποιες αλλαγες αντιστρεφονται ευκολα με 2 τροπους

1. αφηνοντας τη συσκευη να ξεφορτισει πληρως, οποτε επανερχεται στην κατασταση που ηταν οταν το αγορασες

2. αν εχεις κανει backup μεσω activesync (wmdc στα vista) το φακελο MyFlashDisk και το επαναφερεις

Επισης το Miomap δε σβηνεται, μπορεις να το χρησιμοποιησεις οπως και οποιο αλλο προγραμμα GPS θες να βαλεις...

Δημοσ.
Mio moov 200, 330, 370 ολα εχουν δοκιμαστει με επιτυχια ;)

Οι οποιες αλλαγες αντιστρεφονται ευκολα με 2 τροπους

1. αφηνοντας τη συσκευη να ξεφορτισει πληρως, οποτε επανερχεται στην κατασταση που ηταν οταν το αγορασες

2. αν εχεις κανει backup μεσω activesync (wmdc στα vista) το φακελο MyFlashDisk και το επαναφερεις

Επισης το Miomap δε σβηνεται, μπορεις να το χρησιμοποιησεις οπως και οποιο αλλο προγραμμα GPS θες να βαλεις...

Δηλαδή τα mio παιζούν τα πάντα (dest - igo κτλ) με τις απαραίτητες κινήσεις?

Δημοσ.
Δηλαδή τα mio παιζούν τα πάντα (dest - igo κτλ) με τις απαραίτητες κινήσεις?

Ακριβως... To μενου επιλογης ειναι περιπου ετσι:

http://www.gpspassion.com/upload/VistaUltimate320x240.jpg

στην καρτελα navigation βρισκονται αντιστοιχα εικονιδια για τις εφαρμογες GPS

http://i184.photobucket.com/albums/x193/Bmle06/MIOC520/display.jpg

(χωρις το παραθυρο των windows γυρω γυρω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...