Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS? Προτάσεις?

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά επιλέγω μια συσκευή με destinator και μετά περνάω ότι χάρτες θέλω; Υπάρχει κάποια επιλογή αν θέλω, ας πούμε, να πάω οδικώς Γερμανία που να με ξεκινάει από Ελλάδα και να έχει τις συνδέσεις μεταξύ των χωρών;

Ευχαριστώ.

Με destinator θα βαλεις χαρτες της ngi για Ελλαδα.

Για το αλλο που ρωτας δεν ξερω αν πρεπει να αλλαζεις χειροκινητα απο μενου χαρτη ή αν γινεται αυτοματα αλλα μαλλον πρεπει να αλλαζεις εσυ καθε φορα που αλλαζεις χωρα.

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά επιλέγω μια συσκευή με destinator και μετά περνάω ότι χάρτες θέλω; Υπάρχει κάποια επιλογή αν θέλω, ας πούμε, να πάω οδικώς Γερμανία που να με ξεκινάει από Ελλάδα και να έχει τις συνδέσεις μεταξύ των χωρών;

Ευχαριστώ.

υπαρχει τετοια επιλογη αλλα οχι στο destinator.

υπαρχει στο igo8 για παραδειγμα.

παρε μια καλη συσκευη pna η pda αν θελεις να ειναι ενα σε ολα και τα υπολοιπα τα βρισκεις.

κοιτα κατι σε mls4800 .

Δημοσ.

Για να καταλάβω, μπορώ να αγοράσω όποια συσκευή θέλω (πχ. Mio) και να περάσω την εφαρμογή Destinator στην κάρτα της (και μετά κάτι χάρτες για Destinator 7 που έχω βρει) ή η κάθε συσκευή είναι κλειδωμένη με δικό της software;

Δημοσ.
υπαρχει τετοια επιλογη αλλα οχι στο destinator.

υπαρχει στο igo8 για παραδειγμα.

παρε μια καλη συσκευη pna η pda αν θελεις να ειναι ενα σε ολα και τα υπολοιπα τα βρισκεις.

κοιτα κατι σε mls4800 .

Σε MLS νομιζω μονο destinator μπορουμε να βαλουμε.

Για να καταλάβω, μπορώ να αγοράσω όποια συσκευή θέλω (πχ. Mio) και να περάσω την εφαρμογή Destinator στην κάρτα της (και μετά κάτι χάρτες για Destinator 7 που έχω βρει) ή η κάθε συσκευή είναι κλειδωμένη με δικό της software;

Συνηθως ειναι κλειδωμενες σε καποιο προγραμμα εκτος κατι κινεζικα Rye κλπ.

Δημοσ.

και τα 2 ισχυουν.

καθε συσκευη ειναι κλειδωμενη με το δικο της software.=σωστο

ΣΧΕΔΟΝ καθε συσκευη μπορει να ξεκλειδωθει και να περασεις οποια εφαρμογη θελεις,εχεις αγορασει,η εχεις βρει...

-----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 05 : 22 : 34-----

Σε MLS νομιζω μονο destinator μπορουμε να βαλουμε.

αν το ξεκλειδωσεις βαζεις οτι θες

Δημοσ.

Κατάλαβα.

Ανάμεσα σε Mio Moov 500, Mio Moov 330 και MLS Destinator 4800 ποιο προτείνετε; Να υποθέσω ότι μετά από ξεκλείδωμα μπορώ να αγοράσω μια μεγάλη SD και να έχω μέσα Destinator 7 και Igo 8 με χάρτες έτσι;

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά.

Δημοσ.
Κατάλαβα.

Ανάμεσα σε Mio Moov 500, Mio Moov 330 και MLS Destinator 4800 ποιο προτείνετε; Να υποθέσω ότι μετά από ξεκλείδωμα μπορώ να αγοράσω μια μεγάλη SD και να έχω μέσα Destinator 7 και Igo 8 με χάρτες έτσι;

MLS 4800 H MLS 3900 απο μενα.

για το θεμα των SD (μεχρι τι χωρητικοτητα υποστηριζεται)αλλα και για αλλες πληροφοριες και εμπειριες απο χρηστες των συσκευων που ρωτας μπορεις να μπεις στο navimania.gr

ορεξη να χεις να διαβασεις και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.

εχει section για καθε μια απο τις συσκευες

Δημοσ.
Κατάλαβα.

MioMoov 500 εννοείται, έχει πέσει αρκετά η τιμή του.

MLS για κανένα λόγο.

Τα moov ξεκλειδώνουν και βάζεις όποιο πρόγραμμα θέλεις.

-----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 08 : 23 : 03-----

Επειδή χάθηκα λίγο στο συγκεκριμένο topic.

Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θέλει τους καλύτερους χάρτες για Ελλάδα χωρίς φανφάρες (φωνητική, 3D, να παίζει FullHD κτλ :-)); Η τιμή δεν είναι σημαντική αρκεί να μην είναι εξωφρενική. Επίσης θα με ενδιέφερε να μπορώ να περάσω χάρτες για άλλες χώρες (επίσημα ή ανεπίσημα) καθώς μπορεί να κάνω κανένα road trip.

Ευχαριστώ.

Αν θέλεις καλό hardware πας σε navigon αν αντέχει η τσέπη σου.

• Moderators
Δημοσ.

Για να ρωτησω κι εγω κατι!

Θελω λοιπον ενα GPS, το οποιο να μπορει να με καλυψει να κινηθω ανετα μεσα στην αθηνα.

Κοιταζα αυτο: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=51091

Δε με ενδιαφερει να παιζει mp3 και λοιπα αλλα, ουτε αν ειναι καρα-κινεζικο ή οχι.

Με ενδιαφερει να δωσω οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα, αλλα να παρω κατι που να με καλυψει, να μη χανει το σημα, και να μη δειχνει αλλα αντ αλλων.

Αυτο εχει 4,3 οθονη, και διαβασα καλα λογια για τον επεξεργαστη και το GPS δεκτη του.

Το Sygic Drive που φοραει ειναι καλο προγραμμα? Μπορω να το αλλαξω? Νομιζω κατι βρηκα εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10836&highlight=road+finder αλλα ειναι για το μικρο του αδερφακι με την 3,5 οθονη. Θα κανει δουλεια?

SD καρτα εχω ηδη μια 2GB, επαρκει νομιζω, ε?

Παιδια ειμαι ασχετος απο αυτα, παρακαλω φωτιστε με λιγο! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...