Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS? Προτάσεις?

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη ειμαι ψιλοασχετος με τα GPS,αλλα θελω συντομα να αποκτησω ενα μπορουμε να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα;Τι χρειαζεται για μια καλη πλοηγηση;

1)καλη και αξιοπιστη συσκευη

2)καποιο καλο προγραμμα πλοηγησης

3)καποιος καλος χαρτης

Απο τα λεγομενα σας καλυτερες συσκευες ειναι οι TIBO και MIO,καλυτερο προγραμμα το DESTINATOR το οποιο ομως πιθανο καταργηται (με ποιες επιπτωσεις για τον καταναλωτη;)και καλυτεροι χαρτες αυτοι της GI.

δηλαδη τι κανω,εχω μπερδευτει.

Αν αγορασω τωρα καποιο με DEST 7 και σταματησει η συνεργασια με την GI ,τι επιπτωσεις θα εχω.

ΧΑΡΗΣ

Δημοσ.

Αν αγορασω τωρα καποιο με DEST 7 και σταματησει η συνεργασια με την GI ,τι επιπτωσεις θα εχω.

ΧΑΡΗΣ

θα μεινεις με ενα μετριο προιον χωρις αναβαθμισεις χαρτη κατα πασα πιθανοτητα.

Δημοσ.
Ρε παιδια επειδη ειμαι ψιλοασχετος με τα GPS,αλλα θελω συντομα να αποκτησω ενα μπορουμε να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα;Τι χρειαζεται για μια καλη πλοηγηση;

1)καλη και αξιοπιστη συσκευη

2)καποιο καλο προγραμμα πλοηγησης

3)καποιος καλος χαρτης

Απο τα λεγομενα σας καλυτερες συσκευες ειναι οι TIBO και MIO,καλυτερο προγραμμα το DESTINATOR το οποιο ομως πιθανο καταργηται (με ποιες επιπτωσεις για τον καταναλωτη;)και καλυτεροι χαρτες αυτοι της GI.

δηλαδη τι κανω,εχω μπερδευτει.

ΧΑΡΗΣ

Το ιδανικό είναι να έχεις και τα τρία που αναφέρεις, αλλά προς το παρόν αυτός ο τέλειος συναδιασμός δεν υπάρχει.

Το destinator είναι από τα χειρότερα προγράμματα. Καλά είναι το igo 8, το tomtom, το navigon...

Οι καλύτεροι χάρτες είναι πράγματι αυτοί της Gi.

Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις;

Δημοσ.
Το ιδανικό είναι να έχεις και τα τρία που αναφέρεις, αλλά προς το παρόν αυτός ο τέλειος συναδιασμός δεν υπάρχει.

Το destinator είναι από τα χειρότερα προγράμματα. Καλά είναι το igo 8, το tomtom, το navigon...

Οι καλύτεροι χάρτες είναι πράγματι αυτοί της Gi.

Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις;

Μεχρι 300 euro.

Δημοσ.
Πρέπει να αστειεύεται, δε μπορεί να μιλάει σοβαρά!:lol:

πρεπη εσυ να αστειευεσε-εχω κανη ατελιειωτα χιλιομετρα ευρωπη ελλαδα τα εχω δοκιμαση ολα και γιαυτο το λεω-δες και λιγο αυτο που εχω τωρα-http://www.tomtom.com/products/product.php?ID=763&Category=0&Lid=1-και τι δυνατοτητες εχει -ΕΡΤ-HDT-ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ-οσο για χαρτες ασε τελεατλας τιποτα αλλο-δες και το σαιτ τομ τομκαιι τι καλυψη δινη τωρα για ελλαδα-ασε που και δινη την δυνατοτητα να στελνης διορθώσεις -ασε και τους ψιθυρους για συνεργασια τελεατλας ngi

Δημοσ.
Σκέπτομαι να πάρω το MIO MOOV 500 αλλά επειδή δεν ξέρω θέλω να ρωτήσω αν σπάει ;

Πολύ καλή επιλογή. Το 200 και 330 ξεκλειδώνουν, αρα λογικά και αυτό.

Μεχρι 300 euro.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926029

Πολύ καλό για τα λεφτά του.

πρεπη εσυ να αστειευεσε-εχω κανη ατελιειωτα χιλιομετρα ευρωπη ελλαδα τα εχω δοκιμαση ολα και γιαυτο το λεω-δες και λιγο αυτο που εχω τωρα-http://www.tomtom.com/products/product.php?ID=763&Category=0&Lid=1-και τι δυνατοτητες εχει -ΕΡΤ-HDT-ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ-οσο για χαρτες ασε τελεατλας τιποτα αλλο-δες και το σαιτ τομ τομκαιι τι καλυψη δινη τωρα για ελλαδα-ασε που και δινη την δυνατοτητα να στελνης διορθώσεις -ασε και τους ψιθυρους για συνεργασια τελεατλας ngi

Αν γράψεις σε κάποια κατανοητή γλώσσα θα μπορέσω να σου απαντήσω.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη αν κουρασα με τις αποριες μου.

Δεν εχω καταλαβει αν το προγραμμα και ο χαρτης ειναι παντα πακετο , δηλαδη υποχρεωτικα μαζι ή μπορω να τα αγορασω χωριστα

ΧΑΡΗΣ

Δημοσ.

παντως απο την στιγμη που οι χαρτες της gi κυκλοφορουν απο οτι φαινεται στο google maps (teleatlas)ειναι θεμα χρονου πιστευω να τους δουμε σε τομ τομ και αλλα συστηματα πλοηγησης της προκοπης.(αν δεν τους εχουμε δει ηδη στον 8.15.2081 της τομτομ)

συνεπως το να αγορασει κανεις σημερα destinator η genius η ginius η οτι να ναι

γενικοτερα, ειναι επιλογη που δεν θελω να κρινω δημοσια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...