GR1337 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να αστειεύεται, δε μπορεί να μιλάει σοβαρά!
christou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εχεις εσύ tom tom με καλούς χάρτες Ελλάδας ? εχει βγει ο 8.15.2081 τον οποιο μπορεις να δοκιμασεις...
blackharry Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια επειδη ειμαι ψιλοασχετος με τα GPS,αλλα θελω συντομα να αποκτησω ενα μπορουμε να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα;Τι χρειαζεται για μια καλη πλοηγηση; 1)καλη και αξιοπιστη συσκευη 2)καποιο καλο προγραμμα πλοηγησης 3)καποιος καλος χαρτης Απο τα λεγομενα σας καλυτερες συσκευες ειναι οι TIBO και MIO,καλυτερο προγραμμα το DESTINATOR το οποιο ομως πιθανο καταργηται (με ποιες επιπτωσεις για τον καταναλωτηκαι καλυτεροι χαρτες αυτοι της GI. δηλαδη τι κανω,εχω μπερδευτει. Αν αγορασω τωρα καποιο με DEST 7 και σταματησει η συνεργασια με την GI ,τι επιπτωσεις θα εχω. ΧΑΡΗΣ
christou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αν αγορασω τωρα καποιο με DEST 7 και σταματησει η συνεργασια με την GI ,τι επιπτωσεις θα εχω. ΧΑΡΗΣ θα μεινεις με ενα μετριο προιον χωρις αναβαθμισεις χαρτη κατα πασα πιθανοτητα.
blackharry Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδη δεν θα μπορω να κανω αναβαθμιση στο προγραμμα η στους χαρτες. ΧΑΡΗΣ
GR1337 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια επειδη ειμαι ψιλοασχετος με τα GPS,αλλα θελω συντομα να αποκτησω ενα μπορουμε να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα;Τι χρειαζεται για μια καλη πλοηγηση;1)καλη και αξιοπιστη συσκευη 2)καποιο καλο προγραμμα πλοηγησης 3)καποιος καλος χαρτης Απο τα λεγομενα σας καλυτερες συσκευες ειναι οι TIBO και MIO,καλυτερο προγραμμα το DESTINATOR το οποιο ομως πιθανο καταργηται (με ποιες επιπτωσεις για τον καταναλωτηκαι καλυτεροι χαρτες αυτοι της GI. δηλαδη τι κανω,εχω μπερδευτει. Αν αγορασω τωρα καποιο με DEST 7 και σταματησει η συνεργασια με την GI ,τι επιπτωσεις θα εχω. ΧΑΡΗΣ Το ιδανικό είναι να έχεις και τα τρία που αναφέρεις, αλλά προς το παρόν αυτός ο τέλειος συναδιασμός δεν υπάρχει. Το destinator είναι από τα χειρότερα προγράμματα. Καλά είναι το igo 8, το tomtom, το navigon... Οι καλύτεροι χάρτες είναι πράγματι αυτοί της Gi. Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις;
iero7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εχεις εσύ tom tom με καλούς χάρτες Ελλάδας ?[/QUOναι
Galio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Σκέπτομαι να πάρω το MIO MOOV 500 αλλά επειδή δεν ξέρω θέλω να ρωτήσω αν σπάει ;
blackharry Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το ιδανικό είναι να έχεις και τα τρία που αναφέρεις, αλλά προς το παρόν αυτός ο τέλειος συναδιασμός δεν υπάρχει.Το destinator είναι από τα χειρότερα προγράμματα. Καλά είναι το igo 8, το tomtom, το navigon... Οι καλύτεροι χάρτες είναι πράγματι αυτοί της Gi. Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις; Μεχρι 300 euro.
iero7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να αστειεύεται, δε μπορεί να μιλάει σοβαρά! πρεπη εσυ να αστειευεσε-εχω κανη ατελιειωτα χιλιομετρα ευρωπη ελλαδα τα εχω δοκιμαση ολα και γιαυτο το λεω-δες και λιγο αυτο που εχω τωρα-http://www.tomtom.com/products/product.php?ID=763&Category=0&Lid=1-και τι δυνατοτητες εχει -ΕΡΤ-HDT-ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ-οσο για χαρτες ασε τελεατλας τιποτα αλλο-δες και το σαιτ τομ τομκαιι τι καλυψη δινη τωρα για ελλαδα-ασε που και δινη την δυνατοτητα να στελνης διορθώσεις -ασε και τους ψιθυρους για συνεργασια τελεατλας ngi
HellasVagabond Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να γραφεις λιγακι καλυτερα ωστε να καταλαβαινουμε και τι λες ?
GR1337 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Σκέπτομαι να πάρω το MIO MOOV 500 αλλά επειδή δεν ξέρω θέλω να ρωτήσω αν σπάει ; Πολύ καλή επιλογή. Το 200 και 330 ξεκλειδώνουν, αρα λογικά και αυτό. Μεχρι 300 euro. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926029 Πολύ καλό για τα λεφτά του. πρεπη εσυ να αστειευεσε-εχω κανη ατελιειωτα χιλιομετρα ευρωπη ελλαδα τα εχω δοκιμαση ολα και γιαυτο το λεω-δες και λιγο αυτο που εχω τωρα-http://www.tomtom.com/products/product.php?ID=763&Category=0&Lid=1-και τι δυνατοτητες εχει -ΕΡΤ-HDT-ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ-οσο για χαρτες ασε τελεατλας τιποτα αλλο-δες και το σαιτ τομ τομκαιι τι καλυψη δινη τωρα για ελλαδα-ασε που και δινη την δυνατοτητα να στελνης διορθώσεις -ασε και τους ψιθυρους για συνεργασια τελεατλας ngi Αν γράψεις σε κάποια κατανοητή γλώσσα θα μπορέσω να σου απαντήσω.
opts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 H αλήθεια είναι ότι και γω δεν καταλάβαινα τι έλεγε ο iero7
blackharry Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδια συγνωμη αν κουρασα με τις αποριες μου. Δεν εχω καταλαβει αν το προγραμμα και ο χαρτης ειναι παντα πακετο , δηλαδη υποχρεωτικα μαζι ή μπορω να τα αγορασω χωριστα ΧΑΡΗΣ
christou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 παντως απο την στιγμη που οι χαρτες της gi κυκλοφορουν απο οτι φαινεται στο google maps (teleatlas)ειναι θεμα χρονου πιστευω να τους δουμε σε τομ τομ και αλλα συστηματα πλοηγησης της προκοπης.(αν δεν τους εχουμε δει ηδη στον 8.15.2081 της τομτομ) συνεπως το να αγορασει κανεις σημερα destinator η genius η ginius η οτι να ναι γενικοτερα, ειναι επιλογη που δεν θελω να κρινω δημοσια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.