Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS? Προτάσεις?

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω οτι λεει πανω Turbo-X μακρια....

Δεν σκοπευω να κανω το πλαισιο να πλουτισει περισσοτερο με το να αγορασω μια μαρκα που η ποιοτητα της ειναι απο τις χειροτερες της αγορας.

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω οτι λεει πανω Turbo-X μακρια....

Δεν σκοπευω να κανω το πλαισιο να πλουτισει περισσοτερο με το να αγορασω μια μαρκα που η ποιοτητα της ειναι απο τις χειροτερες της αγορας.

Ενώ είναι καλό να πλουτίσει η MLS με τα επίσης κακής ποιότητας μηχανήματά της;

Προσωπικά προτιμώ τα mio, και αυτό θα επέλεγα, αλλά ο ανταγωνισμός στην αγορά μόνο καλό κάνει.

Δημοσ.
Μιλησα εγω για MIO ?

Κοιτα ΕΔΩ αν θελεις.

Αναμενονται και αλλα πολλα.

Δε βλέπω τίποτα ενδιαφέρον στο link και αμφιβάλλω αν μας ενδιαφέρει αυτό το σύστημα στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Στην Ελλαδα το εκανα παρουσιαση βασικα...Αν κοιταξες και πιο κατω.....

Πωλειται στην Ευρωπη και ερχεται και Ελλαδα συντομα.

Χρησιμοποιει το εκπληκτικό NavNGo 8, το οποίο δυστυχώς έχει μέτριους χάρτες, γι'αυτο είπα οτι δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για Ελλάδα.

Δημοσ.

Μετριους ? Απο οσα GPS εχω δει μπορει να μην εχει τα γραφικα που εχουν μερικοι αλλα ειναι απιστευτα accurate και δεν κολαει οταν γυριζει ο χαρτης οπως στα MLS πχ.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένα πρόγραμμα το έχω δουλέψει πάρα πολύ και μάλιστα με πρόσθετα pois, ανάγλυφο της NASA, με 3D buildings και με διάφορους χάρτες. Για Ελλάδα δυστυχώς ο χάρτης είναι μέτριος. To πρόγραμμα εντυπωσιακότατο.

Δημοσ.

Ειλικρινα οπου και αν πηγα με καλυψε. Δεν εχει τα γραφικα που εχουν καποια αλλα δεκτον αλλα οπως ειπα ουτε κολαει και ειναι πολυ accurate. Απο πλευρα ποιοτητας και μονο που ειναι γερμανικο τα λεει ολα.

Δημοσ.

Ερχεται με παρα πολλους περα απο τον Ελληνικο. Ο Ελληνικος ειναι απο την Data Source @2008 Epsilon GIS Technologies SA.

Περα απο αυτο ετοιμαζω παρουσιαση και για Becker και για MIO και για Navigon( Αναλογα με διαθεσιμοτητα ) και για SatMap.

Δημοσ.

Εχω ένα Mio PDA 550 με destinator 6.1.1.40010 (εχω την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο απο το 7) και 2008.Q1.99 (δεν έχω βάλει ακόμα το Q4)

Οι 2 ερωτήσεις μου είναι οι εξής :

1. Τι μπορώ να βάλω στο 550 τώρα που το destinator παίρνει την κατιούσα ?

2. Σκέφτομαι να πάρω ένα Mio moov για ένα φίλο αλλά δεν ξέρω ακόμα τι διαφορές έχει το 200 απο το 330 εκτός απο το μέγεθος της οθόνης και το bluetooth

Δημοσ.
Ερχεται με παρα πολλους περα απο τον Ελληνικο. Ο Ελληνικος ειναι απο την Data Source @2008 Epsilon GIS Technologies SA.

Περα απο αυτο ετοιμαζω παρουσιαση και για Becker και για MIO και για Navigon( Αναλογα με διαθεσιμοτητα ) και για SatMap.

Ναι, στον ελληνικό αναφερόμουν.:-)

Τον έχω δουλέψει αυτόν της epsilon και για πολλούς είναι ο καλύτερος για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή, αν και ο τελευταίος που έχει κυκλοφορήσει για igo 8 είναι της Navteq.

Ο epsilon είναι αξιοπρεπής, αλλά σίγουρα δε φτάνει αυτόν της Gi ούτε σε κάλυψη ούτε σε ακρίβεια.

Καλώς να δούμε και τα υπόλοιπα reviews σου.:-)

-----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 06 : 25 : 24-----

Εχω ένα Mio PDA 550 με destinator 6.1.1.40010 (εχω την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο απο το 7) και 2008.Q1.99 (δεν έχω βάλει ακόμα το Q4)

Οι 2 ερωτήσεις μου είναι οι εξής :

1. Τι μπορώ να βάλω στο 550 τώρα που το destinator παίρνει την κατιούσα ?

2. Σκέφτομαι να πάρω ένα Mio moov για ένα φίλο αλλά δεν ξέρω ακόμα τι διαφορές έχει το 200 απο το 330 εκτός απο το μέγεθος της οθόνης και το bluetooth

1. Μπορείς να βάλεις τα πάντα. Αν θές πολυ καλό πρόγραμμα αλλά μέτριο χάρτη βάζεις igo 8. Αν θέλεις πολύ καλό χάρτη και μέτριο πρόγραμμα βάζεις το miomap με χάρτες Gi.

2. Αυτές που είπες είναι οι διαφορές.

Δημοσ.

ολοι πολυ πισω και με διαφορα απο τομ τομ -σε χαρτες σεολα και τα ομορφα γραφικα δεν προσφερουν τιποτα

Δημοσ.
ολοι πολυ πισω και με διαφορα απο τομ τομ -σε χαρτες σεολα και τα ομορφα γραφικα δεν προσφερουν τιποτα

Εχεις εσύ tom tom με καλούς χάρτες Ελλάδας ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...