Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPS? Προτάσεις?

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω GPS?Δεν είμαι και πολύ σχετικός με το ζήτημα το μόνο που ζητάω να υπάρχει free update για τους χάρτες.Απο άποψη χρημάτων δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200? εκτός και άν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό.

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λεποοοον,

επειδης το ψαχνω κ γω το τελευταιο καιρο κ σκεφτομουνα να ανοιξω κ γω θεμα δω,

αλλά τεσπα δεν ανοιξα,

δυο βασικα πραγματα που μου ειπε φιλος που το δουλευει επαγγελματικα

ειναι το μεγεθος της οθονης 3,5 ή 4,3 ιντσες

κ η δωρεαν αναβαθμιση των χαρτων.

με βαση αυτα τα χαρακτηρηστικα βρηκα σαν αφετηρια ενα μοντελο που η electro world ειχε σε ενα φυλαδιο της αλλά δε το εχει στο σάιτ κ κοστιζε 149 ευρά.

δε σημαινει οτι θα το αγορασω, απλα να εχω να συγκρινω με άλλα μοντελα.

κ το δικο μου πλαφον ειναι στα 150 ευρα

Δημοσ.

Mio Moov 200 με οθόνη 3.5" στα 160? και Mio Moov 330 με οθόνη 4.3" στα 200?. Και τα δύο φοράνε χάρτη της NGI, οπότε είναι πολύ καλές και αξιόπιστες επιλογές.

Δημοσ.

βασικα εγω πηρα ενα Mls 4800bt

η τιμη του απλου ειναι 210 ευρω και του bluetooth 249

κατ εμε για 39 ευρω επιπλεον αξιζει το Bt που θα σου λυσει τα χερια στο αμαξι.

το εχω εδω και 3 μηνες και πραγματικα αξιζει τα λ7 του

καλη κατασκευη(αν και οι πρωτες παρτιδες ειχαν μικροπροβληματα)

Εγω μεχρι τωρα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα

Μπορω να στο συστησω λοιπον σαν μια πολυ καλη αγορα

Δημοσ.

Και εγώ ενδιαφέρομαι για καποιο gps.Κατά την γνώμη σας δν είναι καλύτερα να δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω κάποιο palmtop? Χ'αρτες έχω ακούσει ότι μπορείς και να κατεβάσεις από το ιντερνετ.

Δημοσ.

Τι άποψη έχετε για τα Τοm tom?Βρήκα στην Αμερική ένα με 100 $ και δε το πήρα.Δεν ήξερα τι λέει σα μάρκα.Θα βρω το μοντέλο και θα το πω το απόγευμα που θα εχω χρόνο.

Δημοσ.

Παιδια θελω κ εγω τη βοηθεια σας! Σκεφτομαι να αγορασω και εγω GPS με μεγιστο 250 ευρω! Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο μαρκες κ χαρτες οποτε θα ηθελα να μου πειτε ποιο μοντελο συγκεκριμενα θεωρειτε καλυτερο με αυτα τα χρηματα! Το μονο κριτηριο που θετω ειναι οι χαρτες κ οι διαδρομες που θα μου βγαζει να ειναι σωστες(για Αθηνα κυριως), γιατι κ το κινητο μου Ν82 εχει GPS αλλα οταν του βαζω να με παει απο Συνταγμα Πειραια θελει να με παει μεσω Θεσσαλονικης!

Επισης να ρωτησω κατι. Οταν λεει οτι ενα GPS εχει Bluetooth τι ακριβως σημαινει?

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

τα Τοm tom κορυφη και σαν χαρτες κ συσκευη αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ χαρτη για ελλαδα-hp 57...h 59....και εισαι κορυφη ξενιαστος κ χωρις κανενα προβλημα-και βαζης οτι προγραμα πλοηγησης θελης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...