Fan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα πρόγραμμα που να ενσωματώνει τους υπότιτλους σε μια ταινία.
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=18
cave_man Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 convertXtoDvd (αλλα ειναι trial) +1 για μενα ειναι το καλυτερο. ασε που μπορεις να το κανεις κατευθειαν dvd
KnightRider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς με το Virtual Dub και Ultra Video Converter
Fan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 convertXtoDvd (αλλα ειναι trial) Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να κρατήσεις το αρχείο σε DIVX ή θα πρέπει υποχρεωτικά να το κάνεις DVD?
gfilippas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 To convertXtoDvd κάνει αυτό που λέει ο τίτλος του. Μετατρέπει σε dvd.
Fan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον βρήκα αυτό που έψαχνα. Είναι το AVIAddXSubs αλλά δυστυχώς πρέπει η ταινία να είναι avi πράγμα το οποίο δεν με πειράζει και πολύ γιατί το 80% των ταινιών μου είναι.
gfilippas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αν διευκρίνιζες από την αρχή τι ακριβώς ήθελες να κάνεις ή έψαχνες λίγο στο link του tsakonas, θα έβρισκες αυτό που ήθελες.
picchola Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Προσπάθησα με πολλά προγράμματα να ενσωματώσω τους υπότιτλους-δεν πέτυχε με κανένα. Βρήκα όμως ένα tutorial στα ελληνικά που είναι αρκετά αναλυτικό. Αυτή τη στιγμή ενσωματώνω τους υπότιτλους και περιμένω να δω το αποτέλεσμα. Oδηγός για ενσωμάτωση υποτίτλων σε .avi με το AVI ReComp 1.40 Download Avi ReComp
paranoid_gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε πολυ απλα μπορεις να κανεις αυτο που θελεις με το προγραμμα που αναφερουν και πολλα απο τα παιδια παραπανω.Το ConvertXtoDVD ειναι ενα πολυ βολικο προγραμμα.το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ονομασεις το .avi αρχειο ακριβως το ιδιο ονομα με το .srt(τους υποτιτλους δλδ) και συνχρονιζονται αυτοματα. αα και αυτο που ρωτησες..το αρχειο divx το κρατας βεβαια.απλα το προγραμμα σε ρωταει αν θεσ να το γραψεις κατευθειαν σε dvd αμεσως μολις το μετατρεπει.
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Oδηγός για ενσωμάτωση υποτίτλων σε .avi με το AVI ReComp 1.40 Το λινκ σου είναι φοβερό. Τι να πω. Έχω μείνει άφωνος από τον τρόπο. Πλάκα κάνω. Δεν έβαλες το λινκ να οδηγεί πουθενά. Μπορείς να το διορθώσεις;
picchola Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε πολυ απλα μπορεις να κανεις αυτο που θελεις με το προγραμμα που αναφερουν και πολλα απο τα παιδια παραπανω.Το ConvertXtoDVD ειναι ενα πολυ βολικο προγραμμα.το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ονομασεις το .avi αρχειο ακριβως το ιδιο ονομα με το .srt(τους υποτιτλους δλδ) και συνχρονιζονται αυτοματα.αα και αυτο που ρωτησες..το αρχειο divx το κρατας βεβαια.απλα το προγραμμα σε ρωταει αν θεσ να το γραψεις κατευθειαν σε dvd αμεσως μολις το μετατρεπει. ok θα το δοκιμάσω. Έτσι για την ιστορία, είμαι κορίτσι. Το λινκ σου είναι φοβερό. Τι να πω. Έχω μείνει άφωνος από τον τρόπο. Πλάκα κάνω. Δεν έβαλες το λινκ να οδηγεί πουθενά. Μπορείς να το διορθώσεις; Μην κοροϊδεύεις κι εσύ. Ντάξει το έφτιαξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.