Προς το περιεχόμενο

Ενσωμάτωση Υποτίτλων

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα πρόγραμμα που να ενσωματώνει τους υπότιτλους σε μια ταινία.

Δημοσ.
convertXtoDvd ;) (αλλα ειναι trial)

Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να κρατήσεις το αρχείο σε DIVX ή θα πρέπει υποχρεωτικά να το κάνεις DVD?

Δημοσ.

Μάλλον βρήκα αυτό που έψαχνα. Είναι το AVIAddXSubs αλλά δυστυχώς πρέπει η ταινία να είναι avi πράγμα το οποίο δεν με πειράζει και πολύ γιατί το 80% των ταινιών μου είναι.

Δημοσ.

Προσπάθησα με πολλά προγράμματα να ενσωματώσω τους υπότιτλους-δεν πέτυχε με κανένα. :cry:

Βρήκα όμως ένα tutorial στα ελληνικά που είναι αρκετά αναλυτικό. Αυτή τη στιγμή ενσωματώνω τους υπότιτλους και περιμένω να δω το αποτέλεσμα.

Oδηγός για ενσωμάτωση υποτίτλων σε .avi με το AVI ReComp 1.40

Download Avi ReComp

Δημοσ.

Φιλε πολυ απλα μπορεις να κανεις αυτο που θελεις με το προγραμμα που αναφερουν και πολλα απο τα παιδια παραπανω.Το ConvertXtoDVD ειναι ενα πολυ βολικο προγραμμα.το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ονομασεις το .avi αρχειο ακριβως το ιδιο ονομα με το .srt(τους υποτιτλους δλδ) και συνχρονιζονται αυτοματα.

αα και αυτο που ρωτησες..το αρχειο divx το κρατας βεβαια.απλα το προγραμμα σε ρωταει αν θεσ να το γραψεις κατευθειαν σε dvd αμεσως μολις το μετατρεπει.

Δημοσ.
Φιλε πολυ απλα μπορεις να κανεις αυτο που θελεις με το προγραμμα που αναφερουν και πολλα απο τα παιδια παραπανω.Το ConvertXtoDVD ειναι ενα πολυ βολικο προγραμμα.το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ονομασεις το .avi αρχειο ακριβως το ιδιο ονομα με το .srt(τους υποτιτλους δλδ) και συνχρονιζονται αυτοματα.

αα και αυτο που ρωτησες..το αρχειο divx το κρατας βεβαια.απλα το προγραμμα σε ρωταει αν θεσ να το γραψεις κατευθειαν σε dvd αμεσως μολις το μετατρεπει.

ok θα το δοκιμάσω. Έτσι για την ιστορία, είμαι κορίτσι.

Το λινκ σου είναι φοβερό. Τι να πω. Έχω μείνει άφωνος από τον τρόπο. :-D

Πλάκα κάνω. Δεν έβαλες το λινκ να οδηγεί πουθενά. Μπορείς να το διορθώσεις;

Μην κοροϊδεύεις κι εσύ. Ντάξει το έφτιαξα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...