I©y I©e Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Όποιοι αγάπησαν αυτή τη σειρά γράψτε το εδώ... Θέλω όλοι αυτοί που την αγάπησαν αυτή τη σειρά να μου κάνουν μία χάρη... Θέλω ο καθένας να γράψει στον Alpha να βάλει τη σειρά σε DVD και να την πουλήσει... αν θα μπορούσε να γίνει αυτό φυσικά... Θα το έστελνα και μόνη μου αλλά... ένα μήνυμα δεν νομίζω να το πάρουν σοβαρά... Ενώ αν ήταν πολλά τα μηνύματα ίσως γινόταν πραγματικότητα αυτό που θέλω και ίσως θέλουν και άλλοι... Πείτε μου την γνώμη σας, και αν θέλετε να με βοηθήσετε να δώ την αγαπημενη μου σειρά σε DVD.
MantiVersuS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 περίμενε...ποθ ξέρεις μπορεί να την δεις και σε καμιά εφημερίδα. δες με τους παντρεμένους!
I©y I©e Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 περίμενε...ποθ ξέρεις μπορεί να την δεις και σε καμιά εφημερίδα. δες με τους παντρεμένους! αχ το ξέρω αλλά δεν μπορώ να περιμένω...
Sellers Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Το Θα σε δω στο πλοίο είναι αυτό με τον Χαλκιά και τον Παρτσαλάκη? Αν ναι, τότε (φυσικά γούστα είναι αυτά) την θεωρώ πολύ απαίσια σειρά. Έχω δει τυχαία 2 - 3επεισόδια και μου φάνηκαν άκρως βαρετά και ανούσια. Βέβαια επαναλμβάνω γούστα είναι, δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
I©y I©e Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το Θα σε δω στο πλοίο είναι αυτό με τον Χαλκιά και τον Παρτσαλάκη? Αν ναι, τότε (φυσικά γούστα είναι αυτά) την θεωρώ πολύ απαίσια σειρά. Έχω δει τυχαία 2 - 3επεισόδια και μου φάνηκαν άκρως βαρετά και ανούσια. Βέβαια επαναλμβάνω γούστα είναι, δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... χεχε δεν πειράζει αμα εσένα δεν σου αρέσει... εξάλλου έχεις δικαίωμα να λες την γνώμη σου για το κάθε τι και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε παρεξηγεί
I©y I©e Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 κλάπα εστίν; -----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 06 : 06 : 04----- μεγαλύτερη κλάπα δεν έχω δει!!!!!!!!!!!!!!!! κλάπα εστίν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.