pckokos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Γράψτε εδώ τις καλύτερες κατά τη γνώμη σας ατάκες που θα μπορούσαμε να στείλουμε μέσω κινητού. Παράδειγμά: Έστειλα ένα διαβολάκι να σου κάνει τη ζωή κόλαση και αυτό γύρισε και μου είπε: "Εγώ μαλακίες στο αφεντικό δεν κάνω!!"
kostastimo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ: ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΤΗ;;; ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ....
Typhoon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ προσωπικά τρέμω στην ιδέα ότι κάποιος στέλνει αυτά τα πράγματα σε SMS...
million_voices Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ προσωπικά τρέμω στην ιδέα ότι κάποιος στέλνει αυτά τα πράγματα σε SMS... πιστεψε με αυτα που βλεπεις παραπανω ειναι και σχετικα classy
Typhoon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μα εκεί είναι το ενδιαφέρον αξιότιμε κ.Moderator, άλλωστε όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε!
Fan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ παλικάρια λέω καλύτερα να βρείτε καμιά γκόμενα γιατί δεν σας βλέπω καλά.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αστους ρε ο ενας ειναι 12 ο αλλος 14 με μηνυματα και παζλ τη βγαζεις σε τετοιες ηλικιες.
pournaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ προσωπικά τρέμω στην ιδέα ότι κάποιος στέλνει αυτά τα πράγματα σε SMS... Καποτε επαιρνες τη γκομενα για χορο κλπ. της εσκαγες το παραμυθι, και αν επεφτε χυλοπιτα, επεφτε καταμουτρα (σε βλεπω σα φιλο κλπ γλυκαναλατα), κι ειχες να αντιμετωπισεις και την γκαζουρα των κολλητων μολις γυρναγες στο τραπεζι. Τωρα τρως την πιτουλα μεσω ΣΜΣ, δε σε παιρνει κανενας χαμπαρι, και συνεχιζεις και ακαθεκτος να "παιζεις" με το μωρο στο απεναντι τραπεζι. Αχαρος κοσμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.