Προς το περιεχόμενο

Σήμερα 10/09/08 το επίσημο launch της ATi HD4670 με τελική τιμή στα 69?!

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα - 10 Σεπτεμβρίου 2008 - θα είναι το επίσημο paper launch της νέας mid range κάρτας γραφικών της ATi με ονομασία ATi HD4670 ! Σύμφωνα με πηγές μας, η απόδοση της κάρτας θα ξεπερνάει τις αντίστοιχες απο την nVidia aka 9500 με τις οποίες είναι στο ίδιο price level και η απόδοσή της θα είναι λίγο χαμηλότερη απο αυτή των ATi HD3850 με 512MB μνήμης.

Έκπληξη προκαλεί η τιμή της η οποία θα είναι άκρως δελεαστική, αρχίζοντας απο τα 69? στα μαγαζιά της Ευρώπης. Στα ράφια των καταστημάτων αναμένεται περίπου την επόμενη εβδομάδα σε ελάχιστες ποσότητες, ενώ full διαθεσιμότητα θα υπάρχει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη.

Source.png Πηγή: hwbox.gr

Picture.png Εικόνα: ASUS ATi HD4670

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

η κάρτα είναι απλά απίστευτη για τα λεφτά της, παίζει να είναι και φτηνότερη από 69 euro...

μερικά reviews...

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3405

http://www.guru3d.com/article/ati-radeon-hd-4670-review/

http://www.firingsquad.com/hardware/amd_ati_radeon_4670_performance_review/

πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή από μια 3850 512mb...

Λίγο offtopic...

Σε PC με έναν FX-53 (2,4GHz) και 1gb ddr ram, έχει νόημα να βάλω μια τέτοια? Δε θέλω τρελά πράγματα, ίσα ίσα να παίζει κάπως τα παιχνίδια του τελευταίου έτους και το καινούριο Pro που θα βγει. H X850XT που έχω δεν τα βγάζει πέρα πια...

• Moderators

Αυτα ειναι! Brand new HD4670 με HDMI onboard, ουτε 60 βατ καταναλωση, επιδοσεις ισαξιες με 8800GT/9600GSO σε καποια παιχνιδια (σε καποια παρακατω βεβαια), αλλα σιγουρα πανω απο 8600GT/9500GT, με ~60 ευρω! Respect!

woot παίζει και να την τσιμπήσω να δούμε αν δεν βγάλει τίποτα προβλήματα

γιατι να βγαλει? εγω απο δευτερα θα την αγορασω(αν την βρω), ειναι ιδανικη για αναλυσεις 1280χ1024

Ξέρω οτι θα έχει bottleneck στον Athlon 64 3200+ με 2 giga ddr μνήμη αλλά θα παίζει καλύτερα από την 6600 GT που έχω?Αν ναι να την χτυπήσω.

Εννοειτε πως θα εισαι πολυ καλυτερα...

To εύχομαι.Απλά θέλω να πηγαίνει καλύτερα απ' οτι πηγαίνει τώρα σε παιχνίδια που ήδη έχω αρκετό καιρό.Δεν την ψάχνω δηλ για games του στυλ crysis και ότι καινούριο βαρύδι βγαίνει..

Αν και προλαβα την 9800 στα 120ευρω, πιστευω πως η συγκεκριμενη ευκαιρια ειναι μεγαλυτερη!

Μπραβο στην ΑΤΙ!

Θα αναγκαστει να την ακολουθησει και η Nvidia

έχω P4 3.4ghz, ram 1gb 533mhz ddr2 που σύντομα μάλλον θα γίνει 2..ίσως και 4 να φουλάρει η μητρική να τελειώνουμε!

δεν έχω καταλάβει τι κάρτα γραφικών πρέπει να πάρω για να μπορώ να παίξω και λίγο καλύτερα παιχνίδια απο τώρα... (αν και φοβάμαι ότι ο επεξεργαστής είναι λίγος για όλα)

Σίγουρα θέλω να παίζει το καινούργιο pro evolution.

Τώρα έχω μία ati radeon x700 pci-express.

να πάω σε κάτι τέτοιο (που αν κρίνω από τα σχόλια είναι πολύ καλό) ή μπορώ και κάτι καλύτερο(αν τα ακριβότερα που βλέπω είναι καλύτερα...). έχω καιρό να ψαχτώ για hardware και το έχω χάσει λίγο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...