vasbill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω μια προπληρωμενη καρτα και θελω να ρωτησω αν πουλησω κατι μεσω του e-bay θα μπορει να πιστωθει το ποσο στην προπληρωμενη μεσω pay-pall και ποσο θα χρεωθω ? η καρτα ειναι της τραπεζας κυπρου
ge0rge007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μέσω paypal απευθείας δεν νομίζω... Αν πουλήσεις κάτι και πάρεις τα χρήματα μέσω paypal τότε αυτά θα μπούν στον λογαριασμό του paypal σου,απο εκεί μπορείς να τα βάλεις σε τραπεζικό λογαριασμό αλλά όχι σε προπληρωμένη.Τώρα για το πόσο 8α χρεωθείς εξαρτάται,ανάλογα τι λογαριασμό paypal έχεις και τι ποσό είναι.
vasbill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω , αρα πρεπει να δωσω τραπεζικο λογαριασμο για την πληρωμη
ppschrs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Eγώ είχα προβλημα χτες και σε αγορά από ebay με prepaid της Κύπρου.Μου ήρθε alert.Και καλά δεν είναι ασφαλές να πληρώνεις με προπληρωμένη.Και έγραφε το μηνυμα πως ο πωλητης είναι υποχρεωμένος να βάλει τα λεφτά πίσω και να μη στείλει το προιον.Αντε βγάλε άκρη τώρα.Το κακό είναι πως δεν καταλαβαίνω με ακρίβεια αυτά που γράφουν γιατί δε θυμάμαι και πολλά από Αγγλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.