Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ψάχνω ένα πρόγραμμα gps το οποιο να μπορει να υπολογίζει την απόσταση μεταξύ δύο σημείων που θα ορίζω εγώ, καθώς και το στίγμα, τις συντεταγμένες, των σημείων αυτών. Δεν χρειάζομαι δηλαδή χάρτες και δρόμους κτλ.
chem Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω το ozi xplorer κάνει αυτό που θέλεις. Ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος.
gk1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 καποια garmin τα κανουν αυτα... αλλα δεν ξερς ποιοσ χαρτησ!!!
kostas_me Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 καποια garmin τα κανουν αυτα... αλλα δεν ξερς ποιοσ χαρτησ!!! ψάχνω χάρτες για τη Νεα Υορκη και το New Jersey που μπορώ να τους βρω δωρεάν για να τους κατεβάσω; χριάζεται να βγάλω τον Ελληνικό χάρτη για να δουλέψει, πρέπει να τον μετονομάσω δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο το τηλέφωνό μου είναι ο eτen χ500 της glofish
ApSiMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ψάχνω χάρτες για τη Νεα Υορκη και το New Jersey που μπορώ να τους βρω δωρεάν για να τους κατεβάσω;χριάζεται να βγάλω τον Ελληνικό χάρτη για να δουλέψει, πρέπει να τον μετονομάσω δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο το τηλέφωνό μου είναι ο eτen χ500 της glofish Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Από το site της εταιρίας του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείς μπορείς να κατεβάσεις χάρτες για άλλες χώρες-πόλεις. Από όσο ξέρω πληρώνεις για τους χάρτες που κατεβάζεις (εκτός κ αν η άδεια του προγράμματος που έχεις σε καλύπτει κ για άλλες χώρες). Δεν χρειάζεται να βγάλεις τον Ελληνικό χάρτη, δουλεύουν ταυτόχρονα (τουλάχιστον στο Destinator). Τώρα για δωρεάν που λες....δύσκολα να βρεις κ νόμιμα κ δωρεάν.... Edit: τώρα είδα τον τίτλο σου που λέει οτι έχεις το Destinator 6. Ισχύουν αυτά που σου είπα από πάνω.Οι χάρτες δεν είναι δωρεάν (νόμιμα κ δωρεάν δλδ), και δεν χρειάζεται να βγάλεις τον χάρτη της Ελλάδας για να βάλεις κ άλλους
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Πλιζ μη βγαίνετε εκτός θέματος... Εκτός από το ozi Εχplorer κανένα άλλο;
nick#18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 σημερα πειρα ενα garmin nuvi 200 και το κανει αυτο.....και εγω ozi explorer.....
gk1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 σημερα πειρα ενα garmin nuvi 200 και το κανει αυτο.....και εγω ozi explorer..... πολυ καλο το 200αρι!!!! http://www.digital-age.gr/garmin%20nuvi%20200%20pp.html
nick#18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 σιγα σιγα θα το κανω 250 με μια καρτα επεκτασης και κανενα χαρτη ακομα...
georgal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δες το NoniGPSPlot. Το έχω χρησιμοποιήσει λίγο σε MIO 550 και νομίζω πως κάνει για αυτό που θες. http://aeguerre.free.fr/Public/PocketPC/NoniGPSPlot/EN/index.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.