Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω πρόγραμμα GPS

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα gps το οποιο να μπορει να υπολογίζει την απόσταση μεταξύ δύο σημείων που θα ορίζω εγώ, καθώς και το στίγμα, τις συντεταγμένες, των σημείων αυτών. Δεν χρειάζομαι δηλαδή χάρτες και δρόμους κτλ.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω το ozi xplorer κάνει αυτό που θέλεις. Ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος.

Δημοσ.
καποια garmin τα κανουν αυτα... αλλα δεν ξερς ποιοσ χαρτησ!!!

ψάχνω χάρτες για τη Νεα Υορκη και το New Jersey που μπορώ να τους βρω δωρεάν για να τους κατεβάσω;

χριάζεται να βγάλω τον Ελληνικό χάρτη για να δουλέψει, πρέπει να τον μετονομάσω δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο το τηλέφωνό μου είναι ο eτen χ500 της glofish

Δημοσ.
ψάχνω χάρτες για τη Νεα Υορκη και το New Jersey που μπορώ να τους βρω δωρεάν για να τους κατεβάσω;

χριάζεται να βγάλω τον Ελληνικό χάρτη για να δουλέψει, πρέπει να τον μετονομάσω δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο το τηλέφωνό μου είναι ο eτen χ500 της glofish

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς?

Από το site της εταιρίας του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείς μπορείς να κατεβάσεις χάρτες για άλλες χώρες-πόλεις. Από όσο ξέρω πληρώνεις για τους χάρτες που κατεβάζεις (εκτός κ αν η άδεια του προγράμματος που έχεις σε καλύπτει κ για άλλες χώρες).

Δεν χρειάζεται να βγάλεις τον Ελληνικό χάρτη, δουλεύουν ταυτόχρονα (τουλάχιστον στο Destinator).

Τώρα για δωρεάν που λες....δύσκολα να βρεις κ νόμιμα κ δωρεάν....:-)

Edit: τώρα είδα τον τίτλο σου που λέει οτι έχεις το Destinator 6.

Ισχύουν αυτά που σου είπα από πάνω.Οι χάρτες δεν είναι δωρεάν (νόμιμα κ δωρεάν δλδ), και δεν χρειάζεται να βγάλεις τον χάρτη της Ελλάδας για να βάλεις κ άλλους

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...