Προς το περιεχόμενο

ποιον επεξεργαστη προτειματε....

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω μια καινουργια μητρικη και εναν επεξεργαστη...αλλα δεν ξερω ποιον....ΙΝΤΕΛ ή ΑΜD....

ποια η γνωμη σας....

ευχαριστω....

Δημοσ.

να δωσω 200 -300 ευρω...και για τα 2 ετσι....παραπανω δεν μπορω να δωσω...η χρηση ειναι για autocad και καποια αλλα σχεδιαστικα και για download....

ti lete loipon....

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι για την δουλεια που το θέλεις (autocad κτλ) να κινηθείς σε Intel και μάλιστα σε τετραπύρινο. Από προσωπική εμπειρία σε autocad, οι τετραπύρινοι τα πάνε πιο καλά και στο άμεσο μέλλον τα προγράμματα αυτά θα αξιοποιούν όλο και περισσότερο τους 4πύρινους.

• Super Moderators
Δημοσ.

πολυ καλες επιλογες παιδια....μονο μια ακομη ερωτηση...αυτη η μητρικη που μου προτεινει ο φιλος ThReSh εχει υποδοχες για σατα....ρωταω για ο σκληρος μου και τα 2 dvd-rom που εχω ειναι σατα....

υπαρχει καποια εναλακτικη σε αυτην την περιπτωση....

Δημοσ.

εννοω ταιριαζει το ψιλο βισματακι (σατα)που εχω στην μητρικη....μην την παρω τζαμπα...αυτο θελω να πω...επισης μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα και στο e-shop για τον επεξεργαστη Intel Core 2 Quad Q6600(775\2,4Ghz) Tray

τον εχει 10 ευρω ακριβωτερα αλλα ειναι αλλη η συσκευασια του και μεσα ψυκτρα και ανεμιστηρακι...ενω απο το πλαισια πρεπει να τα αγορασω αυτα....

για πες τε....

• Super Moderators
Δημοσ.
εννοω ταιριαζει το ψιλο βισματακι (σατα)που εχω στην μητρικη....μην την παρω τζαμπα...αυτο θελω να πω...

σοβαρά τώρα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...

η μητρική που πρότεινα έχει 8 SATA ports...ο δίσκος και τα dvd-rom σου είναι sata...που είναι το πρόβλημα?

επισης μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα και στο e-shop για τον επεξεργαστη Intel Core 2 Quad Q6600(775\2,4Ghz) Tray

τον εχει 10 ευρω ακριβωτερα αλλα ειναι αλλη η συσκευασια του και μεσα ψυκτρα και ανεμιστηρακι...ενω απο το πλαισια πρεπει να τα αγορασω αυτα....

πάρε και την μητρική τότε από eshop

Δημοσ.

σορυ..εκ παραδρομης εκανα λαθος...σωστα τα λες φιλε μου..ετσι ειναι αλλα ηθελα να πω πως εχω και εναν ακομη σκληρο- ενα ακομη dvd-rw και ενα floppy που ειναι ατα...ενω η μητρικη αυτη εχει μονο μια υποδοχη για ατα...σωστα τα λεω....η μπερδευτικα....

Δημοσ.

Και εγω δεν καταλαβα που κολας...

Αφου με αυτο το καλωδιο δεν τους συνδεεις τους σκληρους σου ?

SATA-Signal-Cable-1.jpg

Και το mobo που προτείνει ο Tresh εχει 8 τετοια!

4bwf1uv0xvue68swptse_thumb.jpg

Δημοσ.
σορυ..εκ παραδρομης εκανα λαθος...σωστα τα λες φιλε μου..ετσι ειναι αλλα ηθελα να πω πως εχω και εναν ακομη σκληρο- ενα ακομη dvd-rw και ενα floppy που ειναι ατα...ενω η μητρικη αυτη εχει μονο μια υποδοχη για ατα...σωστα τα λεω....η μπερδευτικα....

Συγγνώμη με προλάβατε.

Τέσπα θα πρέπει να τα αλλάξεις και να κρατήσεις ένα σκληρό γιατί δεν λέει να κρατήσεις ένα dvd rom και να σου "τρώει" την ata σου.

Δεν ειναι ακριβοί μην νομίζεις.

Σκληρός sata http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709

dvd rom sata http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330076

Δημοσ.
Και εγω δεν καταλαβα που κολας...

Αφου με αυτο το καλωδιο δεν τους συνδεεις τους σκληρους σου ?

SATA-Signal-Cable-1.jpg

Και το mobo που προτείνει ο Tresh εχει 8 τετοια!

4bwf1uv0xvue68swptse_thumb.jpg

σωστα τα λες φιλε μου..

ετσι ειναι αλλα ηθελα να πω πως εχω και εναν ακομη σκληρο- ενα ακομη dvd-rw και ενα floppy που ειναι ατα...ενω η μητρικη αυτη εχει μονο μια υποδοχη για ατα....

τι κανω τωρα σε αυτην την περιπτωση..¨....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...