Luxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Κολλαει και αυτο, και αν θυμαμαι καλα κολλουσε και το 6. Οχι ενω παιζω, αλλα ενω δειχνει τα highlights, και τις σκηνες εκτοσ παιχνιδιου. Δλδ οταν δινει φαουλ και μαλωνουν, τα replays, κτλ. Γιατι γινεται αυτο; Εδω δε κολλαει σε αλλα παιχνιδια, στο Pes θα εχουμε προβλημα; Μηπως θελει τιποτα ρυθμισεις; Εχει τις εξης 3 : Use frame skipping Wait for Vsync Nullify movie playback Ποιες απο τις τρεις επιλογες ενεργοποιω; Επισης το εχω στο medium γραφικα, αναλυση 1366x768 16:9.
Luxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Επισης καθε 15 λεπτα βγαζει μια μαυρη οθονη ( το παιχνιδι σταματαει να παιζει ) λες και εχω καμμια προφυλαξη οθονης ( δεν εχω ). Γιατι το κανει αυτο;
darksoho33 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασε καποιο διορθωτικο patch, προσπαθησε να δοκιμασεις να παιξεις σε χαμηλοτερη αναλυση. αληθεια τι καρτα γραφικων εχεις?
tsakonas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το update το κανες? To κραξιμο που επεσε και ακομα πεφτει για το PES8 το χεις παρει πρεφα? Κακιστο console port και κακιστο console game.
Luxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ετσι, ε; Θα το κανω και ενα Update να δω τι θα γινει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.