Προς το περιεχόμενο

πως ζεσταινουμε την καρτα????

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας....

λοιπον, εχω μια 7600GT με παθητικη ψυξη...

μολις αναψω τον υπολογιστη η καρτα εινια στους 50 και κατι βαθμους.... μετα απο 3 ωριτσες crysis (το οποιο τερματησα κιολας ωστε να παρω και το καινουριο:lol::lol:) και παλι η καρτα ειναι στους ιδιους βαθμους!!! (κανενα 2+ καμια φορα ειναι σε περιπτωσεις καυσωνα) την καρτα την εχω 25- στο καθενα περιπου που μου εχει βγαλει το ati tool εκει ειναι χωρις κανενα προβλημα (598,5 και 492 ενα παραπανω και μου βγαζει κιτρινες γραμμες το προγραμμα!!!!)

τι φταιει που δεν ζεσταινεται η καρτα???:P:p:p μηπως σηκωνω το παιχνιδι σε ποιο καλα γραφικα και με αυτα δεν καταλαβαινει και πολλα??? (αν και το περιεργο ειναι οτι πολυ σπανια στο παιχνιδι μου βγαζει κατι ξεκαρφοτες γραμμες):rolleyes:

τωρα θα μου πειτε τι μας λες ρε fe31h??? :lol::lol: απλα εχω μια απορια, πως σε κατασταση 2D εχει ιδια θερμοκρασια με τρεις ωρες παιχνιδι???

Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας....

Δημοσ.

Προφανώς ο sensor της κάρτας μετράει λάθος ή υπάρχει κάποιο bug, ή πολύ απλά η κάρτα δεν έχει sensor και σου βγάζει μια τιμή. Τρέξε ένα furmark (google it) και αν ούτε με αυτό ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες τότε σίγουρα ένα απο τα παραπάνω συμβαίνει.

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό. Αν δεν ανέβει η θερμοκρασία είναι χαλασμένος/κολλημένος ο αισθητήρας της κάρτας. Και το ati tool έχει νομίζω κάποιο σχετικό utility.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...